- 2 Ağustos 2015
- 74
- 130
- 23
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.121
Neyse düğün var ben çıkıyorum çok direneceğim keşkek yememek için
Aaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyajiNeyse düğün var ben çıkıyorum çok direneceğim keşkek yememek için
Heee ne Leyla ne Leyla. Leyla'nın intikamı diyelim. Reflora dadandım yine. Of ya. Bünye demek ki kaçamakları kabul etmiyor, düzenli beslen, öyle haftada bir kaçamak yapcam diye oturup öküz gibi yimeeee diyoanladık bügun sana Leyla
yemedim ki takımı taktım geldimAaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyaji
Kiz ferah kos yetisfancynancy keskek faydaliymis dimi.. sizin karatay yiyin tabak tabak mi demis gecen gun ne demis
bak rakibene cuma günü bile kaçamak yapmadımHeee ne Leyla ne Leyla. Leyla'nın intikamı diyelim. Reflora dadandım yine. Of ya. Bünye demek ki kaçamakları kabul etmiyor, düzenli beslen, öyle haftada bir kaçamak yapcam diye oturup öküz gibi yimeeee diyo
Aferin sana nilgunumbak rakibene cuma günü bile kaçamak yapmadım
sağolun kaptanımAferin sana nilgunum
Ay sorma sorma, bu Nilgün var ya keşkek yerse bak gör ben neler yapicimmm onaAaaa bu sey degil mi ortisine dondurma yi yi diyip kendi keskek cennetine giden kiz makyaji
Kiz ferah kos yetisfancynancy keskek faydaliymis dimi.. sizin karatay yiyin tabak tabak mi demis gecen gun ne demis
Bana da koy 1 bardak kuzucum, koyusundanYuzsuz yuzsuz gunaydin da yazayim su kenara
Bir uyudum bir uyudum,cok afedersiniz danalar gibi döne döne uyudum
Hafta ici ararim ben bu uykuyu
Neyse kalkip cay koyam, ogle cayina gelmek isteyen var mi canikolarr
Niye yemedin kız, ne güzel 1 hafta keşkek diye diye başının Eti'ni yicektim yaaaa, tüühhh. Oldu mu şimdiyemedim ki takımı taktım geldimsade kahve yapıcam kendime şimdi
Aferin sana kız. Anam yakalıycak beni, kendime çekş düzen vermem lazım :)bak rakibene cuma günü bile kaçamak yapmadım
bak 76,5 kg bu sabah tartıldım ona göreAferin sana kız. Anam yakalıycak beni, kendime çekş düzen vermem lazım :)
Benden çok mu? bugün 12 saatten fazla uyudum ve yüzüm gözüm şiş, başım ağrıyor fazla uykudan :)Yuzsuz yuzsuz gunaydin da yazayim su kenara
Bir uyudum bir uyudum,cok afedersiniz danalar gibi döne döne uyudum
Hafta ici ararim ben bu uykuyu
Neyse kalkip cay koyam, ogle cayina gelmek isteyen var mi canikolarr
ayy ne güzel monim ya ne guzel yapmis eşinSelam kızlar
Dün sabah evden sibele diye bi çıktım hala eve gidemedim
Boluda narven tatil köyündeyim eşimle
Sibelden sonra forum istanbula gittim eşim alacaktı beni aradı şehir dışına gidiyoruz 5 dkya ordayım diyebizim evde taa fizanda olunca uğrayamadık,hemen bi mağazaya girip tshirt le çamaşır aldım.waikikiden de elime ilk gelen tulum gibi giyilen şortlu askılı bişey aldım içine giremeyeceğimi düşündüm ama çok güzel oldu xxl sevindirik oldum
Havuza gidemiyorum o sıkıntı idare edecek kadar bile güzel havuz kıyafeti bulamadım çok zevksiz hepsi
Niye yemedin kız, ne güzel 1 hafta keşkek diye diye başının Eti'ni yicektim yaaaa, tüühhh. Oldu mu şimdi
Tebrikssss beybisiiiiibak 76,5 kg bu sabah tartıldım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?