- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.481
3.Ye beren, 4.ye Deren 5.Ye Sezen 6.ya Zeren isimlerini uygun buldum :)
Senin alıpta kullandığın ne var çok merak ediyorum.Yok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya paraya
Anlamıyosunuz ben almayı seviyorum kullanmayı değilSenin alıpta kullandığın ne var çok merak ediyorum.
Kılon ne canım su anda?Ölçülerimi almayı yine unuttum şimdi alayım da sabahtan işim var yine unuturum.
Göğüs 97
Göbek 99 (tam göbüş deliğimin üstünden)
Bel 91 (elimi belime koyduğum yerden)
Kalça 100 (kalça kemiğinin ordan)
Basen 103
Üst bacak 59
Alt bacak 38 (kaslı yerinden)
Kol 30 (pazudan)
Önceki ölçülerimi yazmıştım bir yerlere kendime not diye ama bulamadıminatettimolacak Özgecim. Bir ara bakar mısın sana zahmet olmazsa farka canım?
Âmin amin inşALLAH. Huyu suyu yüzü gibi güzel olsun inşALLAH.Aha bende tanıyorum bir Ceren veledi, amaannnlydznp sen diyince aklıma geldi. Aaaanlatamam böyle uyuz bir çocuk yok yani. Annemin yazlıktan komşusunun kızı. Böyle nasıl inat nasıl feci bir şey yani, Allah korusun benim kızım olsaydı ikimizin de kafasında saç falan kalmazdı. Önce kendiminkileri sonra onunkileri yolardım hani o derece Aman senin kızın öyle olmasın nilgüş. Tü tü dağlara taşlara, huyu da kendi gibi güzel olsun.
Valla nasıl birinden bahsettiniz bilmiyorum ama geçen hafta sonu karış boyu ile 4 koca kıza kaydırağı dar etti. Benimde az desteğim ile kızları parktan kovdu.Elif ismini daha cok severim, hatta ben de eşime Elif koyalım diyordum :)) klasik biraz ama sade hoş bi isim bence.
Aaaaa şimdi hatırladım yaaa haklısın konuşmuştuk biz bununeyse eminim lydznp 'in Zeynep'i oyle olmaz :))
Araya ürün yerlestirme mi koyuyorsun kız Veysos :)
tamam buldumÖlçülerimi almayı yine unuttum şimdi alayım da sabahtan işim var yine unuturum.
Göğüs 97
Göbek 99 (tam göbüş deliğimin üstünden)
Bel 91 (elimi belime koyduğum yerden)
Kalça 100 (kalça kemiğinin ordan)
Basen 103
Üst bacak 59
Alt bacak 38 (kaslı yerinden)
Kol 30 (pazudan)
Önceki ölçülerimi yazmıştım bir yerlere kendime not diye ama bulamadıminatettimolacak Özgecim. Bir ara bakar mısın sana zahmet olmazsa farka canım?
ALLAH'TAN eniştemin kategorisi başkaAnlamıyosunuz ben almayı seviyorum kullanmayı değil
Üşengecim ben
Senin alıpta kullandığın nadir eşyalarından biri galiba MahmutYok ya el işi ama güzel evde sıkılıyorum malum singerin full otomatik dijital dikiş makinemde var aldım duruyor hemde 5-6sene önce dünya paraya
Eline saglik sekerim eve gidince yazarim.
Asıl tüketici dediğin budur işte. Olm sınırlı kaynakları sınırsız ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullanıyoz ama senin ihtiyaçlar evreni aştı, Mars'tan kaynak yaratcaz sana aşkitomAnlamıyosunuz ben almayı seviyorum kullanmayı değil
Üşengecim ben
Sabah 72,8 dim ama nilgüşle de konuştuk hile olduğuna katar verdik :)))) 73,2 falanındır kuzucum.Kılon ne canım su anda?
Evetttt eveetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?