• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp

Var mı sporunu yapan? 16. Dakikadan canlı yayın :))) 30 da biter.

Ayy sakın valla bak bana yapma sorumluluk iyi geliyor insana :KK43:

Tebrik ederim canım :nazar::sampiyon:

Ya hiç fotoğraf paylaşıyorsunuz artık merak ediyorum farkı lütfen paylaşır mısın? :confused:

Canım albümde var bir iki tane ama son halimizi artık Ayşe yazlıktan dönünce çekeriz :)

Hayırlısı ile başaracaksınız inşALLAH :KK66:

Sağ olasın canım ;) inşallah ;)

Çok sakıncalı bir durum benceeeeee :KK70::KK70::KK70: bende 37 yaşında, 13 yıllık evli, hatta bu ay 14 yıl olcak, bir kız bir oğlan 2 çocuk anası, şimdilik evinin kadını modundayım. Oğlum okula başlayınca düşüneceğim yine birşeyler.

Ben öğle ve akşam vicdan çorbamı içeyim diyorum Denizcim. Aralarda da kahveyle yeşil çayla oyalanırım. İnşallah yani. :)
Bence gayet güzel olur

Şu an yemek yiyorum ben spor falan yok sonra biraz ev işi tamam bugün spor yerine bu var :)
Benimde ütüm kaldı azıcık, evi süpürmem, bir de yemek yapmam lazım. Sonra çamaşırlar var yıkanacak ama evimizin ve gönlümüzün paşası Mert bey uyanmasın diye birşey yapamıyorum hiç değilse spor yapayım dedim. :KK76: 30 dk eliptik, 12 dk ağırlıkla kol çalışma bitti. Birazdan karın ve iç bacak çalışcam ama hava çoookkk sıcak.

Benimde ütüm kaldı azıcık, evi süpürmem, bir de yemek yapmam lazım. Sonra çamaşırlar var yıkanacak ama evimizin ve gönlümüzün paşası Mert bey uyanmasın diye birşey yapamıyorum hiç değilse spor yapayım dedim. :KK76: 30 dk eliptik, 12 dk ağırlıkla kol çalışma bitti. Birazdan karın ve iç bacak çalışcam ama hava çoookkk sıcak.
Ben şu an kazakla oturuyorum. Tamam ince bir kazan. ama yine de kazak yani. Ağustos mu kasım mı ben anlamadım :)

valla gelsem Türkiye'ye iliklerim ısınsa fena olmaz :) oradaki evimizde acaip sıcaktır ama şu an orada olsam hiç şikayet etmezdim muhtemelen.

Şu an kesinlikle terlemeyi kazakla oturmaya değişirdim yanıyoz ya çok sıcak.

Sen nasıl oldun?

Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum da HoppaHoppa:KK54:Eger sakincasi yoksa soyler misiniz ? :KK39:

Baya bi yazmışız :)

Ben Zeynep'e hamile kaldığım kilonun bayağı altındayım canım -7kg :KK66: Ama Baha öylemi? +26 :KK43: Ama olacak inanıyorum. Belki 1 yıl belki 2 yıl sürecek ama ben yine 56 olacağım :KK66:

Evlendiğinde kaçtın ayşecim? Zeynep'e -7 diyince şaşırdım biraz.

Canim sonuç şöyle

SONUÇ: Performans uygulaması 23. turda 2 adet sarı kartı olan 2. takım takip eden 4 hafta boyunca etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 7,9 ve 14. takımları tebrik ederiz :nazar:

O zaman ördekçim 1 sarı kartın bi anlamı yok, önemli olan 2 sarı kart almamak doğru mudur?

Sevindim canım, üşütme aman :KK15:
Sanırım dün yürüyüşe çıktığımda üşüttüm evde dikkat ediyorum çünkü. Bu iklime hiç alışkın olmadığım için :) bir de galiba zsyofladıköa üşümeye başladım. Ben kışın bile ince gezerdim genelde ama üşümenin kiloyla ilgisi var sanırım

Back
X