Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gıyınme tarzımı degıstırecegım dedım yaa
Bugun bır kotum vardı sık gıymedıgım terzıye gıdıp onu dız hızasında sorta cevırdım cok da guzel olduu
İnş 5 kg dan donra daha da guzel olcak hersey
Bugun carsıda bır gömlek begendım sadece 40 beden var dedı gıydım cuval gıbı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam

devamı gelmez inşALLAH canım

eeee ben kimin ortisiyim dicektim ama biz orti değildik dimi yoksa sende mi ortimdin

evinde daha kışlıkları toplayacak

Yok ben senin ortin değilim :) ebrusonmez bemim ortim. Sahi kızlar ebrunun instası falan olan yok mu? Ebruş en son orta doğu turuna gitmişti bi daha ses gelmedi, merak ediyorum ciddi ciddi.

Paketi açıp denemedim valla ne desem yalan olur tatlım. Kavanoza koyup buzdolabında saklanabilir öyle bir durum varsa.
T turkcedersidefterimcom
Kızlar keten tohumuna hic birsey olmuyor. Ben yıllardır kullanıyorum buzdolabinada koymuyorum. Aktardan aliyordum.Aldigimda hemen bitmiyor aylarca kaldigida oluyor.Gecenlerde a101'de gordum aldim 500gr.
Cekilmisi icin ayni seyi soyleyemem bir defa almistim yiyemedim bosuna gitti cekildigi icin hem bayatlamis hem baska tat vardi sanki icinde.Evde kendiniz cekin eniyisi.

Ne güzel bak kendini analiz etmişsin, böyle böyle insan kendi metabolizmasını anlıyor
24 temmuz doğum günüm en azından 6 lı rakamlarla gırecegımm
4,8 kg farkla olmadı hedefımmm
Ama 1 yıl önce doğum yapan biri olarak fena sayılmam dimiii kızlarrr
Bence süper gidiyorsun canım

Peki :)))

Çarşamba perşembe olsun mu o zaman sizin içinde zor olmayacaksa canlar.

Bu haftaki planım;

muhtemelen yarın regl olacağım,şu ana kadar ödem atıcı yaptım ama bu hafta da menülerle desteklemeyi planlıyorum. Yarın öğlen mantar yemeyi planlıyorum. Pazar pazartesi akşamları sebze yemeği yerine 2 kase dereotu maydonoz ekleyerek kabak çorbası içmeyi düşünüyorum, sonrasında da çarşamba, perşembe akşamları yoğurt+çiya+şeftali olabilir.

Ayrıca bugün ananas aldım. Ara öğünlerde tarçınlı ananas yiyeceğim.. yapraklarını tarçın zencefil ile kaynatıp içeceğim. Kabuklarını,kekik biberiye ile akşamdan suya koyup sabah süzüp içeceğim

Bu hafta spora başlamayı planlıyorum. 3 gün 45 dakika diye düşünüyorum ama haftaiçi gidişe göre değiştirilebilirim.

Hedefim 75 kilonun altına inmek 74,9 bile yeter demeyeceğim. 75 ten ne kadar uzak bence o kadar iyi :)

Evet tohum olarak almak en iyisi.

Güzel program yapmışsın canım kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…