- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.781
Ayyy kizlar sizi sevvdigimi soylemismiydim
Bugün hepimizde sevgi kelebeği gibi olduk
Sen nerelerdesin kuzu? Kayboldun.
Bu şekilde devam edersen kesin olursun. Liste sana çok iyi geldi.Cok uzun zamandır 68 gormefım tartıda
Haftaya 68,9 olır muum dersınız
Aaa hadi ya ben tabi kimleri çağırdığımı unutuyorum dogal olarak :) ama aferin bana iyi secimler yapmışımBeni demorordek çağırmıştı :) bu konuda da ortaklaştık :)
Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadıGünaydın güzel takımım
Dün bi ortalık karışmış, paylaşım alanına yazmışsınız, haha yerim sizi, cok tatlı olmuş cidden, kaptanımız toplamış
Bu arada ben de sizleri cok seviyorum
Aaa hadi ya ben tabi kimleri çağırdığımı unutuyorum dogal olarak :) ama aferin bana iyi secimler yapmışım
Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı
Günaydın canım sana da
Öncelikle tebrikler canım.. ikinciliğini kutla şimdi. Pazartesi günü yeni listeler ile yine eksiler göreceksin bence :)Ne zaman boyle ıyı gıtsem araya bısey gırıyor basa donuyorum
Bayram ve tatkılı benı gocertcrkbyıne
Şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti ben yeniyim galiba :)))Sen yenisin galiba
Ay ya gıcıksınGünaydın kızlar
Güzel bir haftasonu olsun. Benim tatlı ihtiyacı bitmedi gitti. Ben de sabah kahvaltısında yulaf ezmesi elma tarçın yaptım.
İradeni ayakta alkışlıyorum canım azcıkta bana versenGünaydın kızlar
Güzel bir haftasonu olsun. Benim tatlı ihtiyacı bitmedi gitti. Ben de sabah kahvaltısında yulaf ezmesi elma tarçın yaptım.
İşin şakası bi yana hiç de yeni gibi değilsinŞimdi sen söyleyince dikkatimi çekti ben yeniyim galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?