Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar şekerler
iş güç koşuşturma sıcaklar derken pek giremiyorum gerçi tüm yazılanları okuyorum
yarın sibel günü ve ben bu hafta kilo veremedim 3 günlük bolu kaçamağı yüzünden2 gündür de çok dikkat ediyorum ama anca ödemi atabildim gibi, bakalım yarın sibel de ne çıkacakbu hafta telafi edicem inşallah extrem bir durum çıkmassa
bugün gelinimin doğum günü pasta aldım azcık da ben yicembattı balık yan gider hesabı oldu bu hafta

***5. Takım 528. Etap***

servey (69,8/ / /% )
moni (87,5// /% )
fancynancy (73,5// /% )
lydznp (82,5// /% )
inatettimolacak (60,7///% )

5. Takım Ortalama: %

dennisgo (76,4/ / /%) Yeni üye Baş. Tarihi: 13.07.2017 Baş. Kilosu: 78,8 Hedef Kilosu: 58

Egeliegeli (67,7///%) Yeni üye Baş. Tarihi: 14.07.2017 Baş. Kilosu: 67,9 Hedef Kilosu: 58
lalemisal (68/ / /% ) Yeni üye Baş. Tarihi: 17.07.2017 Baş. Kilosu: 68 Hedef Kilosu: 59
nilsub (77,5// /%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / / ) Mezun olan üye.
wendigo (65,9///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
toplight (72,9///%) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
betulbtl (68,5/ / /% ) Karmaşık Üye.
Oynakbasi34 (99,9// /%) Fahri üye.
Cikilatacanavari (76,4///%) geçen hafta izinli olarak kayıtlara geçti sanırım

listeye girecek var mıydı kızlar?

toplight kaptanım bu hafta listeye giriyormusunuz

Son düzenleme:
Eline sağlık monicim
dennisgo 'nun bu 3. cuması o girebilir listeye. Tabi sabit ya da artı gelmezse :)

canim eline saglik listeyi eklemissin bu hafta listeye giremem tartışmayı bile düşünmüyorum annemlerle yarın konya ya gidiyorum pazar gün döneceğim haftaya sıkıp gireceğim listeye insallah

karmaşık ne ayol sırnaşık üyeyim ben bi kere :)))

bu günkü menüm

sabah
2 az hş yumurta.... şunun ayarını da bir tutturamıyorum cıngıl cıngıldı böyle cıvık olunca da doymuyorum..
peynir + 1 dlm tam buğday

ara 1 avuç nesfit

öğlen
1 kase yoğurt + 4 galeta

ara 1 avuç nesfit

akşam
1 kase yoğurt

spora gitmeden
1 hş yumurta

spor
45 dk

10 dk yürüyüş bandı
10 dk eliptik
5 dk bisiklet

sonra bir sürü alet

Eline sağlık monicim
dennisgo 'nun bu 3. cuması o girebilir listeye. Tabi sabit ya da artı gelmezse :)
Yarın ola hayrola o zaman :) tüm hafta tartıldım,psikolojim bozuldu resmen :) günün ortasında bir ara 78 bile gördüm, orada tepem attı ve tartılmayı bıraktım. Almış olamam hiç kaçamağım yok. Mesele ne kadar verdiğim.onu da yarın göreceğiz

Yumurtayı kaynayan suya atıp 5 dakika beklersen rafadan 8 dakikada kayısı 13 dakikada katı oluyormuş :)

Ben diger cuma giriyorum insallah :))

Açından ölcen kız az biraz fayidali şeyler yiseydin

Amanın senide kendilerine benzettiler tartılma hastalığı. Beyne sürekli kilo ver mesajı vererek kilo vermeyi durduruyorsunuz. Çünkü beden aldıklarını vermeyi sevmez. Meto nasıl hızlanıyor kalori aldıkça. Aldigin kalori düşük bile olsa diyorki bu yiyor ben harcayabilirim. Ama siz hergun tartılınca diyorki ben yağ kaybediyorum olamaz diyor ve yediğin herşeyi tutuyor. Şunu size bir anlatamadın gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…