- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.401
Bu işler hiçççç belli olmaz. Hadi asılmaya devamHadi yine sen avantajlısın bana bakınca
Heeee armut toplamayaarmut toplamaya mı
sağol canım
sağol teyzesi
Benim hedefim 60 daha çokk yolum varBu işler hiçççç belli olmaz. Hadi asılmaya devam
Her zaman ki gibi on numara sana yetişmek için çoookkk dikkat etmem lazımÖğlen yemeğimi yedim, bugünkü menümü paylaşayım
Sabah ; 2 peksimet,az yağlı beyaz peynir,5 zeytin,domates salatalık biber
Ara; filitre kahve sütsüz şekersiz
Öğlen ; 2 adet derisiz haşlama baget,2 dilim tam tahıllı ekmek, maydanoz ve nane
Ara; 1 porsiyon tarçınlı ananas, 2 ceviz içi
Akşam ; 2 kase kabak çorbası,2 wasa,4kaşık yoğurt
Ara; portakallı Yeşilçay
-3 litre su (1 litresi ananas tarçın zencefil ile ve yarım litresi maydanoz limonlu)
-Spor yok
Canım 3 gün bu dediğimi deneKan grubum A+..
Sabahlari 1 d tb ekmegi (bazen yemiyorum.ekmek) yumurta,domates,salatalik,biber bazen yulaf+sut
Erken kahvalti ettiysem oglen ne varsa 5-6 yk sebze ymegi yada tavuk et falan 5-6 yk yogurt
Aksamda bu sekilde..
5'ten sonra bisey yemedigim zamanlarda oldu. Surekli farkli seyler denemeye calisyorum.
Bulgur hariç diğer şeyleri koydum. Bulgur yerine ekmek yerim dedim.. dün peksimet koydum ama hemen eridi sevmedim. wasa daha sert bugün onu koyacağım.Neler koydun vicdan çorbasına dilara koçağın tarifi ile aynımı yarın sabah erkenden bende yapayım bu akşam ki pastadan sonra yarına anca vicdan çorbası paklar benidennisgo
Bende yarına öğlene akşama yapacağım çorba günüBizde annemle yarın soğuk çorba yapıyoruz az fasulye buğday nohut
Kahvaltı normal yapıp öğle ve akşam çorba yapacagim
Benim de sana yetişmek için spor eklemem lazımHer zaman ki gibi on numara sana yetişmek için çoookkk dikkat etmem lazım
Sisirmese iyi o vicdanlı çorba yi bende yapmıştım blenderda çekince beğenmedim bı dahakine sulu yemeği gibi yaptimBende yarına öğlene akşama yapacağım çorba günü
Bir sure almayim diyordum ama boyle anlamiyorum hic bisey.Birkac gune alirim insallah.Canım 3 gün bu dediğimi dene
Sabahları domatesi çıkar salatalık biber yeşillik arada peynir ve yumurta yersin
Sebze ağırlıklı menüler yap et turu yeme
Yiyeceksin tavuk ve hindi eti balık olabilir
Menülerinde birkaç gün yoğurt ve süt ürünlerini çıkar
Meyve olaraktan erik vişne gibi meyveleri tercih et bakalım sonuç ne olacak tartin yok sanırım nasıl anlayacaksın farki
Ben çorbasını özellikle soğuk içmeyi seviyorum. Bana çok ferah geliyor. Normalde de kırk yıl çorba içmesem aklıma gelmez o kadar hayatımda yok çorba :)Sisirmese iyi o vicdanlı çorba yi bende yapmıştım blenderda çekince beğenmedim bı dahakine sulu yemeği gibi yaptim
Bende kabak yemeğini severimBen çorbasını özellikle soğuk içmeyi seviyorum. Bana çok ferah geliyor. Normalde de kırk yıl çorba içmesem aklıma gelmez o kadar hayatımda yok çorba :)
Marka bilmem de almışken bence yağ kas oranı ölçenlerden olsunSizinkiler ne marka kızlar nasil bisey alsam acaba tartiyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?