• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kuzum benim çok sağol sizde hep benim aklımdaydınız özellikle seni merak ettim kilo verdi mi naptı diye çok iyiyim kuzum çok şükür artık herşey yolunda galiba kızım da çok iyi bakalım kardeş gelicek galiba kızıma :))
Durumunuzun düzelmesi kızına kardeş süper haberler. ALLAH mutluluğunuzu huzurunuzu artırsın inşALLAH:)

Canım
menüdeki incir kabızlık için mi 5 tane? Biraz fazla gibi geldi bana. İncir kalorili diye. Ama öyle spor yapıyorsun ki sen ne yesen de telafi edersin :)
Bu defa boyle oldu canim bu yil ilk defa yedim uzun zamandan beri kurusunuda almiyordum.Tazeyide bulmak zor.
3 gündür ishalim canım ya kabizliktan eser kalmadi. Bide cok halsizim camasirlari makine yikicak onu bile zorla koydum. Kendimi zorlayıp once jillian'ı yapicam bugun. O her gun yaptigim jumping jack dunden beri nasil gozumde buyuyor anlatamam.:KK12:

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey çok iyi gidiyor çok şükür sizde benim aklımdaydınız kilo aldım orasını katmazsam iyi tabi :))
Canım hosgeldin herseyin iyi olmasina cok sevindim. insallah her zaman boyle olursunUz Allah mutlulugunuzu arttirsin.:dua:
SiZ iyi olunda kilo gelir gecer.:KK68:

WP_20170731_001.webp

Bir daha kaçamak mı asla :(
Güzel kahvaltımı yapıyorum dışarı çıkınca acıkmayayım dışarda da bir activia yerim öğlene eve gelince kaktır vicdan çorbasını:D

Back
X