- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.521
ben 1 agustos itibariyle cafe light'taki kızlarla şeker orucuna başladım. günde 1,5/2 saat yürüyüşle destekleyip bayrama 5'leri hedefledim bakalım. heyecanlıyım, yarışmadaki arkadaşlara başarılar.
ayyyy hadi inşallah.... şeker orucunda meyve var mı
Bendeki liste zaten 75 kilo olanlara verdiği o kilolaya kadar kullanılacak bir listeydi. Uzağız diye erken vermişti. 75 te sporu arttıracaktık liste aynı kalacaktı. Bu hafta kıramazsam soracağım. Dün dondurmadan sonra 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yemek yedim, sonra 1,5dilim mozaik pasta yedim, sonda kabak çekirdeği yiyip kola içtim. Yani yatana kadar aralıklarla aklına gelecek ne kadar yapmamam gereken şey varsa yaptım. Kendimi hiç tutmadım yani.. a şu da var hadi onu da ye modundaydım. Bu baktığında ne diyete ne de sağlığa faydalı bir şey değil. Ama psikolojik açlığa iyi geldiğine eminim. Dün eşim ben yedikçe "bu sadece bir kaçamak yarın kaldığın yerden devam ediyorsun değil mi " diye müfettiş gibi peşimde dolaşıyordu :) fazladan 1500 kalori almışımdır herhalde :)))))dennisgo motivasyonunun düşmemesi açısından söylüyorum bunu sanki diyetisyenin de 75'in altında listeni değiştiricem mi diyodu?
2 porsiyona izin varmış canım, fruktoza o kadar yasak yok. ama sabah ya da en geç öğleyin tüketin diyolar. bi nevi karatay gibi ya. diyetlerin özünü hep aynı yere bağlıyom bende nedense. biliyorum ama yapmyorum
Bendeki liste zaten 75 kilo olanlara verdiği o kilolaya kadar kullanılacak bir listeydi. Uzağız diye erken vermişti. 75 te sporu arttıracaktık liste aynı kalacaktı. Bu hafta kıramazsam soracağım. Dün dondurmadan sonra 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yemek yedim, sonra 1,5dilim mozaik pasta yedim, sonda kabak çekirdeği yiyip kola içtim. Yani yatana kadar aralıklarla aklına gelecek ne kadar yapmamam gereken şey varsa yaptım. Kendimi hiç tutmadım yani.. a şu da var hadi onu da ye modundaydım. Bu baktığında ne diyete ne de sağlığa faydalı bir şey değil. Ama psikolojik açlığa iyi geldiğine eminim. Dün eşim ben yedikçe "bu sadece bir kaçamak yarın kaldığın yerden devam ediyorsun değil mi " diye müfettiş gibi peşimde dolaşıyordu :) fazladan 1500 kalori almışımdır herhalde :)))))
Şimdi yeni bir gün henüz kahvaltı etmedim. Herşeyi akşam gömdüğüm için aç değilim doğal olarak :) bir kahve içip en az 1 saat spor yapıp sonrasında da kefir,süt içmeyi ya da yumurtalı bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.Bugün doğaçlama takılıyorum.diyet yok liste yok bol spor sağlıklı gıdalar var. Miktar az çok önemli değil. Kendimi tanıyorsam bu bende işe yarayacak :) yaramazsa, çok da kendimi hırpalamadan diyetisyenin kapısını çalacağım :)
ooo süper benim ki de bir nevi şeker orucu sayılır mı acep.... sadece iki yeşil elma serbest günde :) değiştirede biliyorum ama bir dünya elma aldım :)
Hadi bakalım inşallah :)ben 1 agustos itibariyle cafe light'taki kızlarla şeker orucuna başladım. günde 1,5/2 saat yürüyüşle destekleyip bayrama 5'leri hedefledim bakalım. heyecanlıyım, yarışmadaki arkadaşlara başarılar.
