• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

korkma korkma gidip aldım hemen, rahatlayabiliriz :bicak:

kızz nooldu sana? tekrar 67'ye nasıl dönersin ben seni 65 bekliyodum.

o hurmalar ne öle 6'şar 6'şar :skandal:kabızlık falan mı var, regl mi olcan, tatlı krizimi?

bravo sana canım. detoks sonucunu bende merak ediyorum valla.

bu arada kuzenin nerde yaşıyo? bizim pastaları o yapsa bari, hiçte yemeyiz canım :olamaz:
İstanbulda yaşıyor canım. Doğum günü, kutlama, doğum, gün vs organizasyon için falan yapıyor. Yeni birşey denerken oğlu, eşi,ben denek oluyoruz. Hiç de sevmeyiz ya yemeyi gömüyoruz fırından çıkan herşeyi :)

Kizlar, yesil cay yerine karışık bitki cayı almişim. İçinde sinameki bitkisi de var. İçmese miydim? Çok az oldugu için zarar vermez mi yoksa hiç içmeyeyim mi?
Alışkanlık yapıyor canım içme istersen :( birde bağırsak florasını bozuyor diyorlar

dünkü menüm

sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir

ara
6 hurma

öğlen
tonbalıklı salata

ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt

akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata

su 1,5 lt

spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
2 hurma 1 porsiyon meyve galiba her ara öğünde meyveler 3 er 3 er gitmiş betül :)

korkma korkma gidip aldım hemen, rahatlayabiliriz :bicak:

kızz nooldu sana? tekrar 67'ye nasıl dönersin ben seni 65 bekliyodum.

o hurmalar ne öle 6'şar 6'şar :skandal:kabızlık falan mı var, regl mi olcan, tatlı krizimi?

bravo sana canım. detoks sonucunu bende merak ediyorum valla.

bu arada kuzenin nerde yaşıyo? bizim pastaları o yapsa bari, hiçte yemeyiz canım :olamaz:

yok ben 67 bekliyordum.... ben ileri geri geri ileri öyle ilerliyorum :)

hurmalarıda hem enerjim artsın diye yedim... hem de tatlı istediğim için....

günaydın kızlar,,

kendimi bitik hissediyorum.... dün resmen sürünerek gittim spora... eve sürünerek döndüm.... bir yatmışım yorgunluktan uyuyamadım ve ben şu an zombiyim :)

üstelik 67,2 kg yim.... ben kilo veremiyorum can çekişiyorum.... sırf salata yersem olyor anca...

neyse havada cehennem gibi sıcak yahu .......

bu gün homurdanma günüm iader edin :))
Senin beslenme programın yok ki betüşüm. Bir diyetisyene git bir liste al. Spor iyi güzel ama dengesiz yediğin zaman kas yapayım derken kas yakarsın ALLAH korusun. Birde günlük 1000 kacl en az. Altına düştüğünde sporda olsa olmuyor canım

dünkü menüm

sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir

ara
6 hurma

öğlen
tonbalıklı salata

ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt

akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata

su 1,5 lt

spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
Hurmayı tek sayı yiyeceksin 1-3-5-7. Çift sayı yenen hurma vücutta şekere dönüşüyor.

Back
X