• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yesil cayimi içtim, 4yumurta yedim. Çiktim bakalim. Yolda yemek icin yogurt aldim yanima:KK48::KK39:

neee 4 yumurta mı?? anaam bu kızın da sınırı yok :KK57:

abur cuburdan uzak dur canım, şekerli şeyleri mümkünse erken ye. hadi görelim seni.

afiyet olsun canım, çılbır mı o? nasıl yaptın onu öyle?
Yok canım yeşil biberli lor peyniri tavada kavurdum 1 yumurta var sadece yeşil biberi nette gördüm koymuşlar Karataycılar yaptım çokda lezzetli oldu

Evde sadece 4 yumurta kalmisti. Buzdolabini boşaltma maksatli yani :KK39:@wendigo

hahah, ilahi kuzum. allahtan elmalar falan bitmişti :)

bol protein sıkıntı olmaz, afiyet şeker olsun. öğlen bile acıkmazsın sen artık.

Yok canım yeşil biberli lor peyniri tavada kavurdum 1 yumurta var sadece yeşil biberi nette gördüm koymuşlar Karataycılar yaptım çokda lezzetli oldu

ben yumurtayı nasıl yaptığını merak ettim, tavada mı yaptın? arkasını da mı çevirdin? harika görünüyo cidden.

lor tavada kavruluyo mu? kesin alayım ben loru evdeki peynirler bitsin de, kavurur yerim bol protein oh.

wendy wendy Canim iki gün önce falan almiştim. Belim 2.5 cm incelmiş. Ayin 25inden bu zamana kadar. :KK39:Soganli yumurtaya ben de aşiğım :KK9:

oo süper, bi anda güzel gitti, azıcık sabit kalman normal, sonra patır patır bi daha gidicem sabret canım.

lydznp lydznp ayşecim dün halletin mi doğalgaz işini? taşınma hafta sonu dimi?
Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)

Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)

tüm evi halledicekler sanıyodum ben. gerçi bende kendim toplamak isterim ya. mutfakta dahil.

Bizden de ücret talep ediyormuşsun :KK70::KK70::KK70:
Küçük bir ücret karşılığı sorununuz çözümü bende diyeceğim :)
Online diyetisyenler var ya onlar gibi. Iyi fikir aslinda :)
Sayin danışanım banka hs numaram aşağıda. Lütfen ödemenizi yapınız. :KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım sana da derim ki , karalar peşin kırmızı meşin :)

Back
X