- 16 Haziran 2017
- 86
- 355
- 8
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.981
Canım ben çıplak tartiliyorum aç kar na ev ye çıktıktan sonraGünaydın kızlar
Bu sabahki kilom 65.1 ama bişey soracam iç çamaşırlarıyla tartıldıysak onu düşme şansımız var mı
Kuzenler var yanımızda su an, kız 174 boy 40 kiloYa evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğinde
Valla bana da öyle geliyor, yoksa buGünaydın ortim az spor yap yaaa... bence senin vücut korumaya geçti. Aldığın kalori harcadigindan daha az. Savunma ve direnç gösteriyor sana. Bir durul birşeyler yap. Bence yanlış olan bu gibi. Sporcu gibi spor yapıyorsun ama sporcu gibi beslenmiyorsun.
Madem düşecektik niye çıplak tartılmadınGünaydın kızlar
Bu sabahki kilom 65.1 ama bişey soracam iç çamaşırlarıyla tartıldıysak onu düşme şansımız var mı
Yere yatır zorla sok kaşığı ağzınaGünaydın dın dın dın
Kuzenler var yanımızda su an, kız 174 boy 40 kiloşaka mısın sen dedim ya. Hiçbir şey yemiyor resmen. Yese de dediğiniz gibi suratını ekșiterek uyuz oluyorum :)
Valla bana da öyle geliyor, yoksa bu0zlem 'i açıklayabilen doktora Nobel ödülü vermek lazım.
Madem düşecektik niye çıplak tartılmadın
Günaydın dın dın dın
Kuzenler var yanımızda su an, kız 174 boy 40 kiloşaka mısın sen dedim ya. Hiçbir şey yemiyor resmen. Yese de dediğiniz gibi suratını ekșiterek uyuz oluyorum :)
Valla bana da öyle geliyor, yoksa bu0zlem 'i açıklayabilen doktora Nobel ödülü vermek lazım.
Madem düşecektik niye çıplak tartılmadın
İlaca mı başlayacaksınGünaydın kızlar
Tartıldım ama tartılmaz olaydım. 76,8 .. +1 kilo.. yağ mıdır, su mudur, kas mıdır bilmem ama resmen 1 kilo aldım. Kendime sinir oluyorum siz de bana sinir olabilirsiniz.. listeyi batıracağım kusura bakmayın. En iyisi galiba pazartesiyi beklemek ve diyetisyenden gelecek metabolizma hızlandırıcıya başlamak olacak.
Ya evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğinde
günaydın beybileeer,
bu gün iyi haberle geldim 67 yim dümdüz 67... bekliyordum da bu kadar beklemiyordum.... kaç gündür akşam tartılıyorum 68 sabah tartılıyorum 68,2 falan mümkün olmayan şeyler oluyordu :)) biliyordum cort diye inecek bu diyordum oldu nihayet :)
inşallah bu da geçici bir rakam değildir....
Günaydın kızlar
Malesef sadece krem veriliyor diye biliyorum anlamadım canım kaç yaşında devlet artık çiçek aşısını yapıyor diye biliyorum ama 2-3 ,senedir ben kızıma para ile alıp yaptırmıştım 8yaşındaSelam kızlar deneyimli anneler çocuğu su çiçeği çıkaran varsa bşr yardım etsenize kızım su çiçeği çıkardı ya dün başladı bugün de artıyor doktora gidecez bugün ama leke kalır korkusuyla yaşıyorum şu an rahatsız değil ama daha tam başlamadı yapmam gereken bişey var mı gözünün içinde çıkarsa diye korkuyorum ya
Kızım 17 aylık şu an aşı yapıldı zaten ama çıkardı yine de bir yandan iyi oldu büyüyünce zor geçiriyor küçükken çabuk atlatır kaşımaz diye de umuyorum ama bakalım sağol canımMalesef sadece krem veriliyor diye biliyorum anlamadım canım kaç yaşında devlet artık çiçek aşısını yapıyor diye biliyorum ama 2-3 ,senedir ben kızıma para ile alıp yaptırmıştım 8yaşında
Sen niye küstün ki olmaz öyleGünaydın kızlar ben bildirimde bulunmayacağım. Küstüm oynamıyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?