• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah; 2 dilim wasa, 1 kk labne, 1 kk light mozarella, nane dereotu domates salatalık biber

Ara : ananas çayı 2 ceviz

Öğlen ; 2 derisiz haşlama baget, 1 dilim kepekli ekmek

Ara ; 1 bardak naneli dereotlu kefir, papatya çayı

Akşam 6 kaşık mantar sote, 4 kaşık naneni dereotlu limonlu yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara ; Yeşilçay

- 3 litre su (1 litresi ödem atıcı olacak içmeye devam ediyorum. )
- spor henüz yok. Akşam yemeğinden sonra niyetim var. Yaparsam yazarım

Kızlar bugün perşembe ve cok sessizsiniz, hayra alamettir insallah :işsiz:
Ben de aynı şeyi söylemek isterim. Hayır mı şer mi bilmem ama ben regl oluyorum ve yaklaşık yarım saattir yarın tartı günü diye koşu bandına gitmem gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Ama saç telimle ayak tırnağıma kadar her yerim acıyor ve hep uyumak istiyorum :) gece de olsa yapacağım ama hiç kurtuluş yok :)

fancynancy fancynancy yaz oradan bana 1,5 saat Leslie ( 2 tane 45 dakikalık yaptım)
Yarım saat de dambıl ile kol sırt göğüs falan ortaya karışık yaptım. Bunu sadece yapmış olmak için yaptım ama kollarım ağrıdığında göre fena da yapmamışım :)

Menümü yazmaya çok üşeniyorum kuşhanın 4.günü tamamen. Sadece akşam yemeğinde 1 kaşık humusla patlıcan ezme yedim ek olarak. Azıcıkta kızımın çikolatasından ısırmış olabilirim ama çok emin değilim, gözüm dönmüştü net hatırlamıyorum. :KK70::KK70: Şaka bir yana masum bir ısırıktı. Spor yapamayacak kadar yorgun hissediyorum bugün iç bacak karın çalışayım dedim ama cık. Olmuyor. Yatıyorum şimdi de, çok öpüldünüz. :uykucu:

Menümü yazmaya çok üşeniyorum kuşhanın 4.günü tamamen. Sadece akşam yemeğinde 1 kaşık humusla patlıcan ezme yedim ek olarak. Azıcıkta kızımın çikolatasından ısırmış olabilirim ama çok emin değilim, gözüm dönmüştü net hatırlamıyorum. :KK70::KK70: Şaka bir yana masum bir ısırıktı. Spor yapamayacak kadar yorgun hissediyorum bugün iç bacak karın çalışayım dedim ama cık. Olmuyor. Yatıyorum şimdi de, çok öpüldünüz. :uykucu:
O saatte genelde uyunur canım. Spor daha erken saatlerde yapılmalı. ;)

Iyi geceler kizlar bugun hastane isleri falan vardi ugrayamadim yarin sizden istegim insallah derece yapmaniz ama derece olmasa bile %0.30 barajini asmaniz performansin ilk haftadinda lutfen nota almayalim
Bugün cumaymış :KK57: ben perşembe sanıyorum yaaa... :skandal:

***5. Takım 531. Etap***

servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/ / /% )
Egeliegeli (64,5/64,5 /0 /% sabit)

lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

Back
X