• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım 20 ağustos a kadar raporluyum elimi yavaş yavaş kullanmaya başladım dikisler alınmadı hala yormamaya çalışıyorum halledemezsem performansı yardım isterim sağol tatlim
Dikkat et Kaptan'ım yapabilecegim bisey olursa telefondan oldugu kadar bende yardımcı olmaya çalışırım..

Saol cnm 1.5 hafta daha izinliyim anneme kahvaltıya ve tartilmaya gidiyorum tarti farkım var sanırım :KK43:

hadi bakalım, takılma onlara, gider hepsi de, gidecek inşallah :)

Kendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli :bicak:

kız neden kestircekmişsin, kısa saça bakmak daha zor diyim de, uzunu topluyosun mis gibi, kısayı fönlemezsen şekil de almıyo, anaam ben ettim sen etme, uzun saç candır. ya da yaşa da gör hadi. evlenenin adeti cidden :KK48::KK48:

Canim dedigin multivitamin receteli ilac mi yoksa reklamlarda cikan ozel olanlardan mi?

özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldım :KK48::KK48: dekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimizi vitaminli meyve sebze değilmiş.

Canim iyi dusun pisman olma. Neden kestiriyorsun?

Ben de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldi

kız neden kestircekmişsin, kısa saça bakmak daha zor diyim de, uzunu topluyosun mis gibi, kısayı fönlemezsen şekil de almıyo, anaam ben ettim sen etme, uzun saç candır. ya da yaşa da gör hadi. evlenenin adeti cidden :KK48::KK48:

özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldım :KK48::KK48: dekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimizi vitaminli meyve sebze değilmiş.
Canim iyi dusun pisman olma. Neden kestiriyorsun?

Ben de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldi

Ya çok sıkıldım yıllardır aynıyım ya :( yüzümde hafiften ufalmisken kestireyim 1 yıldır düğün geçsin de kestireyim diyordum bu iş bugün bitecek :D:D
Bu arada kendi tartimda 78.3 eski tartimda 77.9 çıktım :(

özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldım :KK48::KK48: dekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimiz vitaminli meyve sebze değilmiş.
Bende Dodex var B12 icin. Enjeksiyon yerine D vitamini gibi yedigim yada ictigim biseyin icine falan doksem olmaz mi?:rolleyes:
Koltuk alti kararmasi icin ne kullanabiliriz bildigin biseyler varmi?

Bende Dodex var B12 icin. Enjeksiyon yerine D vitamini gibi yedigim yada ictigim biseyin icine falan doksem olmaz mi?:rolleyes:
Annem dodexi suyun icine karıştırıp kullanıyordu bi ara ama wendimiz daha iyi bilir tabi :)

Bu arada kendi tartimda 78.3 eski tartimda 77.9 çıktım :KK43:

Saf protein yap çiklatım, şeker/meyve/ekmek vs hiç yeme, ekmeği sınırlı tabi. tam buğday mümkünse.

canım emilimi az olur ama enjeksiyon yaptırmayım diyosan kat suya iç ördeğimin annesi gibi :)

koltuk altı kararması için de fucidin krem/pomad'ı öneriyolardı. bi dene istersen. mantar kremi ama açılma sağlıyomuş.

Canim odemiyor derken pharmaton"u mu?

icim'in kakaolu proteinli sutunu aldim. Dun 1 bardak icmistim. Az oncede 1 bardagi zorla ictim. Cok sekerli uzerine kac bardak su ictim simdi. Tatlandirici varmis ondan sanirim. :63:
Bence kakaolu sütünü kendin yap. Boşver öyle tatli şeyleri. Unutalım gitsin;)

Gergin olma canim aksam kendini zorla bisikleti kullan jessica yap en azindan 30dk spor yap uzun suredir spor yapmiyorsun sanki.
Bu cuma eksi gorursen kendini daha iyi hissedersin. Hadi bakalim kacamaklar yapildi diye pes etmek yok daha cok savas var!!:duduk:
Deliha pasta yiyerek ihtihar etmeye çalışıyordu yaa... bende onu deniyorum. Ev taşıma durumumuz var ya bizim yılan hikâyesi olan. Adam taşınmamak için elinden geleni yapıyor. Hiç bakmadığı karşısında hâlâ daha oturmadığı manzarayı bırakamıyormuş. :ukala::ukala::KK34:

ııı ben beze sevmem öyle bir şeyse ııı ııhhh.... özendiğim şey o muymuş :) ben acıbadem kurabiyesi gibi bir şey hayal ediyordum :)
Dün aldığım açıkçası ithalmis. Adamlar fransadan getiren distributorunden alıyormuş. Zaten dünkü gibi birşey hiç yetmemiştim. Normalde bende makaron pek sevmem.

Back
X