Tartıldın mı peki bende cumartesi yaptım p hatayı hala +2 yim bir gundeBendeki liste zaten 75 kilo olanlara verdiği o kilolaya kadar kullanılacak bir listeydi. Uzağız diye erken vermişti. 75 te sporu arttıracaktık liste aynı kalacaktı. Bu hafta kıramazsam soracağım. Dün dondurmadan sonra 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yemek yedim, sonra 1,5dilim mozaik pasta yedim, sonda kabak çekirdeği yiyip kola içtim. Yani yatana kadar aralıklarla aklına gelecek ne kadar yapmamam gereken şey varsa yaptım. Kendimi hiç tutmadım yani.. a şu da var hadi onu da ye modundaydım. Bu baktığında ne diyete ne de sağlığa faydalı bir şey değil. Ama psikolojik açlığa iyi geldiğine eminim. Dün eşim ben yedikçe "bu sadece bir kaçamak yarın kaldığın yerden devam ediyorsun değil mi " diye müfettiş gibi peşimde dolaşıyordu :) fazladan 1500 kalori almışımdır herhalde :)))))
Şimdi yeni bir gün henüz kahvaltı etmedim. Herşeyi akşam gömdüğüm için aç değilim doğal olarak :) bir kahve içip en az 1 saat spor yapıp sonrasında da kefir,süt içmeyi ya da yumurtalı bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.Bugün doğaçlama takılıyorum.diyet yok liste yok bol spor sağlıklı gıdalar var. Miktar az çok önemli değil. Kendimi tanıyorsam bu bende işe yarayacak :) yaramazsa, çok da kendimi hırpalamadan diyetisyenin kapısını çalacağım :)
Kız 3haftadır cumartesi yaptım çok mu sıkçok sık kaçamak yapıyorsun bence.... yoooo ömür boyu değil benim ablam 65 ten 55 e indi şimdi koca pastanın 4 te birini mideye indiriyor sonra 2 hafta dikkat ediyor maşallah formunu koruyor.....
Tartıldın mı peki bende cumartesi yaptım p hatayı hala +2 yim bir gunde
Kız 3haftadır cumartesi yaptım çok mu sık
Evet canım yeşil çayımda yapayım hemenkuzucum kh ağırlıklı bi kaçamak mı yaptın? bugün suyu 3,5 lt falan yap ödemin çözülsün olmazsa.
Süpersin canım. Yat dinlen orada biraz :)1 saat 15 dakika suren sporum an itibariyle plank ile son bulmustur.
Sırasıyla 28 dk jillian,
arkasindan 30 dk eliptik ve ayni anda gobisime titserimli kemer taktım
15 dk zumba
Son olarakta 2 dk plank..
Şu anda yerde havlunun uzerinde uzanmis olarak mesaj yaziyorum biri beni kaldirsin.
Yok ya bitter çikolata sordum ya sana pyle gelmiş yapmadım kaçamak cuma günler bile yapmadım cumartesi yaptım oda burnumdan geldiama hep kaçamk yaptım +2 yüm diyon cuma waaawww diyoz pazartesi ooo :))
Kesinlikle psikolojik bence. Çünkü özlemin dediği gibi bence hemen tartıya yansımıyor çoğu kişide kaçamaklar. Zaten bugün spor yapıp nasıl 1 kilo vermiyorsan bugün kaçamak yapıp 1 kilo almaman gerekmez mi normalde?Ben bir kere kaçamaktan nasıl +2 çıkıyorum hiç normal değil deliricemneden sizce kızlar omur boyu bişey yemeyecek miyim
Yok ya bitter çikolata sordum ya sana pyle gelmiş yapmadım kaçamak cuma günler bile yapmadım cumartesi yaptım oda burnumdan geldi
Kesinlikle psikolojik bence. Çünkü özlemin dediği gibi bence hemen tartıya yansımıyor çoğu kişide kaçamaklar. Zaten bugün spor yapıp nasıl 1 kilo vermiyorsan bugün kaçamak yapıp 1 kilo almaman gerekmez mi normalde?
Benim kuzenim de ben dönerken 60 tı. İki gün yiyor, öyle böyle değil ama pasta börek modu.. 3 gün spor ve diyet (protein ağırlıklı). sabah kalkıyor yatana kadar hep bir koşturmaca içinde. 4 kilo verdi bir ayda :)çok sık kaçamak yapıyorsun bence.... yoooo ömür boyu değil benim ablam 65 ten 55 e indi şimdi koca pastanın 4 te birini mideye indiriyor sonra 2 hafta dikkat ediyor maşallah formunu koruyor.....
Valla 1,5 iskender yiyip zayıflamayı bulana kadar diyetlerin özü hep aynı. Bizler de bilip yapmayanlar olarak hep diyette olacağız :) Onu bulan çıkarsa bir gün bizim gibi aşkla yiyenler için hayat çok güzel olacak ama :)2 porsiyona izin varmış canım, fruktoza o kadar yasak yok. ama sabah ya da en geç öğleyin tüketin diyolar. bi nevi karatay gibi ya. diyetlerin özünü hep aynı yere bağlıyom bende nedense. biliyorum ama yapmyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?