- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #254.281
bu gün spor salonu kapalı 10 dk bisiklet ardından jillian yapıcam sonra üşenmez isem leslie 5 mil yapçam.... bence üşenirim hatta şşimdide üşeniyorum.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğleni kayısı yüzünden atlamıyorum canım kahvaltımı öğlen saatinde yaptım. Kayısı ile alakalı değil. Onu akşamdan suya koymuştum sabah bir ara uyandım yedim ama erkendi. Yine uyudum ama bu kez uyku tatlı geldi bu sabah geç kalktım :)bence öğleni atlama 2 kayısı için düzen bozulmaz....
kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz gezeceğim. keyfim fena halde yerinde. Türkiye'den gelirken üstüme olmayan ama içine girmek üzere aldığım 29 beden likralı bir kotum vardı. Alırken önü kapanmıyordu şu an beli gayet rahat. Giydim ve gezmeye gidiyorum :))
Kizlar günde 3 bardak yeşil cay zararli mi?
Simdi jillian yapimm diyorum ama bende usendim..bu gün spor salonu kapalı 10 dk bisiklet ardından jillian yapıcam sonra üşenmez isem leslie 5 mil yapçam.... bence üşenirim hatta şşimdide üşeniyorum.....
Hala tartı almadinmiSimdi jillian yapimm diyorum ama bende usendim..![]()
Yok canim alamadim dun avm'ye gitmistim unuttum bugun yarin alicam insallah.Hala tartı almadinmi
Simdi jillian yapimm diyorum ama bende usendim..![]()
Canım yapıyorsun nasılsın kızım nasıl ayrı eve çıktınız mı esinle arayı düzelttim mi üst üste oldu ama özledik seniSelam selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu uğramadım özledim vallahi
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımiz var onları okuyup kabul ediyorsun sonra sen kendini biz kendimizi tanitiyoruzMerhaba bende aranıza katılmak isterim. Ne yapmam gerek?
Merhaba bende aranıza katılmak isterim. Ne yapmam gerek?
Merhaba hoşgeldinMerhaba bende aranıza katılmak isterim. Ne yapmam gerek?