Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın dın dın dın
Ya evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğinde
Kuzenler var yanımızda su an, kız 174 boy 40 kilo şaka mısın sen dedim ya. Hiçbir şey yemiyor resmen. Yese de dediğiniz gibi suratını ekșiterek uyuz oluyorum :)
Valla bana da öyle geliyor, yoksa bu 0zlem 'i açıklayabilen doktora Nobel ödülü vermek lazım.
Günaydın kızlar
Bu sabahki kilom 65.1 ama bişey soracam iç çamaşırlarıyla tartıldıysak onu düşme şansımız var mı
Madem düşecektik niye çıplak tartılmadın

Yere yatır zorla sok kaşığı ağzına

Ya evden aceleyle çıkıyorum hemencecik tartılıp çıktım

Günaydın kızlar
Tartıldım ama tartılmaz olaydım. 76,8 .. +1 kilo.. yağ mıdır, su mudur, kas mıdır bilmem ama resmen 1 kilo aldım. Kendime sinir oluyorum siz de bana sinir olabilirsiniz.. listeyi batıracağım kusura bakmayın. En iyisi galiba pazartesiyi beklemek ve diyetisyenden gelecek metabolizma hızlandırıcıya başlamak olacak.

İlaca mı başlayacaksın

Selam kızlar deneyimli anneler çocuğu su çiçeği çıkaran varsa bşr yardım etsenize kızım su çiçeği çıkardı ya dün başladı bugün de artıyor doktora gidecez bugün ama leke kalır korkusuyla yaşıyorum şu an rahatsız değil ama daha tam başlamadı yapmam gereken bişey var mı gözünün içinde çıkarsa diye korkuyorum ya

günaydın beybileeer,

bu gün iyi haberle geldim 67 yim dümdüz 67... bekliyordum da bu kadar beklemiyordum.... kaç gündür akşam tartılıyorum 68 sabah tartılıyorum 68,2 falan mümkün olmayan şeyler oluyordu :)) biliyordum cort diye inecek bu diyordum oldu nihayet :)

inşallah bu da geçici bir rakam değildir....

Tebrikler

Malesef sadece krem veriliyor diye biliyorum anlamadım canım kaç yaşında devlet artık çiçek aşısını yapıyor diye biliyorum ama 2-3 ,senedir ben kızıma para ile alıp yaptırmıştım 8yaşında

Kızım 17 aylık şu an aşı yapıldı zaten ama çıkardı yine de bir yandan iyi oldu büyüyünce zor geçiriyor küçükken çabuk atlatır kaşımaz diye de umuyorum ama bakalım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…