- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.001
Oooo tebriklerrrr betüşcümgünaydın beybileeer,
bu gün iyi haberle geldim 67 yim dümdüz 67... bekliyordum da bu kadar beklemiyordum.... kaç gündür akşam tartılıyorum 68 sabah tartılıyorum 68,2 falan mümkün olmayan şeyler oluyordu :)) biliyordum cort diye inecek bu diyordum oldu nihayet :)
inşallah bu da geçici bir rakam değildir....
Çok geçmiş olsunKızım 17 aylık şu an aşı yapıldı zaten ama çıkardı yine de bir yandan iyi oldu büyüyünce zor geçiriyor küçükken çabuk atlatır kaşımaz diye de umuyorum ama bakalım sağol canım
Oooo tebriklerrrr betüşcüm
Ne diyelim o zaman darısı 57'leretşekkür ederiim ayyy şımarayım azcık
Ne diyelim o zaman darısı 57'lere
Gunaydin kizlarrr
Ben 59,6 geldim bu sabah
Gecen hafta 60,6
Guncel 59,6
Fark 1
Yuzde %1,65
Hadi bi de listeye ekle kendini bakiymSanırım yüzde hesabını da biz yazıyoruz.
Fark: 0.5
Yüzde: %0.75
Günaydın kızlar
Bu sabahki kilom 65.1 ama bişey soracam iç çamaşırlarıyla tartıldıysak onu düşme şansımız var mı
Selam kızlar deneyimli anneler çocuğu su çiçeği çıkaran varsa bşr yardım etsenize kızım su çiçeği çıkardı ya dün başladı bugün de artıyor doktora gidecez bugün ama leke kalır korkusuyla yaşıyorum şu an rahatsız değil ama daha tam başlamadı yapmam gereken bişey var mı gözünün içinde çıkarsa diye korkuyorum ya
günaydın beybileeer,
bu gün iyi haberle geldim 67 yim dümdüz 67... bekliyordum da bu kadar beklemiyordum.... kaç gündür akşam tartılıyorum 68 sabah tartılıyorum 68,2 falan mümkün olmayan şeyler oluyordu :)) biliyordum cort diye inecek bu diyordum oldu nihayet :)
inşallah bu da geçici bir rakam değildir....
kız iç çamaşırı kaç gr sanki
kuzucum geçme aşamasında kaşınıyor, o zamanlarına dikkat et.
tebriksssss
nilgünle beni atmamış mıydınız listeden? bana öle dedilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?