- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.921
devamı gelmez inşALLAH canım
eeee ben kimin ortisiyim dicektim ama biz orti değildik dimi yoksa sende mi ortimdin
evinde daha kışlıkları toplayacak
T turkcedersidefterimcomPaketi açıp denemedim valla ne desem yalan olur tatlım. Kavanoza koyup buzdolabında saklanabilir öyle bir durum varsa.
Ne güzel bak kendini analiz etmişsin, böyle böyle insan kendi metabolizmasını anlıyorŞimdi yine 6 lı rakamlarda olan bei degerlendireyım hemen
Yarım kg vermek cok degıl elbette ama haftalardır kg alıyordum ayrıca 70 direnc gösterıyordu vücudum
- Haftasonu kendımı sıkmadım, boyle yapınca haftaiçi koca 4 gunu sıkmak kolay oluyor, hem bırakma ıstegım kalmıyor hem de bak haftasonu gelıyor deyıp kendımı motıve edebılıyorum...
- Aksamları genelde 7-8 den sonra bısey yemedım
- Bu hafta farklı olarak liptonun 5 i bir arada cayını içtim aksam yemeklerınden önce
- Persembe aksamı mısır püskülü cayı içtim
- Hergun kahvaltıda 2-3 bardak yesılcay içtim
- Bazen arkadaşlarım ile buluştugumda kasmadım kendımı, mesela cerez konduysa agzıma 4-5 tane attım yada bır dılım bışry yedım boylece öutsuz olmadım
- Sabah kahvaltılarında 2-3 tane peksımet yedım gun boyu ekmek yemedım
- Suyu cok ıctım
- Kahve yanına kayısı yedım, çoook tatlı istersem kayısı yedım.
- Hahtaiçi hergun min 45 dk yurudum
Bakalım bu hafta da aynen devam ederek nasıl olacak ?????
Bence süper gidiyorsun canım24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
4,8 kg farkla olmadı hedefımmm
Ama 1 yıl önce doğum yapan biri olarak fena sayılmam dimiii kızlarrr
pirinc lapası detoksu var kızlar ben de okumustum.. hatta yapıp derece alanlar bıle vardı bu yarısmada..
Ama ben genel olarak cok cok cok zorunda kalmadıkca detokslara karsıyım T turkcedersidefterimcom
Aylarca herseyı yapıp aynı kıloda takılıyosan belkı vucudu sasırtmak ıcın olabılır ama sen yenı basladın daha dıyete zaten.. hıc vucudunun rıtmını bozma canım.. saglıklı beslen hareket et gıdecek zaten catur cutur
Tesekkurler canımmmNe güzel bak kendini analiz etmişsin, böyle böyle insan kendi metabolizmasını anlıyor
Bence süper gidiyorsun canım
Ay canım inşallah son olmuştur artık.5 şiddetinde bi artçı oldu. Hala ara ara devam ediyor, bitse keşke, sinirlerim bozuldu artık
Çarşamba perşembe olsun mu o zaman sizin içinde zor olmayacaksa canlar.Kuzum Çarşamba Perşembe dersen öyle yapalım, p'den hatırlatmalı saf protein dersen Pazartesi Perşembe yapalım, sana bırakıyorum şekercim :)
Aferin nilgüşe, gelişme var :)
Offf benim psikolojim de bozuluyor deprem durumundan, Allah kolaylık versin canım.
Aa evet, takımımızı kutluyorum, notamızı sildirdik :)
T turkcedersidefterimcom
Kızlar keten tohumuna hic birsey olmuyor. Ben yıllardır kullanıyorum buzdolabinada koymuyorum. Aktardan aliyordum.Aldigimda hemen bitmiyor aylarca kaldigida oluyor.Gecenlerde a101'de gordum aldim 500gr.
Cekilmisi icin ayni seyi soyleyemem bir defa almistim yiyemedim bosuna gitti cekildigi icin hem bayatlamis hem baska tat vardi sanki icinde.Evde kendiniz cekin eniyisi.
Çarşamba perşembe olsun mu o zaman sizin içinde zor olmayacaksa canlar.
Kesinlikle canım, ne fenası, süpersin.24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
4,8 kg farkla olmadı hedefımmm
Ama 1 yıl önce doğum yapan biri olarak fena sayılmam dimiii kızlarrr
5 şiddetinde bi artçı oldu. Hala ara ara devam ediyor, bitse keşke, sinirlerim bozuldu artık
Güzel program yapmışsın canım kendine.Bu haftaki planım;
muhtemelen yarın regl olacağım,şu ana kadar ödem atıcı yaptım ama bu hafta da menülerle desteklemeyi planlıyorum. Yarın öğlen mantar yemeyi planlıyorum. Pazar pazartesi akşamları sebze yemeği yerine 2 kase dereotu maydonoz ekleyerek kabak çorbası içmeyi düşünüyorum, sonrasında da çarşamba, perşembe akşamları yoğurt+çiya+şeftali olabilir.
Ayrıca bugün ananas aldım. Ara öğünlerde tarçınlı ananas yiyeceğim.. yapraklarını tarçın zencefil ile kaynatıp içeceğim. Kabuklarını,kekik biberiye ile akşamdan suya koyup sabah süzüp içeceğim
Bu hafta spora başlamayı planlıyorum. 3 gün 45 dakika diye düşünüyorum ama haftaiçi gidişe göre değiştirilebilirim.
Hedefim 75 kilonun altına inmek 74,9 bile yeter demeyeceğim. 75 ten ne kadar uzak bence o kadar iyi :)
BendeeeeTamam kuzucum bana uyar, -1 e asla hayır diyemicem:)
Ayyyy tesekkur ederımmmmmmKesinlikle canım, ne fenası, süpersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?