Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 yumurtadan kabaklı yumurta içine birazda peynir koydum -- yok böyle bir şeyyy

ara 3 ceviz

öğlen 1 atabak yeşil mercimek

ara 1elma 1 kase yoğurt

akşam 1 parça çeçil peyniri ve koca bir tabak böğürtlen -- dayanamadımmm :(

şimdi de yeşil çay
su 2 lt

spor
jillian
tiffany
20 dk yürüyüş ve bir takım hareketler...

6 da yürümeye başlıyorum. 5-10 dakika 7 de koşuyorum. Eğimi 2-4-6 olarak arttırıyorum. Eğimi her artırdığımda 45 sn 8 de koşu, 15 sn 6 da yürüyüş 3 ya da 4 set yapıyorum ( çok yorgunsam 30 sn koşu 30 sn yürüyüş de yapabiliyorum). Sonra eğimi 4-2-0 diye düşürüp bitiyorum. Bazen de arada bir yerde 5 dakika 6,5 hızda yürüyorum.

Anaam deniz, çok güzel yapıosun da ben bunları hayatta aklımda tutamam :( böyle devam canım o yol çok güzel :)

Selam selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu uğramadım özledim vallahi

Canım İnan kaç zamandır aklımdaydın, yazayım dedim unuttum sen hatırlattın iyi ki. Naber nasılsın? Kızın nasıl? Durumlar nasıl, umarım iyisindir, dünyanın taa öbür köşesinde birinin aklındaydın valla.

Menum;
10:00
1 h.yumurta

12:00
5 tane taze incir

14:30
2 wasa uzerine suzme peynir
1 kozlenmis kirmizi biber

19:00
4 kucuk icli kofte
400ml ayran

3 L su
1 yesil cay
250 ml proteinli sut

Spor;
Sabah 45 dk zumba+20 dk eliptik
Simdide sahilde 30 dk hızlı tempoda yuruyus yaptim.

fancynancy fancynancy

1. sayfadaki şartları okudum ve kabul ediyorum
Ben Büşra, 19 yaşındayım kilom en son tartıldığımda 70-71 civarıydı yarın tartılıp güncel kilomu bildiririm ve boyum 1.69. Öğrenciyim normalde ama yaz tatilinde çalışmaya başladım ve bi fastfood restoranında kasiyerlik yapıyorum akşamları gece 2 kadar bu yüzden sporda fazla aktif olamaya bilirim ama izinli günlerimde fitnesse gitmeyi planlıyorum.
11. Ayda balom var ozamana kadar zayıflamak istiyorum hedefim 55. yazmayi unuttuğum bişey varsa kusuruma bakmayın :)

Ben Büşra, 19 yaşındayım kilom en son tartıldığımda 70-71 civarıydı yarın tartılıp güncel kilomu bildiririm ve boyum 1.69. Öğrenciyim normalde ama yaz tatilinde çalışmaya başladım ve bi fastfood restoranında kasiyerlik yapıyorum akşamları gece 2 kadar bu yüzden sporda fazla aktif olamaya bilirim ama izinli günlerimde fitnesse gitmeyi planlıyorum.
11. Ayda balom var ozamana kadar zayıflamak istiyorum hedefim 55. yazmayi unuttuğum bişey varsa kusuruma bakmayın :)

Merhaba büşracım, hoşgeldin. Aslında pek bi kilon yokmuş boyun uzun baya. 55 sana pek az gibi geldi ama inşallah ulaşırsın, yaşın genç daha metabolizman iyidir. Düzenli sağlıklı beslen ki metabolizman bozulmasın. Hergün düzenli menünü yazarsan yorumlar sana güzel bilgi veririz canım.

hiç bir fırsatı kaçırma beni yermek için mördak seni:KK11:
geçen kim demişti ben senin adını yüzüklerin efendisinde ki karakter sandım diye ondan sana mördak diyorum
fancynancy fancynancy öyle sanıyordu :D
geçen haftalarda da görmüştüm bu rakamı sonra nooldu 68 hortlayı verdi.... valla yeminle sevinemiyorum... potansiyel bir tehlike olarak 68 kapıda bekliyor :)
Yok artık salona falan yazıldın geri gelmez 68 :)
Selam selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu uğramadım özledim vallahi
Nasılsın canım? Aklimizdaydin inan ki. Güncelle bizi durumun hakkında insallah her sey yolundadır
Hoşgeldin canım, yarın tartıl onu başlangıç kilon olarak alalım :) düzenli menülerini yazarsan yorumlarız kısa sürede hedefine ulaşırsın :)

Anaam deniz, çok güzel yapıosun da ben bunları hayatta aklımda tutamam :KK43: böyle devam canım o yol çok güzel :)

