Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar nerde menüler kaçak mı var kaçak
neyse bende yatar iyi geceler herkese
Bugünü çok şükür kacaksiz kapattık. Erken uyudum. Bu saatte de de uyandım. Şimdi koca bir bardak su içip tekrar yatayım. Sabah erken kalkıp spor yaparım inşALLAH. Yarın ev bakma günü

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese Günaydınlar

Hesapta kahvaltı hazırlamaya kalkıyordum dayanamadım sizlerede bir selam vereyim dedim
Dün Ayşenin de yazdığı gibi iki arkadaş yağdan kilo almışız bu hafta hatta bir ara makineye bile çamur atacaktık acaba bozumu diye
Sonuçta ikimizde farklı listeler yaptık hatta ben kesinlikle kaçamak dahi yapmadım diye düşünürken Sibel bize şunlar şunlar sebep olur normalde diyince saydıklarının içinden ne tesadüf ki ikimizde Madensuyu tüketmiştik bu hafta bir iki kez ( Maden suyu vücutta ödem tutmaya sebep oluyormuş bu seferde vücut kendini korumak adına yağ depolayabiliyormuş mu öyle bir şey dedi tam hatırlayamadım belki Ayşe gelince yazar net hatırlıyorsa )
Neticede biz ikimizde ay mineral takviyesi yapalım sonuçta meyveli soda değil sakıncası yoktur diye düşünürken kendi bacağımıza sıkmışız
Birde bana yarım yağlı peynir yazmıştı ben evde süzme var diye onu yedim sonradan pakette tam yağlı yazdığı gözümün önüne gelince aha hiç tartıya çok atma sen kendin yapmışsın dedim kendi kendime

Anlayacağınız doğru bildiğimiz yanlışlar sebep olmuş oldu bu hafta çok daha sıkı tutacağım Allahın izniyle ve cumaya fazlası gidecek Bu arada vücudumda 1 kgdan az fazla da ödem varmış o biraz teselli oldu bana
Bu hafta kesinlikle hem yürüyüşümü yapacağım hemde biraz plates lastiği ile kol çalışmam şart ufak ufak kollar yumuşamadan öte gidip yer çekimine doğru ilerliyorlar toparlamam şart hem büyük kızın dumbleları var onlarıda az oturduğum yerde kullanacağım faydası olur nasılsa

Bu sabah tartılmadım çünkü dün diyetisyenden sonra bahçeye gittim gece 01.30da geldik ve daha 1 saat önce ancak zor uyandım felaket şiş hissedince kendimi bende tartılıpda moralim bozulmasın dedim

Neyse çok konuştum gidip kahvaltımı daha fazla geciktirmeden edeyim sonra damlarım nasılsa yine

Canım madensuyu yağa mi ceviriyormus ilk defa duydum

Canım madensuyu yağa mi ceviriyormus ilk defa duydum

Zeytin, turşu ve maden suyu ödeme neden olduğu için vücut kendini korumaya almak için yağ depolamaya başlarmış Valla bizde şaşırdık açıkçası ama demekki yağ depolanması için vücudu harekete geçiriyormuş

Aaaaa bende her gün içiyorum demek ondan kilo veremiyorum haha suçluyu bulduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…