- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.581
Araya reklam almasan olmazBağda var ama uzak biraz kim gidecek şimdi :) yeşil minik ama tatlı elma misss full organik
Kaptan o bulgur olmasın sakın.Selam kızlar bende vicdan çorba si yaptım yüzsüz tadı kötü ama azcık yüz atınca güzel oldu bakalım işe yarayacak mi bu arada corbayi yaparken 1 kavanoz pirinç ı kırdım ortalığı tek elle supurecem diye canım çıktı pirinç neyse cam kırıkları fenaydi
Canım dünkü bir yeme atağıydı geçti diye umuyorum. Eskiden olsa karalar bağlardım ve bir başarısız diyet daha derdim ama şu an hayıflanıp diyetten uzaklaşmak yerine ekstra spor ile telafi edeceğim. Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım akşama da yapmayı planlıyorum. Şu an o yeme isteği de geçti. Herşey yolunda gibi. Bak instegramda bir fotoğraf gördüm aklıma sen geldin :)Canım olur boyle seyler onemli olan yaptiklarini unutup guzel bir sekilde devam edebilmek.
Zor oluyorsa hafta 1 gun diyete mola ver mesela cuma gunu ne istiyorsan ye ama abartmadan. Cogu diyetisyen haftada 1-2 gun kacamaga izin veriyor.
--
Banada dun gece yine bisey oldu dolapta minik kornetler vardi ondan 2 tane yedim ve Cartedor'un dondurmasindan 2 kasik yedim. Cok fenayim bende canim hep dondurma istiyor.
Ay bide bol salca soslu doner istiyorum.
Bende aylardan beri 70'in altina inemedim 73-76 arasinda git geller oluyor surekli.
Ama inaniyorum ikimizde bayrama kadar guzel sonuclar alacagiz.
Aman kaptanım yakın olsak gelirdik kızlarla birimiz işleri birimiz bahçeyi birimiz yemeklerini yapar birer kahve içer donerdik:)Selam kızlar bende vicdan çorba si yaptım yüzsüz tadı kötü ama azcık yüz atınca güzel oldu bakalım işe yarayacak mi bu arada corbayi yaparken 1 kavanoz pirinç ı kırdım ortalığı tek elle supurecem diye canım çıktı pirinç neyse cam kırıkları fenaydi
10 km 875 kalorimi yakıyorsun :)Canım dünkü bir yeme atağıydı geçti diye umuyorum. Eskiden olsa karalar bağlardım ve bir başarısız diyet daha derdim ama şu an hayıflanıp diyetten uzaklaşmak yerine ekstra spor ile telafi edeceğim. Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım akşama da yapmayı planlıyorum. Şu an o yeme isteği de geçti. Herşey yolunda gibi. Bak instegramda bir fotoğraf gördüm aklıma sen geldin :)
Koli bandı bence gayet mantıklı ama umarım titreşim esnasında o yapışkan kemerden ayrılmaz. O kemerler işe yarıyor mu ben spor salonunda kullanırdım. Ama başka aletler de kullandığın için farkın ne kadarı ondan kaynaklanıyor bilmiyorsun haliyle.Yok canim gectim guzelce dusumu aldim gobisime,bacaklarima guzelce bastira bastira kese yaptim.
Gormen lazimdi beni titresimli kemeri bir suredir kullanmiyordum. 10 yillik kemer zaten derisi dokulmeye baslamis her yerim pul pul siyah siyah oldu. Terleyincede yapisti uzerime.Evin icide batti zaten.
Uzerine koli bandi yapistirmayi deniyecem boyle kullanamam.
Dün yediklerimden çok mu yedin az mı onu söyle bari :)ne sen sor ne ben söyleyeyimyazsam roman olur
kaçamaktan sonra 78 oldum hala 78 deyimvucudum 78 i bırakmak istemiyo yapıştı kaldı
Çoktur galiba unuttumDün yediklerimden çok mu yedin az mı onu söyle bari :)
Aman kaptanım yakın olsak gelirdik kızlarla birimiz işleri birimiz bahçeyi birimiz yemeklerini yapar birer kahve içer donerdik:)
Ben annemi 1 sene 9 ay önce kanserden kaybettim. Bu 14-15 sene süren bir savaştı bizim için. Annem 40 lı yaşlarında ve sonrasında bir insanın haftada tüketmesi gereken tüm besinleri yiyen, neyi neyle yiyeceğini çok iyi bildiği için sağlıklı yaşayan,evini buna göre organize eden, stresle baş eden, hayata bağlı ve mutlu bir insandı. Hani 100 yaşına kadar nasıl yaşarım dersen öyle yaşamak gerekir dersin. Ben diyetisyenlere gittiğimde sizin evde herşey olması gerektiği gibi sen neden kilo alıyorsun denirdi sürekli. Ama işte öncesinde başka şeyler var. Mesela hemşireydi ve hastanede kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış. O servisten 4 kişiden 3 kişi kanserdi. Ama Bunlar bir günde olmuyor işte. O nedenle öyle birşey yazdım.töbe töbeee her şeker yiyen kanser mi kız o nasıl laf..... Allah vermesin.....
