Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttu

Bende Zeynep için İnci düşünmüştüm. Herkes aman ne o öyle inci boncuk diye dalga geçecekler dediler. Bende siz bulun o zaman dedim. Babası Azra dedi. Çocuk doğdu ama kimse Azra diyemedi. Babası Zeynep olsun mu dedi. Bende olsun dedim öyle oldu. Bu arada kızda Ceren erkekte Eren illallah dedirtir derler. @nilsub Benim oğlan Eren Baha yani yok öyle değil diyemeyeceğim. Büyüdükçe çok asi oldu. Okuldan sonra cozuttu

Bu arada eşim Zeynep ismini çok sever. Kızımız olursa Zeynep koymak istiyor adını. Bence de güzel isim aslında ama lisede hiç sevmediğim bir kızın ismiydi Zeynep, bana onu anımsatıyor, kendi kızım olursa koymayı o yüzden istemiyorum

Türkiye'de en çok kullanılan çocuk isimlerinde 1. Zeynep 2. Elifmiş :)

şakamı kız kızım emine ceren oğlum isa eren

kızlar kendime hobi arıyodum buldum antika işini duydunuz mu ben anadolu kız meslek tasarım mezunuyum antika işni rahatlıkla yapabilirim elde dikiş becerim var

Antika diyince aklıma eski eşyalar geldi ne alaka dedim ya :)

wendy kız maşşallah ne güzel göz var ikinizde de maşallah maşallah
Ben babaya benzettım bu arada piremsesı gozlerı sen aynı ama

Teşekkürler canım, aynen aynı babası, gözler renkli ama babasının ki Ela.

Antika diyince aklıma eski eşyalar geldi ne alaka dedim ya :)

Teşekkürler canım, aynen aynı babası, gözler renkli ama babasının ki Ela.
Yok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…