• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey çok iyi gidiyor çok şükür sizde benim aklımdaydınız kilo aldım orasını katmazsam iyi tabi :))
Iyi olmana sevindim, ben de iyiyim, uğraşıp duruyorum iste :)
Günaydın kızlar. Gergin pazartesinden mutlu sabahlar olsun inşALLAH :KK15:
Hayırdır Aysecim niye gerginsin? Gece de löp löp götürmüşsün cıssları :dondurma:

Yok bildirim falan. Gerginim dedim ya :KK70:
Yemişim zaten dün akşam eriyen kalorisiz şeyden yanında 1 makaron 2 top profiterol ama kesmedi hala yiyesim var :KK61:
Gergin olma canim aksam kendini zorla bisikleti kullan jessica yap en azindan 30dk spor yap uzun suredir spor yapmiyorsun sanki.
Bu cuma eksi gorursen kendini daha iyi hissedersin. Hadi bakalim kacamaklar yapildi diye pes etmek yok daha cok savas var!!:duduk:

bu sabah 76,8 im düne göre +200... jillian bende kilo yapıyor bence...

şimdi yeşil çayımı içiyorum.....içinede limon sıktım.... bu karanfilli olan kötü bir tadı var ama alıştım galiba biterse gene alıcam... böğğk diye diye içiyom... :KK53::deli:

bir de yaseminli yeşil çay var deneyen var mı....

Âmin InşALLAH kaptanım ama ben biraz tatil mi yapsam:KK43: yada tartımı mi kırsam :KK70: :KK70: :KK70:
En küçük moral bozukluğundan kaçmak yok tatlım sikkeler ve kendine gel
icim'in kakaolu proteinli sutunu aldim. Dun 1 bardak icmistim. Az oncede 1 bardagi zorla ictim. Cok sekerli uzerine kac bardak su ictim simdi. Tatlandirici varmis ondan sanirim. :63: [/QUOTE
] canım spordan sonra içiyordum dimi situ

image.webp Günaydın şekerler:KK68:

Çok iyiyim canım önce eşimle aramız çok iyi tatile gittik Yen'i geldik ev de bulduk kayınpeder gitti şimdi de onlar dönünce inşallah kışa çıkıyoruz kesin olarak konuşuldu ayrı ev meselesi artık kızım da çok şükür iyi Türkiye yaramadı iklimi değişik geldi bütün tatili hastanede geçirdik olsjn iyi oldu aman çok zormuş ateşli bebek havale tehlikesi vardı şimdi döner dönmez iyi oldu doğduğu yere alışmış başka iklim yaramadı sen nasılsın canım

canımm çok sevindim, kv'lerden gitmeden halletseydiniz keşke ev işini, olmadı onlar gelmeye halledin. yine aynı şeyler olmasın inşallah, hep mutlu olun :KK68:

Ay kuzum benim çok sağol sizde hep benim aklımdaydınız özellikle seni merak ettim kilo verdi mi naptı diye çok iyiyim kuzum çok şükür artık herşey yolunda galiba kızım da çok iyi bakalım kardeş gelicek galiba kızıma :))

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: aaa çok sevindimmm, ne kadarlık hamilesin :emir_bebek:çok güzel bi haber bu, kiloyu alıcaksın mecburen zaten, doğum sonrası görüşür hallederiz, çok sevindim inan. kızın 1 buçuğu geçti heralde dimi?? bizde istiyoruz inşallah :anne:

Bana çok geliyor hem de aşırı çok. Gerçekten zayıflamak istiyorum ama kaç senedir başaramadım bu sefer başarmak istiyorum. sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim ama kendimi çok sıkmakta istemiyorum çünkü şimdiye kadar hep kendimi sıktığım hiç 1-2 hafta içinde yine bozdum.

o zaman yavaş ama kalıcı veriyoruz, sıkma kendini, sağlıklı beslen gider zaten. bölgesel mi kilon?

