Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin canim gecmis olsun insallah bugunude sorunsuZ gecirirsiniz.
--
Jessica'yı yapabildin mi?
Bende jillian'ı yapim aradan cıksın.

Dünkğ menüm

sabah 1 yumurtadan peynirli yumurta

ara 1 elma 1 sütlü nescafe.... azcık süt bir çay kaşığından az nescafe ile

öğlen 1 kase barbunya

ara 1 elma

akşam 1 kase lifalif yulaf ezmesi (3 kaşık + 1 b. süt)

spor 1 saatten fazla -- hocalar coştu en son ben gidiyom diyerek kaçtım resmen.....

eve gelip bıcı bıcı yapıp nalları diktim.....

ve tahmin edin kilom kaç 68,2 nihahahaaaaa tartının intikamııı...... ne 68 miş arkadaş.... ben ki bitter yemiyorum tartının ettiğine bak...

Günaydın kızlar
Dünkü vukuattan sonra ben gayet iyiyim. Valla çikolatalı dondurmanın kesin mutlulukla bir alakası var. Tamam sonunda koşu bandı var ama olsun Galiba ben diyetten sıkılmaya başladım.75 i kıramadıkça diyet benim direncimi kırıyor olmalı. Uzun süreli diyetlerin handikapı bu.. bir şekilde bugün yeniden motive olmak lazım. Bazen yemek en iyi motivasyon oluyor benim için :)

betüşüm tartıya takılma. baklagiller de ödem tutuyo. sakin sakin ne yapıosan devam. şu menü ve spora kilo alma durumun olamaz.
denizcim diyetisyeninle irtibat halindeysen bi konuşsan ufak bi değişiklik ya da 75'i kırma diyeti mi verseler?

pes etmek yok bak bende 68 de takıldım :)

yok yok bozmam şu aralar aburcubur isteğim sıfır.... bitter felan dediğime bakma.... gözümün önünde ama ıı ııhhh istek yok.... şu an ince bacak bitterden daha cazip geliyor...

Günaydın kızlar

günaydıın....

1 saat 15 dakika suren sporum an itibariyle plank ile son bulmustur.
Sırasıyla 28 dk jillian,
arkasindan 30 dk eliptik ve ayni anda gobisime titserimli kemer taktım
15 dk zumba
Son olarakta 2 dk plank..
Şu anda yerde havlunun uzerinde uzanmis olarak mesaj yaziyorum biri beni kaldirsin.

yok yok bozmam şu aralar aburcubur isteğim sıfır.... bitter felan dediğime bakma.... gözümün önünde ama ıı ııhhh istek yok.... şu an ince bacak bitterden daha cazip geliyor...

kesinlikleee, tartıdaki eksi hepsinden güzel ama iş beyinde bitiyo bence, ben cıss yerken diyeti unutuyorum sonra bi anda neden yedim ki moduna giriyorum

kalk duşa gir kuzucum, yine bitirmişsin olayı :)

Ben bir kere kaçamaktan nasıl +2 çıkıyorum hiç normal değil deliricem neden sizce kızlar omur boyu bişey yemeyecek miyim

çok sık kaçamak yapıyorsun bence.... yoooo ömür boyu değil benim ablam 65 ten 55 e indi şimdi koca pastanın 4 te birini mideye indiriyor sonra 2 hafta dikkat ediyor maşallah formunu koruyor.....

senin nasıl gidiyor oluyo mu

ben 1 agustos itibariyle cafe light'taki kızlarla şeker orucuna başladım. günde 1,5/2 saat yürüyüşle destekleyip bayrama 5'leri hedefledim bakalım. heyecanlıyım, yarışmadaki arkadaşlara başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…