• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yorgunluk bende de var. Ama benimki kronik. Bir sürü yapacak işim var ben sürekli erteliyorum. Seninki sporda değildir sanırım. Uykusuz falan mı kaldın

vitaminsiz kalmışsındır sen denizcim, vitaminler enerjiyi çok etkiliyor çünkü. kansızlıkta öyle. multivitamin alabilirsin bence.

Günaydın kızlar..:KK3:
Hadi bakalım gelsin pazartesi bildirimleri! :duduk:
Ben + 400.. bu sabah 76.2. Vücut bazen matematik kuralları ile işlemiyor sanırım biyoloji başka birşey.. dün pizza yedim 250 kalori olsa ben 950 kalori spor yaptım. Matematiksel olarak - görmem gerekirdi değil mi ama ben kocaman bir + gördüm. Hiç pişman değilim,ben elimden geleni yaptım der önümdeki beş güne bakarım :)

ben hiç makaron yemedim çok mu güzel bir şey
Bence herkes çok güzel yapamıyor.ilk burada yemiştim hiç sevmedim. Sonra İstanbul'da bir iki yedim onları da beğenmedim. Ama bu bitirmeme engel değildi tabiki:) Ben pastacı kuzen sayesinde Paris'te ladure diye bir yerde yedim. Makaronu bunlar keşfetmiş. Sadece onu beğendim. İstanbul'da da İstinye ve Nişantaşı'nda dükkanları varmış.

toplight toplight kaptanım işe başladın mı? elin nasıl oldu? yazabiliyosun ara ara sıkıntın yok sanırım. olmasın da inşallah. yardım ister misin performans için?
yok canım 20 ağustos a kadar raporluyum elimi yavaş yavaş kullanmaya başladım dikisler alınmadı hala yormamaya çalışıyorum halledemezsem performansı yardım isterim sağol tatlim

Yorgunluk bende de var. Ama benimki kronik. Bir sürü yapacak işim var ben sürekli erteliyorum. Seninki sporda değildir sanırım. Uykusuz falan mı kaldın
Yok canım uykusuz degilim.Mesela 23:00'da uyudum bu sabah 06:30'da uyandim.
Bendede b12 ve d vitamini dusuklugu vardi ilac kullanmistim yine olmustur belki.

vitaminsiz kalmışsındır sen denizcim, vitaminler enerjiyi çok etkiliyor çünkü. kansızlıkta öyle. multivitamin alabilirsin bence.
Canim dedigin multivitamin receteli ilac mi yoksa reklamlarda cikan ozel olanlardan mi?

Ben + 400.. bu sabah 76.2. Vücut bazen matematik kuralları ile işlemiyor sanırım biyoloji başka birşey.. dün pizza yedim 250 kalori olsa ben 950 kalori spor yaptım. Matematiksel olarak - görmem gerekirdi değil mi ama ben kocaman bir + gördüm. Hiç pişman değilim,ben elimden geleni yaptım der önümdeki beş güne bakarım :)
Canım zaten dun yedigimiz hemen bu sabah kilo olarak donmuyor ki bize. Ictigimiz su miktari, bagirsaklarin durumu,wc duzeni etkileyebiliyor bu durumu.

Gözlerimi ovuşturup az önce esnemem bitmiştir :)
Gunaydin ozaman.:KK54:

Kendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli :bicak:
Canim iyi dusun pisman olma. Neden kestiriyorsun?

Son düzenleme:
Back
X