• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlarr
Aksam yatmadan misir puskulu ve kiraz sapi kaynatip icmistim 1 kupa sabah tarti yuzumu guldurdu 500 gr gitmis sanirim bir kismi regli odemi bu kilonun

Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegim
Her gün yazmak bile insanı daha aktif yapıyor. Çok iyi düşünmüşsün kaptanım

Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)
Canım o kadar çok kilo alıp verdim ki, maalesef artık tek başına kilo vermek benim için bir başarı olmaktan çıktı. yeni bir yaşama kavuşmak istiyorsam, yeni bakış açısına ihtiyacım var. Benim için bu , zayıflayınca nasıl davranacağını planlamak. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ama herkes mutlaka kendi motivasyonu bulmalı.yoksa diyet dünyanın en sıkıcı, en zor işi.. bir çemberin içinde dönüp duran, hep başa dönen canlılar gibi hissediyordum kendimi. Bu çaresizlik hissi veriyordu bana. Bunu kırdım ama ben artık. :)

Madem benden koç olur bir adım ileri götüreyim kendini negatif ile değil pozitif cümleler ile kodlamayı dene. Böyle olunca diyet sürecini daha güçlü daha pozitif geçiriyorsun.

kurduğun cümlelerdeki olumsuz ifadeleri görmelisin. Aynı cümleyi şöyle kurmak seni daha iyi hissettirmez mi ?

Yarın diyetin ikinci günü ve ben diyete uyacağım. Diyete uyduğum için yarın eliptik yapmayacağım sadece karın kol bacak çalışacağım. Eliptik yaptığım günlerde diyetime uyduğum için ekstradan yağ yakacağım ve tartıda eksi göreceğim.

Buna dair birşeyler okurum belki Fransızcayı söktüğümde. Güzel bir öneri ben düşüneyim bunu.çok teşekkür ederim cidden. Belki benim işim bu olmalı gerçekten de.
:KK15::KK15::KK15:

fancynancy fancynancy Kol icin ne videosu yapiyorsun tatlım?:KK73:
Günaydın tatlım youtube dan squatgirl ün ağırlıkla kol çalışma videoları var. Onları yapıyorum canım. Daha önce yaptıklarım bir şey değilmiş. Şimdi kollarım ağrıyor bu da iyiye işaret :KK24:

Eylülde tatile gidecekmişiz, biliyodum da eşimden duyunca bi betüş gibi tutuşasım geldi.

btlbetul btlbetul kız nerelerdesin sen kedicik? ne menü ne spor ne kilo paylaşılmıyor. ateş bizi çağırıyo betüüüş fıstık gibi hatunlar var :rolleyes:
wendy wendy , btlbetul btlbetul Beyaz bikini, beyaz pantolon derken sizi bu ay epey eksilerde göreceğiz kızlar. Baktık işe yarıyor biz de kendimize bir beyaz hedef koyarız belki :)

Gunaydinlarr
Aksam yatmadan misir puskulu ve kiraz sapi kaynatip icmistim 1 kupa sabah tarti yuzumu guldurdu 500 gr gitmis sanirim bir kismi regli odemi bu kilonun

Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegim
Çok sevindim kaptanım valla. Oğluşunda sende atın fazlalıklarınızı :KK76:

Günaydınlaar

Neyse ki sonraki mesajlarda o oreoyu yaktığını gördüm yoksa fena sopalayacaktim seni :) hani kaçamak yoktu artık bu hafta? Pazar günü yemişsin yiyeceğini artık irade zamanı, en azından cumaya kadar bi sabret :)

Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)
Hahahaaa günaydınnn, sabrediyorum merak etme. Benim Velet'ler gözümün önünde koca paketi açtılar nevoşta bana yemek yedirmeye meraklı, illa ağzıma tıkıştırmaya çalışınca azıcık ısırdım sonra gerisi geldi :KK48: Kızım diyorum bak şişmanlıyorum sonra yememem lazım diyorum ama göbeğin inceldi anne ye nolur diyor kuzum yaaaa :KK70::KK70:

Evde sadece 4 yumurta kalmisti. Buzdolabini boşaltma maksatli yani :KK39:@wendigo
Afiyet olsun ve iyi yolculuklar :KK25:

Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)
Kolay gelsinnn, gelelim mi yardıma :KK49:

Eylülde tatile gidecekmişiz, biliyodum da eşimden duyunca bi betüş gibi tutuşasım geldi.

btlbetul btlbetul kız nerelerdesin sen kedicik? ne menü ne spor ne kilo paylaşılmıyor. ateş bizi çağırıyo betüüüş fıstık gibi hatunlar var :rolleyes:
Sen gayet iyi görünüyorsun, tutuşacak hiç bir şey yok. Ama ben iyi ile yetinmem mükemmeli isterim diyorsan, tatile kadar aynı doğumgünü için yaptıklarını yapacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın :)

Bende gidiyorum ki Eylül'deeee :rolleyes:
Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)

wendy wendy ben soğana aşığım. O nedenle soğanlı yumurtayı da yıllar önce denedim ve sürekli yerdim wendy wendy

:KK68::KK68:

akşam yemeği niyetine bi daha yapıp yiyeyim bari, canım istedi :kk77:

wendy wendy , btlbetul btlbetul Beyaz bikini, beyaz pantolon derken sizi bu ay epey eksilerde göreceğiz kızlar. Baktık işe yarıyor biz de kendimize bir beyaz hedef koyarız belki :)

valla siyahla güzel görünmek kolay, önemli olan beyazın içinde iyi görünmekmiş :işsiz: geçen denedim yok böyle bi görüntü, şok oldum resmen :rolleyes: beyaz bikiniyle işim olmaz da beyaz pantolonu giymek istiyorum yazın sonunda da olsa :rapci:

Sen gayet iyi görünüyorsun, tutuşacak hiç bir şey yok. Ama ben iyi ile yetinmem mükemmeli isterim diyorsan, tatile kadar aynı doğumgünü için yaptıklarını yapacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın :)

yaa iyi görünüyosun diye diye kandırıyonuz beni işte. yok öyle bi dünya, basenlerim bağımsızlığını ilan edecek :KK14:

Bende gidiyorum ki Eylül'deeee :rolleyes:

eylüle bayrama ne kaldı şurda :KK35:

Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)

nereye gideceksin ki? ağustosun sonunda da olsa 72 görülecek bence.

nereye gideceksin ki? ağustosun sonunda da olsa 72 görülecek bence.
Bordeaux da görümcem var onun yanına gitmek istiyordum. İspanya'ya yakın olduğu için hava da sıcak. Ama eylül başı okul başladığı için öncesinde gitmem gerekir. Bir de okul açılmadan bir seviye tespit sınavı olmam lazım ama ne zaman olacak bilmiyorum. Pazartesi okula gittik kapalıydı. Perşembe tekrar gideceğiz.

Back
X