Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım benim vücudunm biraz garip gerçekten bir gun kaçamak ile 3gundur +2deyim halaaa

sen bi -2 bi +2 oluyon.... beni örnek al bak gayet stabil 3 haftadır 68
Bu konuda şöyle bir fikrim var. Kendi vücudumu izleyerek edindim bunu.bende hep böyle oluyor. Şu an 75 i kırmaya çalışıyorum ya kaçamağı 75 i kırmadan yapınca kilo almıyorum.tabii bir günle sınırlı kalırsa. Eğer ben dün 74 lü kilolarda olsaydım ve böyle yeseydim bugün yine 76 ları görecektim. Yani o direnç kilosunu yeni kırdığımda yaptığım kaçamak ile kendimi direk eski takıldığım kiloda buluyorum. Ama 75 kırılıp 73-72 gibi bir yerlerde kaçamak varsa ve telafi etmemişsem daha makul bir kilo alımı oluyor. Öte yandan geçen hafta 74,9 olmamam için matematiksel bir neden yoktu. Ama bence şöyle bir hata yaptım, 74 lerde kaçamak yapmayı hedefledim. Gelmiyor gelmiyor gelmiyor artık iyice stres olmaya başladım. Bir haftadır kuzenim Türkiye den dürtüyor, git en sevdiğin en kalorili şeyi ye dön spor yap diye :) dün akşam bende film koptu. Etkisini göreceğiz bakalım.

Canım olur boyle seyler onemli olan yaptiklarini unutup guzel bir sekilde devam edebilmek.
Zor oluyorsa hafta 1 gun diyete mola ver mesela cuma gunu ne istiyorsan ye ama abartmadan. Cogu diyetisyen haftada 1-2 gun kacamaga izin veriyor.
--
Banada dun gece yine bisey oldu dolapta minik kornetler vardi ondan 2 tane yedim ve Cartedor'un dondurmasindan 2 kasik yedim. Cok fenayim bende canim hep dondurma istiyor.
Ay bide bol salca soslu doner istiyorum.
Bende aylardan beri 70'in altina inemedim 73-76 arasinda git geller oluyor surekli.
Ama inaniyorum ikimizde bayrama kadar guzel sonuclar alacagiz.

Esimin disarda isi vardi avm.ye gecmis kizim dambil istiyordu ona bakmak icin bende gitmisken banada bir tarti al diye mesaj attim.Adam hemen aradi normalde tartiya ve surekli tartilmama sinir olan adam hangi magazada var gecim alim diyor.
Tartiya degil aynaya bak der herzaman ayni kiloda kalipta daha ince ve sıkı olabilirsin derdi bana.
Ee haklı ama olmuyor tartısız hem burası icinde lazım.

ben 1 agustos itibariyle cafe light'taki kızlarla şeker orucuna başladım. günde 1,5/2 saat yürüyüşle destekleyip bayrama 5'leri hedefledim bakalım. heyecanlıyım, yarışmadaki arkadaşlara başarılar.
Cafe light ne oda boyle bir grup mu?

Bende katilim dondurmadan uzak kalmam lazim.

ben bu sabah 6 da kalktım ne hikmetse.... yeşillikleri yıkadım salata hazırladım kendime öğlen salata var yani menüde :)) ayyy uzun zamandır ilk defa yeşillikleri ziyan etmeden kullanabileceğim çok mutluyum :))
Afiyet olsun canim.
jessica"yi sormustun cevap veren olduysa gozumden kacmistir.
Jessica, Leslie'den daha hareketli ama Jillian kadar yorucu olmayan bir spor videosu.

ne yedin dökül bakiim....

yok öyle bi dünya canım nasıll 200 kalorilik marulla 200 kalorilik çukulatanın vücuttan atılma zamanı farklıysa bu da öyle...
Biz istediğimiz kadar kafa yoralım bende bir kuzen var gece açsa bir ekmek arası açsa değilse yarım ekmek arası yer yatmadan önce. tüm tahlilleri de normal. kız dal gibi :) yani içimden onu inceleyip onda ne varsa bulsunlar bana versinler istiyorum :))
Ama sorun sadece şişko olmak mı? şekerli gıdalar, yapay besinler, katkı maddeli bilmem neler sadece kilo sorunu ile dönmüyor kü bize. Ama aynaya bakıp onu görüyoruz diye hep onun üstünden konuşuyoruz. Fakat daha önemli bir konu var. Gelecek yıllarda başımıza gelecek sağlık sorunlarına yatırım yapıyoruz böyle beslenerek.. Ben diyelim ki gerçekten bu kaçamak ile kilo vereceğim aferin mi bana. Herhalde dün aldığım şekerle benim tatlı tat reseptörleri kansere ciddi ciddi el sallamıştır. Bunu ne yapacağız?

İçim karardı ben spora kaçıyorum.

Süpersin canım. Yat dinlen orada biraz :)
Yok canim gectim guzelce dusumu aldim gobisime,bacaklarima guzelce bastira bastira kese yaptim.
Gormen lazimdi beni titresimli kemeri bir suredir kullanmiyordum. 10 yillik kemer zaten derisi dokulmeye baslamis her yerim pul pul siyah siyah oldu. Terleyincede yapisti uzerime.Evin icide batti zaten.
Uzerine koli bandi yapistirmayi deniyecem boyle kullanamam.

Kız 3haftadır cumartesi yaptım çok mu sık

koruma döneminde haftada 1 gün istediğinizi yiyin onun dışında sağlıklı beslenin diyodu. korumaya geçmiş gibisin, 76 kilon, kaçamak yapıp 78 oluyo sonra 76'ya düşüyo gibi mi oldun kız?

Cafe light ne oda boyle bir grup mu?

Bende katilim dondurmadan uzak kalmam lazim.

evet gruplar içinde öyle sohbet grubu.

Canım gözümden kacmadıysa nilsub ogün neler yedigini paylasmadi ki bizimle. Ona gore yorumlardik.

Canım gözümden kacmadıysa nilsub ogün neler yedigini paylasmadi ki bizimle. Ona gore yorumlardik.
ne sen sor ne ben söyleyeyimyazsam roman olur
kaçamaktan sonra 78 oldum hala 78 deyim vucudum 78 i bırakmak istemiyo yapıştı kaldı

töbe töbeee her şeker yiyen kanser mi kız o nasıl laf..... Allah vermesin.....

ben sadece kilo ve sporu en çok önemsediğim yer kadınların dizleri ağrıyorya bir yaştan sonra... hani yürüyemiyolar adım atamıyolar.... en büyük korkum o açıkçası ve 70 kg nin üstünde bende de başlıyor ağrılar... bizim sülalede genetik zaten... yaşlılıkta sıkıntı çekmemek için en azından yürürken sıkıntı çekmemek için daha hafif olmak istiyorum....

streç filmle sarsan olur mu ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…