- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.801
Kesinlikle haklısın canım. Nutella ile bakışıyoruz, platonik bir aşk var aramızda. Yeni motivasyonum diyetisyene 6 lı kilolar ile gitmek. Bunun için elma yulaf tarçın ile kendimi kandırıyorum. :)))Ay ya gıcıksıninsan tatlı ihtiyacını yulaf elma tarçınlamı giderir
Sen de yeri geliyor gayet iyi beslenip spor yapıp kilo veriyorsun. Bence çok yakında sen de fırtına gibi eseceksin :)İradeni ayakta alkışlıyorum canım azcıkta bana versen
Ben de kendimi burada hiç yeni hissetmiyorum. Herkes geldiğim günden beri çok sıcak davrandı buraya ait gibiyim. Eminin @Egeliegeli de aynı düşünüyordur. Bir gün ara ile gelmiştik.İşin şakası bi yana hiç de yeni gibi değilsin
Sen gayet iyi bir seçimsin.. herkesin inişleri çıkışları oluyor.ideal kilo olmaktan çok daha önemli olan şey hayatın akışına göre kilo dengelemeyi öğrenmek. Hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz. Sanırım emekleme evresindeyiz ama bir gün yürüyeceğiz, koşacağız her birimiz :)
Çok iyi düşünmüşsün başla bakalım nasıl olacak..fancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerekSen de yeri geliyor gayet iyi beslenip spor yapıp kilo veriyorsun. Bence çok yakında sen de fırtına gibi eseceksin :)
Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağımÇok iyi düşünmüşsün başla bakalım nasıl olacak..fancynancy kuşana devam etmelisin 69 kapısını sana o aralayacak. Hem de bu hafta olacağına inanıyorum ben :) hem simit ye hem zayıfla süper iş daha ne olsun :)
Harikasın.. tek tek detaylara takılma zaten başladığında her birisi adım adım düzelecek ve eski motivasyonunu yakalayacaksın. Bence de hiç takılma, şekerli çay içtiysen içtin; bir gün gelecek içmeyeceksin ama şu an böyle.. başka türlü dengele ve kendine hiç stres yapma. Defalarca kilo alıp verdim, ama hiç kafaca bu kadar rahat bir dönem geçirmedim. Ne yapıyorsam yapıp hata ise telafi ederek ilerlemek bana çok iyi geldi. Sana da iyi geleceğine inanıyorum.Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerek
Simit al simit.. kuşan demek simit demek sanki :) benim o diyetten anladığım bu.Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
İnşallah canım ya bıktım zaten ömrümüz boyunca sorunsuz bir hayat geçirmek imkansız bari şişko kalmayalımHarikasın.. tek tek detaylara takılma zaten başladığında her birisi adım adım düzelecek ve eski motivasyonunu yakalayacaksın. Bence de hiç takılma, şekerli çay içtiysen içtin; bir gün gelecek içmeyeceksin ama şu an böyle.. başka türlü dengele ve kendine hiç stres yapma. Defalarca kilo alıp verdim, ama hiç kafaca bu kadar rahat bir dönem geçirmedim. Ne yapıyorsam yapıp hata ise telafi ederek ilerlemek bana çok iyi geldi. Sana da iyi geleceğine inanıyorum.
Ben çok yapıp içtim o kürdenSimit al simit.. kuşan demek simit demek sanki :) benim o diyetten anladığım bu.
Ben de şu dukan birasına taktım içsek mi acaba diyorum @wendigo ne dersin ? Faydası olur mu bilmem ama Yeşilçay soda limon en azından zararı olmaz diye düşünüyorum
Sorunlarla kilom arasında hem bir doğru orantı oldu benim de.. ama artık bunu değiştirme vakti geldi :)şişko sorunlu çok olduk , bakalım zayıf sorunlu nasılmış :)İnşallah canım ya bıktım zaten ömrümüz boyunca sorunsuz bir hayat geçirmek imkansız bari şişko kalmayalım
faydasını gördün mü? Bana ödem atıcı gibi geldi ama diyetisyene gidenler yağ yaktım yazmış instegramda... sonunda hiç bir şey mucizevi şekilde kilo verdirmez ama spor diyete ek olarak yapıp fayda sağlar mıyız acabaBen çok yapıp içtim o kürden
Bilmem bende pek işe yaramadı ama sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun sende muhakkak faydası olurSorunlarla kilom arasında hem bir doğru orantı oldu benim de.. ama artık bunu değiştirme vakti geldi :)şişko sorunlu çok olduk , bakalım zayıf sorunlu nasılmış :)
faydasını gördün mü? Bana ödem atıcı gibi geldi ama diyetisyene gidenler yağ yaktım yazmış instegramda... sonunda hiç bir şey mucizevi şekilde kilo verdirmez ama spor diyete ek olarak yapıp fayda sağlar mıyız acaba
Tatlim ya listeyi paylasirmisiniz?Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
Benim pc bozuk telden de yapmadım hiç canım
Tabi anca beraber kanca beraber :)Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı
Başka neyle giderecek? Yoldan çıkarma herkesiAy ya gıcıksıninsan tatlı ihtiyacını yulaf elma tarçınlamı giderir
Olur mu hiç Ozlemcim senin sayende spor yapar oldu takım :) bir de senin metabolizma değişik, elden ne gelir :)Ben o iyi secimlerr arasinda degilim.
Şunu bi an 5 bardak papatya çayı diye okudum, naptin ya diyecektim :)Ara; 5 badem papatya çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?