- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.961
Su kaynadıktan sonra 10dk katı olmasına yetiyor. Kaynar suya atarsan çatlar diye biliyorum. Birde yumurta buzdolabı da olmayacakmışkaynayan suya atınca çatlamıyo mu ben hep suya koyup altını açıyordum hatam buymuş demek....
hiii 13 dk çoook karatay duymasın....
Aman bulduğun yerde tartiyi kaçırma tartil ortimGunaydın sekerlerr..Guzel eksiler gorursunuz insallah.
Dün komsunun eski model tartisinda 75 kilo ciktim. Onun dedigine gore 1 kilo fazla tartiyormus ama bilemedim.
--
27 dk 2766 adımlık yuruyusum şimdi bitti annemde kahve icip eve giderim geri.
***5. Takım 528. Etap***
servey (69,8/ / /% )
moni (87,5// /% )
fancynancy (73,5// /% )
lydznp (82,5// /% ) sabit
inatettimolacak (60,7///% )
5. Takım Ortalama: %
dennisgo (76,4/ / /%) Yeni üye Baş. Tarihi: 13.07.2017 Baş. Kilosu: 78,8 Hedef Kilosu: 58
Egeliegeli (67,7///%) Yeni üye Baş. Tarihi: 14.07.2017 Baş. Kilosu: 67,9 Hedef Kilosu: 58
lalemisal (68/ / /% ) Yeni üye Baş. Tarihi: 17.07.2017 Baş. Kilosu: 68 Hedef Kilosu: 59
nilsub (77,5// /%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / / ) Mezun olan üye.
wendigo (65,9///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
toplight (72,9///%) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
betulbtl (68,5/ / /% ) Karmaşık Üye.
Oynakbasi34 (99,9// /%) Fahri üye.
Cikilatacanavari (76,4///%) geçen hafta izinli olarak kayıtlara geçti sanırım
listeye girecek var mıydı kızlar?
toplight kaptanım bu hafta listeye giriyormusunuz
Yok canim dusmedim suda icmistim hem yuzmeden gelmistim saclarda islakti.Aman bulduğun yerde tartiyi kaçırma tartil ortimüstündekileri düştün mü peki ince yaşlık kıyafetler 800 gr kadar olabiliyor. Küçük beden jean pantolon kumaşına göre 1kg gelebiliyor
Herkese günaydın :)) Kimler tartildi ? Ben yine hedefime ulaşamadim. Sanirim hedefimi yüksek koyuyorum. 1.8kg vermişim. Tartildim: 65.9 kg
hedefine ulaşamış mış mış daha ne olsun be nankör ne olcadııı 63 mü :)))
maşallah fena halde kıskandııııım
kilom 68,2 aman beeee ne sevdi 68 beni gidemedi bi türlü.... ama görecek o gününü....
Aynen öyle canım bıraktım tartılmayı ama geç bıraktım.. Eskiden ne güzeldi ya, hem bu kadar takılmıyodum hem kolay veriyordum. bu hafta resmen işkence oldu bana. Bir de insan o kadar şey yapıp kilo vermediğinde kendini başarısız hissediyor ; kaçamak yapmak istiyor.zaten neden arıyoruz abur cubura. Neyse eski halime dönüyorum kendimi resetliyorum artık. tartı martı yok; sadece pazartesi cuma :)Amanın senide kendilerine benzettilertartılma hastalığı. Beyne sürekli kilo ver mesajı vererek kilo vermeyi durduruyorsunuz. Çünkü beden aldıklarını vermeyi sevmez. Meto nasıl hızlanıyor kalori aldıkça. Aldigin kalori düşük bile olsa diyorki bu yiyor ben harcayabilirim. Ama siz hergun tartılınca diyorki ben yağ kaybediyorum olamaz diyor ve yediğin herşeyi tutuyor. Şunu size bir anlatamadın gitti
kaptanım ben bugün sibele gidiyorum oradaki kilomu baz alacağım öğlenden sonra bildirimi anca yapabilirimGunaydinlar Kızlar bugün cuma nerde bildirimler nerde
InşALLAH canımYok canim dusmedim suda icmistim hem yuzmeden gelmistim saclarda islakti.
Ince bir elbise vardi uzerimde. Ozaman iZne ayrildigimim kilodayim yada ona yakin kilom. Kabizlik sorunumda cozulmustu tartildigimda.
14 Agustos'a kadar 70'i devirmek istiyorum.
Aferin çekirgeAynen öyle canım bıraktım tartılmayı ama geç bıraktım.. Eskiden ne güzeldi ya, hem bu kadar takılmıyodum hem kolay veriyordum. bu hafta resmen işkence oldu bana. Bir de insan o kadar şey yapıp kilo vermediğinde kendini başarısız hissediyor ; kaçamak yapmak istiyor.zaten neden arıyoruz abur cubura. Neyse eski halime dönüyorum kendimi resetliyorum artık. tartı martı yok; sadece pazartesi cuma :)
Bendeki son durum bu. 75,8.. eğer durmadan tartılmasaydım daha iyi olacaktı ama şimdilik bu kadar :)Aferin çekirge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?