Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İştahla yenen diyet yemeği bile kilo aldırıyor insana ya

Zayıf olanlara bak zorla yiyorlar çoğu zaman.
Ya evet, suratını ekşite ekşite yemek yiyen birini tanıyorum ki dal gibi. Kafa göz dalasım geliyo, nimete burun mu büküyorsun bre deyyus diye en Osmanlı'sından bir tokat eşliğinde

Son düzenleme:
Ay kıyamammm, uyma sen onlara moniş.

Anneciğim hedef şaşırttı bana bu hafta. Sabit gelirsem ne alaaaaa. Ama haftaya bomba gibi geliyorum

Kahvaltı
1,5 yumurtadan menemen
5-6 tane zeytin
Bir parça tulum peyniri
2 etimek
Şekersiz çay
1 salkım üzüm

Ara
yarım bardak kakaolu yarım yağlı süt

Öğle
Kızartmasız fırında karnıyarık
4 yk makarna
1 dilim beyaz peynir

Ara
Yeşil çay
2 ceviz

Akşam
Dürüm döner
Salata
Ayran
(maç varmış kv lerdeydik, o da dışarıdaymış yemek yetiştiremeyince dışarıdan söyledik.)

Ara
1 galeta
Spor sonrası yarım bardak pınar proteinli süt

Su: 2,5 litre
Spor: 60 dk eliptik, sabah+akşam 30 ar dk., 12 dk iç bacak egzersiz, 5 dk karın egzersiz.

Sıcak tabi canım ama bugun diger gunlere gore biraz iyiydi ve suan klima acik kızım ve esim kimbilir kacıncı ruyalarini goruyorlar.. Sen neyapiyorsun?
sporlarımı ancak yapabildim, kapanışı yaptım :) çoook sıcak burası bugün ya. evde nem %68 falandı. Sanırım uyuycam, yoruldum. Uykum olmasa takılırdık Özlemcim ama bende pil bitti

Günaydın kızlar Bölük bölük 3-4 saatlik uykudan sonra sabah yuruyuşundeyim.
Günaydın ortim az spor yap yaaa... bence senin vücut korumaya geçti. Aldığın kalori harcadigindan daha az. Savunma ve direnç gösteriyor sana. Bir durul birşeyler yap. Bence yanlış olan bu gibi. Sporcu gibi spor yapıyorsun ama sporcu gibi beslenmiyorsun.

Tatlım hep boyle degildimki son zamqnlar boyle oldu toplasan 1 saat yapiyordum haftanin 4-5 gunu. Yuzmede 2 gundur ust uste yuzdum genelde hafta 1 gun giriyordum havuza.zaten eylulde kapancak artik bol bol degerlendirmek istiyorum havuzuda. Jillian'ada yeni basladim 6.gunum.
Ramazanda hic spor yapmamistim eliptigi 1 1,5 ay kadar hic kullanmadim. Yeni yeni duzenli kullanmaya basladim ilk aldigimdada duzenli kullanmiyordum.
Ay canimcim bende bilmiyorum.Ayin 14'une kadar boyle devam edim. Diyetisyene derim boyle boyle spor yapiyorum ona gore biseyler verir artik. Su anda kac kiloyum bilmiyorum ama insallah 73'ün altindayimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…