• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Bir karın ağrısı ile uyandım pek mutsuzum. Regl olacağım muhtemelen bir iki güne. Tartı günlerine denk gelmesi de süper olmuş. Ödem tutmaya başlamışım anlamak için tartılmam bile gerekmiyor. Tuzu kestim bir de ödem atıcı yapayım bakalım.yarın umarım güzel bir eksi görürüm.
İnşallah canım. Bende geçen cuma tartısında regl yüzünden öyle çıktım herhalde. Ertesi gün, Cumartesi başlamıştı benimkisi de :(

Kızlar
Bugün okula gittim 17 Eylül'de başlıyormuş, Türkiye'ye gelme durumum var okul öncesi. Kuzenime Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum çok heyecanlıyım. Yağmurda sırıl sıklam oldum,üşüdüm, titredim ama hala neşeliyim bu yüzden.

***5. Takım 531. Etap***

servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/ / /% )
Egeliegeli (64,5/ / /% )

lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

***5. Takım 531. Etap***

servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/ / /% )
Egeliegeli (64,5/ / /% )

lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% )527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

bu da yarına hazırlık olsun :)

Kızlar
Bugün okula gittim 17 Eylül'de başlıyormuş, Türkiye'ye gelme durumum var okul öncesi. Kuzenime Doğum günü sürprizi yapmak istiyorum çok heyecanlıyım. Yağmurda sırıl sıklam oldum,üşüdüm, titredim ama hala neşeliyim bu yüzden.
Keyfin yerindeyse sıkıntı yok :KK50:

Bende yarın mı başlasam kuşhana motivasyonum sıfır bu günlerde :KK43:
Başla valla bak sitedeki Muzaffer kuşhan diyeti sayfasında iki kişiyle birden başladık. Buradaki kadar çok yazışmıyoruz ama onlarda 3 günde kilo verdiler nilgüş. 2 hafta nedir ki ya, 15 gün boğazımızı tutacağız işte.

Canım sen geçen gün de ton balığı yemiştin değil mi? Uzmanlar diyorki; ton balığı ağır metaller içeren bir balıkmış. O yüzden haftada 1 tüketin. Onun yerine tavuk, hindi gibi birşey mi koysan. Kusura bakma biraz geç okudum mesajı ama...
Aslında cok saglıklı degıl bence de haklısın ambalaja gırıyor sonucta ama tavuk tuketmıyorum ben etı de dun yedım
Ama dıkkat ederım haftada bır yemeye
Tesekkur ederım

Başla valla bak sitedeki Muzaffer kuşhan diyeti sayfasında iki kişiyle birden başladık. Buradaki kadar çok yazışmıyoruz ama onlarda 3 günde kilo verdiler nilgüş. 2 hafta nedir ki ya, 15 gün boğazımızı tutacağız işte.
Sorma yarın yine balıkesire gideceğim duğune o yüzden cumartesi başlarım galiba bit aksilik olmazsa
Bıktık artık cunku
Ben de bugun yuruyuse gıtmefom 3 gun yeter haftada yaaaa
Çok yoruluyorummm
Başka sorunlarda girince araya birde evde durmayınca dahada zorlaşıyor diyet bu ara dediğim gibi fena saldım toparlayamamaktan korkuyorum:(

Aslında cok saglıklı degıl bence de haklısın ambalaja gırıyor sonucta ama tavuk tuketmıyorum ben etı de dun yedım
Ama dıkkat ederım haftada bır yemeye
Tesekkur ederım
Canım hindi eti sağlıklı diyorlar ben çok sevmiyorum ondan tüketiyorum ama tavuk yerine eğer seviyorsan hindi yiyebilirsin bence

Valla ne yalan söyleyeyim hiç 40 lı rakam hatırlamıyorum hayatımda :) bildim bileli 55 fix tim. Ne olduysa evlendikten sonra oldu :))))
Ben sanırım eşimden önce üniversite ile evlendim. Ne olduysa üniversiteye başlayınca oldu. Aslında hayatın kilo alma aşamalarında bu yer almaz ama benim herşeyim ters ve tuhaftır zaten :)

Back
X