@yenibirbaslangic @zoey1616 hoş geldiniz.:KK24: Herkese günaydin . Epey oldu uyanali. Uyku tutmadi. Tartildim : 65.8 kg:KK39:

nee :rolleyes::rolleyes: hemen 5 simit yiyosun :KK62:

Günaydın herkese ben şöyle güzel bir kahvaltı yapıp merkeze gideceğim bir daha kaçamak yapanın ağzına ağzına odunla vursunlar

amaan tartıdaki eksi herşeye değer kuzumm, ne yiyosun boşver kötü onlar :63:

günaydın kızlar
haftasonu bol maceralı eğlenceli güzel geçti ve fazla dikkat edemedim ben :KK22:
bu hafta güzel bir hafta olur inşallah :spor:

inşallah canım, boşver diyeti yaa, ye gitsin :p:p

28 dk jillian'ım an itibariyle bitmistir. :KK52:
Jillian ile birlikte camasır makineside bitmis camasirlari halledim sonra zumba yada eliptik yaparim.insallah.:KK36:

maşallah kuzuuum, bende aldım dün incir, korktum yemeye yaa, kalorili ya, önüme alır 2 kilo yerim yoksa :KK22:

şimdi yeşil çayımı içiyorum.....içinede limon sıktım.... bu karanfilli olan kötü bir tadı var ama alıştım galiba biterse gene alıcam... böğğk diye diye içiyom... :KK53::deli:

ben direkt yeşil çay olanı var teneke kutuda, en çok onu sevdim onu içiyorum. sallamadan çok farklı tadı.

ben hiç makaron yemedim çok mu güzel bir şey

bence overrated ya, öle ahım şahım bi tadı yok. çoğu yapamıyo zaten, renkli beze yapıyolar makaron diye. beze'yi bildin dimi? şu yumurta beyazı köpürtmesi olan.

Yaseminli yesil cayi begenmedim parfum kokusu var gibi.
Bergamotlu olani tavsiye edebilirim.

canımm çok sevindim, kv'lerden gitmeden halletseydiniz keşke ev işini, olmadı onlar gelmeye halledin. yine aynı şeyler olmasın inşallah, hep mutlu olun :KK68:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: aaa çok sevindimmm, ne kadarlık hamilesin :emir_bebek:çok güzel bi haber bu, kiloyu alıcaksın mecburen zaten, doğum sonrası görüşür hallederiz, çok sevindim inan. kızın 1 buçuğu geçti heralde dimi?? bizde istiyoruz inşallah :anne:

o zaman yavaş ama kalıcı veriyoruz, sıkma kendini, sağlıklı beslen gider zaten. bölgesel mi kilon?

maşallah kuzuuum, bende aldım dün incir, korktum yemeye yaa, kalorili ya, önüme alır 2 kilo yerim yoksa :KK22:

ben direkt yeşil çay olanı var teneke kutuda, en çok onu sevdim onu içiyorum. sallamadan çok farklı tadı.

bence overrated ya, öle ahım şahım bi tadı yok. çoğu yapamıyo zaten, renkli beze yapıyolar makaron diye. beze'yi bildin dimi? şu yumurta beyazı köpürtmesi olan.

ııı ben beze sevmem öyle bir şeyse ııı ııhhh.... özendiğim şey o muymuş :) ben acıbadem kurabiyesi gibi bir şey hayal ediyordum :)

Canım boyle saglıklı yiyeceklere cok takılma bir yas pasta yemekten iyidir tabi abartmazsak.:KK52:
Ara ogun olarak 4 tane falan ye hem bagırsaklarada iyi gelir.:kk77:
Taze incir her zaman bulunmuyor simdi tam zamanı.:KK72:

Bu defa boyle oldu canim bu yil ilk defa yedim uzun zamandan beri kurusunuda almiyordum.Tazeyide bulmak zor.
3 gündür ishalim canım ya kabizliktan eser kalmadi. Bide cok halsizim camasirlari makine yikicak onu bile zorla koydum. Kendimi zorlayıp once jillian'ı yapicam bugun. O her gun yaptigim jumping jack dunden beri nasil gozumde buyuyor anlatamam.:KK12:
Yorgunluk bende de var. Ama benimki kronik. Bir sürü yapacak işim var ben sürekli erteliyorum. Seninki sporda değildir sanırım. Uykusuz falan mı kaldın

Back
X