- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.761
Oy oy oyyy bende hem seni hem de 5.takımı seviyorum. Kız kaptanBende takım işlerine daha yatkın olduğumu anladım burada :) yalnızken olmuyor ya, burada herkes sağolsun birbirine destek oluyor ve gerçekten güzel dostluklar kazanılıyor. Seviyorum 5. Takımıııııı
Ayyy kizlar sizi sevvdigimi soylemismiydim
Ben ilk kez duyuyorum :))))Ayyy kizlar sizi sevvdigimi soylemismiydim
ayy askolsun deniz cim hele seni cok seviyom sen tr ye ne zaman gelcen sana siparis vercem benBen ilk kez duyuyorum :))))
Ayyy kizlar sizi sevvdigimi soylemismiydim
Şaka yaptım bence süper bir grubuz.30-31 Ağustos gibi gelmeyi düşünüyorum. Hemen siparişi alayım kaptanım :)))ayy askolsun deniz cim hele seni cok seviyom sen tr ye ne zaman gelcen sana siparis vercem ben
Belcikada cedar peyniri var dimi sekerim benim buyuk oglan hastasi esim hep yurtdisindan getirirdi su aralar o da yurtdisina cikamadi bize yarim kilo getirebilirmisinŞaka yaptım bence süper bir grubuz.30-31 Ağustos gibi gelmeyi düşünüyorum. Hemen siparişi alayım kaptanım :)))
Tabiki getiririm.. Özellikle kullandığınız bir marka varsa bana fotoğraf at onu bulup almaya çalışayım yoksa ben alır getirir kargo yaparım.Belcikada cedar peyniri var dimi sekerim benim buyuk oglan hastasi esim hep yurtdisindan getirirdi su aralar o da yurtdisina cikamadi bize yarim kilo getirebilirmisin
Ayy ciddimisin canim benim sipa cok sevinecek ozel marka falan yok canim yaa ben sana whatsuptan yazarim detayli burayi mesgul etmeyelim gecen istanbulda bulup aldim sipa bayildi turkiyedekilere pek guvenemiyorum acikcasiTabiki getiririm.. Özellikle kullandığınız bir marka varsa bana fotoğraf at onu bulup almaya çalışayım yoksa ben alır getirir kargo yaparım.
Tamam sen bana yaz ben alıp geleceğim. Güvenmemekte haklısın Türkiye deAyy ciddimisin canim benim sipa cok sevinecek ozel marka falan yok canim yaa ben sana whatsuptan yazarim detayli burayi mesgul etmeyelim gecen istanbulda bulup aldim sipa bayildi turkiyedekilere pek guvenemiyorum acikcasi
Aslında bu bir bahane degil ama bu ara iyi gelir insallah çünkü uzun zamandir bu sekilde beslenmemistim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?