Canım İnan kaç zamandır aklımdaydın, yazayım dedim unuttum sen hatırlattın iyi ki. Naber nasılsın? Kızın nasıl? Durumlar nasıl, umarım iyisindir, dünyanın taa öbür köşesinde birinin aklındaydın valla.
Aslında ben doğaçlama takılıyordum canım.. zaman içinde böyle bir şey geliştirdim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama yapıyorum işte ortaya karışık :)

Selam kızlar ;
Bugünkü menümü yazayım

Uyanınca; akşamdan 2 kuru kayısıyı bir fincan suya koymuştum. Suyu içip kayısıları yedim

Sabah ; 2 yumurta ile maydanozlu omlet, 1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, domates salatalık sarı biber (12 de yedim)

Ara : çikolatalı light soya sütü

Öğlen : ton balıklı salata, 1 dilim pizza

Ara sütsüz şekersiz filitre kahve sonrasında 1 şade soda

Ara ; Türk kahvesi

Akşam 1 elma,1 bardak dereotlu kefir

Ara : yeşil çay

- bir dilim pizza için minimum yarım saat koşu bandında takılmayı planlıyorum ilerleyen saatlerde yazarım

- 3 litre su
2 saat spor

30 dakika Leslie
1,5 saat koşu bandı.. bence pizzadan biraz daha yiyebilirmişi :)))

Menum;
10:00
1 h.yumurta

12:00
5 tane taze incir

14:30
2 wasa uzerine suzme peynir
1 kozlenmis kirmizi biber

19:00
4 kucuk icli kofte
400ml ayran

3 L su
1 yesil cay
250 ml proteinli sut

Spor;
Sabah 45 dk zumba+20 dk eliptik
Simdide sahilde 30 dk hızlı tempoda yuruyus yaptim.

fancynancy fancynancy
Canım
menüdeki incir kabızlık için mi 5 tane? Biraz fazla gibi geldi bana. İncir kalorili diye. Ama öyle spor yapıyorsun ki sen ne yesen de telafi edersin :)

fancynancy fancynancy öyle sanıyordu :KK70:

Nasılsın canım? Aklimizdaydin inan ki. Güncelle bizi durumun hakkında insallah her sey yolundadır

Hoşgeldin canım, yarın tartıl onu başlangıç kilon olarak alalım :) düzenli menülerini yazarsan yorumlarız kısa sürede hedefine ulaşırsın :)

gelmesin hiç gelmesin :( 38 beden olmak istiyorum artık.....

Canım yapıyorsun nasılsın kızım nasıl ayrı eve çıktınız mı esinle arayı düzelttim mi üst üste oldu ama özledik seni
Çok iyiyim canım önce eşimle aramız çok iyi tatile gittik Yen'i geldik ev de bulduk kayınpeder gitti şimdi de onlar dönünce inşallah kışa çıkıyoruz kesin olarak konuşuldu ayrı ev meselesi artık kızım da çok şükür iyi Türkiye yaramadı iklimi değişik geldi bütün tatili hastanede geçirdik olsjn iyi oldu aman çok zormuş ateşli bebek havale tehlikesi vardı şimdi döner dönmez iyi oldu doğduğu yere alışmış başka iklim yaramadı sen nasılsın canım

Anaam deniz, çok güzel yapıosun da ben bunları hayatta aklımda tutamam :KK43: böyle devam canım o yol çok güzel :)

Ay kuzum benim çok sağol sizde hep benim aklımdaydınız özellikle seni merak ettim kilo verdi mi naptı diye çok iyiyim kuzum çok şükür artık herşey yolunda galiba kızım da çok iyi bakalım kardeş gelicek galiba kızıma :))

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey çok iyi gidiyor çok şükür sizde benim aklımdaydınız kilo aldım orasını katmazsam iyi tabi :))

Merhaba büşracım, hoşgeldin. Aslında pek bi kilon yokmuş boyun uzun baya. 55 sana pek az gibi geldi ama inşallah ulaşırsın, yaşın genç daha metabolizman iyidir. Düzenli sağlıklı beslen ki metabolizman bozulmasın. Hergün düzenli menünü yazarsan yorumlar sana güzel bilgi veririz canım.
Bana çok geliyor hem de aşırı çok. Gerçekten zayıflamak istiyorum ama kaç senedir başaramadım bu sefer başarmak istiyorum. sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim ama kendimi çok sıkmakta istemiyorum çünkü şimdiye kadar hep kendimi sıktığım hiç 1-2 hafta içinde yine bozdum.

Tamam uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak olcak :). İnşallah hepberaber en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız

Hoşgeldin Büşra. Ben Ayşe. Memnun oldum:) boyuna göre hedefin fazla göründü bana yine de sen bilirsin. ;)

Back
X