- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.961
Ya evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğindeİştahla yenen diyet yemeği bile kilo aldırıyor insana ya
Zayıf olanlara bak zorla yiyorlar çoğu zaman.
Ay kıyamammm, uyma sen onlara moniş.selam kızlar
ben okuyorum tüm yazılanları fakat yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor
yarın ben ve banuş için günlerden sibel
benim bir an önce annemin yanına yazlığa kaçmam gerek yoksa evde tatlı bombardımanı var bu aralar
deli olcamgazianteptenten günlük gelen tatlıcı keşfettiler her gün eve tatlı alıyorlar yeme yeme de ne kadar yeme dün yedim diye bugün gelen havuç dilimlerine ve dondurmaya bakmadım bile ama var ya lüfer gibi gözüküyorlar gözüme yarın sibel ve liste olmasa affetmezdim
Anneciğim hedef şaşırttı bana bu hafta. Sabit gelirsem ne alaaaaa. Ama haftaya bomba gibi geliyorum4 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight >> ?? >> ??
@servey >> 69,8 >> ??
@inatettimolacak >> 60,6 >> 59,9
@moni >> 87,2>> 86
@fancynancy >> 73,5>> ??
@lydznp >> 82,5 >> 82.0
@nilsub >> 76,1 >> ??
@wendigo >> 66,4 >> 65,5
@dennisgo >> 75,8 >> 73,8
@btlbetul >> 68,2>> 67,5
@Egeliegeli >> 65,9>> 65
@lalemisal >> 65,8 >> ??
5 kişinin hedefi neden yok
Şu an midem nasıl kazınıyor anlatamam. 1 tane salatalık yedim. Hic uyuyasimda yok..Yatakta döndüm döndüm durdum.Uyuyamadım..Senin kadar yüzsem akşama yemek bile yemeden uyurum herhalde
tatlım sıcaklardandır yaaa. sizin oralarda sıcaktır şimdi değil mi?Şu an midem nasıl kazınıyor anlatamam. 1 tane salatalık yedim. Hic uyuyasimda yok..Yatakta döndüm döndüm durdum.Uyuyamadım..
Sıcak tabi canım ama bugun diger gunlere gore biraz iyiydi ve suan klima acik kızım ve esim kimbilir kacıncı ruyalarini goruyorlar..tatlım sıcaklardandır yaaa. sizin oralarda sıcaktır şimdi değil mi?
sporlarımı ancak yapabildim, kapanışı yaptım :) çoook sıcak burası bugün ya. evde nem %68 falandı. Sanırım uyuycam, yoruldum. Uykum olmasa takılırdık Özlemcim ama bende pil bittiSıcak tabi canım ama bugun diger gunlere gore biraz iyiydi ve suan klima acik kızım ve esim kimbilir kacıncı ruyalarini goruyorlar..Sen neyapiyorsun?
iyi uykular canım..sporlarımı ancak yapabildim, kapanışı yaptım :) çoook sıcak burası bugün ya. evde nem %68 falandı. Sanırım uyuycam, yoruldum. Uykum olmasa takılırdık Özlemcim ama bende pil bitti
tamammm beybiiyi uykular canım..
BAska zaman takılırız..
Eve bırakmasaydın çocuklar için 1 tepsi bile çok. Onlarda az yesinler canımelin fazla kaçmış
2 tepsi evin altında usta var 4 de çay saati vardı oraya yolladım zaten
Beyne öyle sinyaller göndermeyin. TamamŞimdi biz bu poğaçaya bakıp kilo alıyoruz öyle mi :)
Tabi canım nimet sonuçta :)Ya evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğinde
Günaydın ortim az spor yap yaaa... bence senin vücut korumaya geçti. Aldığın kalori harcadigindan daha az. Savunma ve direnç gösteriyor sana. Bir durul birşeyler yap. Bence yanlış olan bu gibi. Sporcu gibi spor yapıyorsun ama sporcu gibi beslenmiyorsun.Günaydın kızlarBölük bölük 3-4 saatlik uykudan sonra sabah yuruyuşundeyim.
Günaydın ortim az spor yap yaaa... bence senin vücut korumaya geçti. Aldığın kalori harcadigindan daha az. Savunma ve direnç gösteriyor sana. Bir durul birşeyler yap. Bence yanlış olan bu gibi. Sporcu gibi spor yapıyorsun ama sporcu gibi beslenmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?