ben sadece kilo ve sporu en çok önemsediğim yer kadınların dizleri ağrıyorya bir yaştan sonra... hani yürüyemiyolar adım atamıyolar.... en büyük korkum o açıkçası ve 70 kg nin üstünde bende de başlıyor ağrılar... bizim sülalede genetik zaten... yaşlılıkta sıkıntı çekmemek için en azından yürürken sıkıntı çekmemek için daha hafif olmak istiyorum....
Var ya en güzel hayat seninkisi. Bende yeşil elma var ama acaba hangi süreçlerden geçti de geldi masamıza? Organik olmadığı kesin bildiğin fabrikasyon :)Bağda var ama uzak biraz kim gidecek şimdi :) yeşil minik ama tatlı elma misss full organik
Kapıları yerleri dolapları verdiler marangoza bayramdan sonra girecekler yeni gelin gibi ev yaptırıyor gıcık
şu an ben de öyle sanıyorum hatta eminim... ne diyim bari 69 olmasın diye çabalıyayım artık :)
Selam kızlar bende vicdan çorba si yaptım yüzsüz tadı kötü ama azcık yüz atınca güzel oldu bakalım işe yarayacak mi bu arada corbayi yaparken 1 kavanoz pirinç ı kırdım ortalığı tek elle supurecem diye canım çıktı pirinç neyse cam kırıkları fenaydi
Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım
kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış.
Bunu görünce şok oldum yalnız
Koşu bandında öyle oluyor. Ama 8 de koştum 15 dakika 6,5 da hızlı yürüdüm yarım saat 6 da yürüdüm 45 dakika ve eğimleri kullandım yarısı 3 te yarısı 6 da.. koşu bandında 10 km ye 1,5 saatten biraz uzun zamanda ulaşıyorsun. Yakılan kaloride 875 ti. Eliptik yapsan 1,5 saat bin küsür yakarsın herhalde :)10 km 875 kalorimi yakıyorsun :)
Ben annemi 1 sene 9 ay önce kanserden kaybettim. Bu 14-15 sene süren bir savaştı bizim için. Annem 40 lı yaşlarında ve sonrasında bir insanın haftada tüketmesi gereken tüm besinleri yiyen, neyi neyle yiyeceğini çok iyi bildiği için sağlıklı yaşayan,evini buna göre organize eden, stresle baş eden, hayata bağlı ve mutlu bir insandı. Hani 100 yaşına kadar nasıl yaşarım dersen öyle yaşamak gerekir dersin. Ben diyetisyenlere gittiğimde sizin evde herşey olması gerektiği gibi sen neden kilo alıyorsun denirdi sürekli. Ama işte öncesinde başka şeyler var. Mesela hemşireydi ve hastanede kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış. O servisten 4 kişiden 3 kişi kanserdi. Ama Bunlar bir günde olmuyor işte. O nedenle öyle birşey yazdım.
Bana bazen ilham gelir bir sabah uyanırım, tüm yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kötü giden herşeye nokta koyarım ve sağlıklı yaşamaya başlarım. Spor,diyet,beni mutlu edecek özel uğraşlar..herşeye baştan başlarım.. nerede,ne zaman öğrendim bilmiyorum ama en ufak bir sıkıntıda da eskisi gibi oluyorum. Kötü beslenme, sıfır spor,depresif ,mutsuz bir hayat.. bende çözüme ulaşması gereken yer de burası zaten. İşte arada kontak atınca kilo bir sonuç olarak ortaya çıkıyor ama ama asıl neden bu :)Bir psikiyatrist tanıyorum aile dostumuz. Bu durumu onunla paylaştığımda; nerede öğrendiğin ne zaman öğrendiğin değil mesele,madem biliyorsun böyle bir aksaklık var artık bunu çöz demişti. Şimdide de onu yapmayı deniyorum.bakalım bu farklı bir sonuç verir bize belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?