Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence öğleni atlama 2 kayısı için düzen bozulmaz....
Öğleni kayısı yüzünden atlamıyorum canım kahvaltımı öğlen saatinde yaptım. Kayısı ile alakalı değil. Onu akşamdan suya koymuştum sabah bir ara uyandım yedim ama erkendi. Yine uyudum ama bu kez uyku tatlı geldi bu sabah geç kalktım :)

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz gezeceğim. keyfim fena halde yerinde. Türkiye'den gelirken üstüme olmayan ama içine girmek üzere aldığım 29 beden likralı bir kotum vardı. Alırken önü kapanmıyordu şu an beli gayet rahat. Giydim ve gezmeye gidiyorum :))

en keyifli gezme böylesi dimi :))

Ton balıklı salata yedim az önce ve ve ve bir dilim de 4 peynirli pizza yemiş olabilirim. Akşama bu kaçamak yüzünden koşu bandı yolu göründü bana :) şimdi gidip biraz bira müzesi gezeyim.. Belçika'nın en güzel birasını reddedip kahve içeceğim sonrasında. pizzaya rağmen buradan bir artı puan hak ediyorum bence :)

Selam kızlar ;
Bugünkü menümü yazayım

Uyanınca; akşamdan 2 kuru kayısıyı bir fincan suya koymuştum. Suyu içip kayısıları yedim

Sabah ; 2 yumurta ile maydanozlu omlet, 1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, domates salatalık sarı biber (12 de yedim)

Ara : çikolatalı light soya sütü

Öğlen : ton balıklı salata, 1 dilim pizza

Ara sütsüz şekersiz filitre kahve sonrasında 1 şade soda

Ara ; Türk kahvesi

Akşam 1 elma,1 bardak dereotlu kefir

Ara : yeşil çay

- bir dilim pizza için minimum yarım saat koşu bandında takılmayı planlıyorum ilerleyen saatlerde yazarım

- 3 litre su

Back
X