Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaynayan suya atınca çatlamıyo mu ben hep suya koyup altını açıyordum hatam buymuş demek....

hiii 13 dk çoook karatay duymasın....
Su kaynadıktan sonra 10dk katı olmasına yetiyor. Kaynar suya atarsan çatlar diye biliyorum. Birde yumurta buzdolabı da olmayacakmış en fazla akşamdan çıkarabilirim onuda unuturum :)

Gunaydin hatunlar sabah oldu
Sıcaktan, bebisten uyuyamayanlar. Sabaha karsi uyuya kalıpta geç kalkacak olanlar size de günaydın
Herkese hayırlı cumalar. Bol eksiler.
Ben çok çok çok şişim. Sanki içimde bir balon var

***5. Takım 528. Etap***

servey (69,8/ / /% )
moni (87,5// /% )
fancynancy (73,5// /% )
lydznp (
82,5// /% ) sabit
inatettimolacak (60,7///% )

5. Takım Ortalama: %

dennisgo (76,4/ / /%) Yeni üye Baş. Tarihi: 13.07.2017 Baş. Kilosu: 78,8 Hedef Kilosu: 58

Egeliegeli (67,7///%) Yeni üye Baş. Tarihi: 14.07.2017 Baş. Kilosu: 67,9 Hedef Kilosu: 58
lalemisal (68/ / /% ) Yeni üye Baş. Tarihi: 17.07.2017 Baş. Kilosu: 68 Hedef Kilosu: 59
nilsub (77,5// /%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / / ) Mezun olan üye.
wendigo (65,9///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
toplight (72,9///%) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
betulbtl (68,5/ / /% ) Karmaşık Üye.
Oynakbasi34 (99,9// /%) Fahri üye.
Cikilatacanavari (76,4///%) geçen hafta izinli olarak kayıtlara geçti sanırım

listeye girecek var mıydı kızlar?

toplight kaptanım bu hafta listeye giriyormusunuz

Gunaydın sekerlerr.. Guzel eksiler gorursunuz insallah.

Dün komsunun eski model tartisinda 75 kilo ciktim. Onun dedigine gore 1 kilo fazla tartiyormus ama bilemedim.
--
27 dk 2766 adımlık yuruyusum şimdi bitti annemde kahve icip eve giderim geri.

Aman bulduğun yerde tartiyi kaçırma tartil ortim üstündekileri düştün mü peki ince yaşlık kıyafetler 800 gr kadar olabiliyor. Küçük beden jean pantolon kumaşına göre 1kg gelebiliyor

kilom 68,2 aman beeee ne sevdi 68 beni gidemedi bi türlü.... ama görecek o gününü....

Aman bulduğun yerde tartiyi kaçırma tartil ortim üstündekileri düştün mü peki ince yaşlık kıyafetler 800 gr kadar olabiliyor. Küçük beden jean pantolon kumaşına göre 1kg gelebiliyor
Yok canim dusmedim suda icmistim hem yuzmeden gelmistim saclarda islakti.
Ince bir elbise vardi uzerimde. Ozaman iZne ayrildigimim kilodayim yada ona yakin kilom. Kabizlik sorunumda cozulmustu tartildigimda.
14 Agustos'a kadar 70'i devirmek istiyorum.

Herkese günaydın :)) Kimler tartildi ? Ben yine hedefime ulaşamadim. Sanirim hedefimi yüksek koyuyorum. 1.8kg vermişim. Tartildim: 65.9 kg

hedefine ulaşamış mış mış daha ne olsun be nankör ne olcadııı 63 mü :)))

maşallah fena halde kıskandııııım

Aynen öyle canım bıraktım tartılmayı ama geç bıraktım.. Eskiden ne güzeldi ya, hem bu kadar takılmıyodum hem kolay veriyordum. bu hafta resmen işkence oldu bana. Bir de insan o kadar şey yapıp kilo vermediğinde kendini başarısız hissediyor ; kaçamak yapmak istiyor.zaten neden arıyoruz abur cubura. Neyse eski halime dönüyorum kendimi resetliyorum artık. tartı martı yok; sadece pazartesi cuma :)

günaydın kızlar :)
ben bu sabah 65.8 geldim. dünkü İstanbul yağmurunda baya ıslandım ıslanmaktan da öte. Şimdi kendimi pek iyi hissetmiyorum üşüttüm galiba. bugün fazla zorlamayacağım kendimi biraz serbest bırakacağım bu sebepten
haftaya 64 lü bişey görsem Allahım kritik noktadayım uzun zamandır 65-70 arasından aşağı inemedim. inşallah bu sefer olcak

InşALLAH canım

Aferin çekirge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…