Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan o bulgur olmasın sakın. bende soğan ve domatesi unutmuşum son kez tarife bakayım dedim robottan çekip içine. Ben beğendim. Tuz ilave etmeyeceğim. Bol limon ile iyi olur. 3 gün içsek bu çorbadan nasıl olur acaba?

Canım dünkü bir yeme atağıydı geçti diye umuyorum. Eskiden olsa karalar bağlardım ve bir başarısız diyet daha derdim ama şu an hayıflanıp diyetten uzaklaşmak yerine ekstra spor ile telafi edeceğim. Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım akşama da yapmayı planlıyorum. Şu an o yeme isteği de geçti. Herşey yolunda gibi. Bak instegramda bir fotoğraf gördüm aklıma sen geldin :)

Eklentiler

• IMG_1087.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
Aman kaptanım yakın olsak gelirdik kızlarla birimiz işleri birimiz bahçeyi birimiz yemeklerini yapar birer kahve içer donerdik:)

10 km 875 kalorimi yakıyorsun :)

Koli bandı bence gayet mantıklı ama umarım titreşim esnasında o yapışkan kemerden ayrılmaz. O kemerler işe yarıyor mu ben spor salonunda kullanırdım. Ama başka aletler de kullandığın için farkın ne kadarı ondan kaynaklanıyor bilmiyorsun haliyle.

Ben annemi 1 sene 9 ay önce kanserden kaybettim. Bu 14-15 sene süren bir savaştı bizim için. Annem 40 lı yaşlarında ve sonrasında bir insanın haftada tüketmesi gereken tüm besinleri yiyen, neyi neyle yiyeceğini çok iyi bildiği için sağlıklı yaşayan,evini buna göre organize eden, stresle baş eden, hayata bağlı ve mutlu bir insandı. Hani 100 yaşına kadar nasıl yaşarım dersen öyle yaşamak gerekir dersin. Ben diyetisyenlere gittiğimde sizin evde herşey olması gerektiği gibi sen neden kilo alıyorsun denirdi sürekli. Ama işte öncesinde başka şeyler var. Mesela hemşireydi ve hastanede kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış. O servisten 4 kişiden 3 kişi kanserdi. Ama Bunlar bir günde olmuyor işte. O nedenle öyle birşey yazdım.
Bana bazen ilham gelir bir sabah uyanırım, tüm yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kötü giden herşeye nokta koyarım ve sağlıklı yaşamaya başlarım. Spor,diyet,beni mutlu edecek özel uğraşlar..herşeye baştan başlarım.. nerede,ne zaman öğrendim bilmiyorum ama en ufak bir sıkıntıda da eskisi gibi oluyorum. Kötü beslenme, sıfır spor,depresif ,mutsuz bir hayat.. bende çözüme ulaşması gereken yer de burası zaten. İşte arada kontak atınca kilo bir sonuç olarak ortaya çıkıyor ama ama asıl neden bu :)Bir psikiyatrist tanıyorum aile dostumuz. Bu durumu onunla paylaştığımda; nerede öğrendiğin ne zaman öğrendiğin değil mesele,madem biliyorsun böyle bir aksaklık var artık bunu çöz demişti. Şimdide de onu yapmayı deniyorum.bakalım bu farklı bir sonuç verir bize belki :)

Kapıları yerleri dolapları verdiler marangoza bayramdan sonra girecekler yeni gelin gibi ev yaptırıyor gıcık

şu an ben de öyle sanıyorum hatta eminim... ne diyim bari 69 olmasın diye çabalıyayım artık :)

Mantıklı

geçmiş olsun kaptanım, size sakının dedikçe iş çıkarıyosunuz başınıza yüzsüz derken tuz mu diyosunuz?

Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım

o ne öyle kızzz

kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış.

canım kemoterapi ilaçlarını mı hazırlarmış yoksa ışın mı verirmiş? ilaç hazırlarken kurşun yelek korumaz da, özel sistemle hazırlanması lazım. o nedenle sordum. bende kemoterapi eczacısıyım.

Bunu görünce şok oldum yalnız

yarışıyoruz ya kuzucum, sende ye gitsin, yoğunmuşsun zaten. yemekle stresin geçer

10 km 875 kalorimi yakıyorsun :)
Koşu bandında öyle oluyor. Ama 8 de koştum 15 dakika 6,5 da hızlı yürüdüm yarım saat 6 da yürüdüm 45 dakika ve eğimleri kullandım yarısı 3 te yarısı 6 da.. koşu bandında 10 km ye 1,5 saatten biraz uzun zamanda ulaşıyorsun. Yakılan kaloride 875 ti. Eliptik yapsan 1,5 saat bin küsür yakarsın herhalde :)

Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demişti bende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....

65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…