- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.921
ilk defa böyle üst üste oldu dedim ya anlamadımGeçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık oluyor ki acaba?
ay zaten kuduruklar birde seni çekemicemben gelirsem o uslu bebelerin kuduruk bişi olur :))
oğluş sokağa çıkmıyor ufak teyzesi
Bence sıcaklardan. Birde sokakta ne yiyip içiyormuş söylemedi mi?
Evet ya adımız çıkmış bi kereEşimi hep birlikte dışlıyoruz
@btlbetul için aynı şeyi düşünmüşüz. Aklın yolu
Bizi daha tanımıyorlar ve hurafelerden dolayı korkuyorlar
Süpriz yumurta almaya nasıl gidiyoroğluş sokağa çıkmıyor ufak teyzesi4 yaşında daha
kız bakkal karşıda ben balkondan bakıyorum hemen alıp geliyor sokakta oynayacak kadar büyük değil demek istedim ekmek de al oğlum diyince alırSüpriz yumurta almaya nasıl gidiyor
İyi maşallah. Bende Baha'yı bu yaşlarda alıştırmaya başlamıştım :)kız bakkal karşıda ben balkondan bakıyorum hemen alıp geliyor sokakta oynayacak kadar büyük değil demek istedim ekmek de al oğlum diyince alır
bi görsen dil papuç herşeyi anlatabiliyorİyi maşallah. Bende Baha'yı bu yaşlarda alıştırmaya başlamıştım :)
Vay arkadaş 4 yaşındaki cocuk trollemeyi nerden biliyorbi görsen dil papuç herşeyi anlatabiliyorgeçen beni kandırdı güya gülüyo ne oldu diyorum trolledim seni diiyo sıpa
kız şimdikiler fırlamaVay arkadaş 4 yaşındaki cocuk trollemeyi nerden biliyor
Direniyorum resmen bugünNerdesiniz millet, bugün perşembe, kaçamak yapmıyorsunuz di mi? :)
Bence onyargılılar o yuzden sevmiyorlar. Akreplerin guzel olumlu yonlerini hic gormuyorlar.Oo cidden siz grubu tamamlamıssınız, eşin dışta kalmış sanki
Sana öylesi lazım :))
Ben de seviyorum ama akrep olmayanlar bizi pek sevmiyor niyeyse
Gecmis olsun canım.ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum
Sabah kızımla yuzduk o yordu sanirim uyumusuz koltukta.Nerdesiniz millet, bugün perşembe, kaçamak yapmıyorsunuz di mi? :)
Bir trollemeyi bilmiyordu onuda öğrenmişbi görsen dil papuç herşeyi anlatabiliyorgeçen beni kandırdı güya gülüyo ne oldu diyorum trolledim seni diiyo sıpa
ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?