Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ya gıcıksın insan tatlı ihtiyacını yulaf elma tarçınlamı giderir
Kesinlikle haklısın canım. Nutella ile bakışıyoruz, platonik bir aşk var aramızda. Yeni motivasyonum diyetisyene 6 lı kilolar ile gitmek. Bunun için elma yulaf tarçın ile kendimi kandırıyorum. :)))

Benide morordek cagirmistı kızlar..

Ben o iyi secimlerr arasinda degilim.
Sen gayet iyi bir seçimsin.. herkesin inişleri çıkışları oluyor.ideal kilo olmaktan çok daha önemli olan şey hayatın akışına göre kilo dengelemeyi öğrenmek. Hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz. Sanırım emekleme evresindeyiz ama bir gün yürüyeceğiz, koşacağız her birimiz :)

fancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Çok iyi düşünmüşsün başla bakalım nasıl olacak.. fancynancy kuşana devam etmelisin 69 kapısını sana o aralayacak. Hem de bu hafta olacağına inanıyorum ben :) hem simit ye hem zayıfla süper iş daha ne olsun :)

Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım

Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerek
Harikasın.. tek tek detaylara takılma zaten başladığında her birisi adım adım düzelecek ve eski motivasyonunu yakalayacaksın. Bence de hiç takılma, şekerli çay içtiysen içtin; bir gün gelecek içmeyeceksin ama şu an böyle.. başka türlü dengele ve kendine hiç stres yapma. Defalarca kilo alıp verdim, ama hiç kafaca bu kadar rahat bir dönem geçirmedim. Ne yapıyorsam yapıp hata ise telafi ederek ilerlemek bana çok iyi geldi. Sana da iyi geleceğine inanıyorum.

Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
Simit al simit.. kuşan demek simit demek sanki :) benim o diyetten anladığım bu.
Ben de şu dukan birasına taktım içsek mi acaba diyorum @wendigo ne dersin ? Faydası olur mu bilmem ama Yeşilçay soda limon en azından zararı olmaz diye düşünüyorum

İnşallah canım ya bıktım zaten ömrümüz boyunca sorunsuz bir hayat geçirmek imkansız bari şişko kalmayalım

Ben çok yapıp içtim o kürden

İnşallah canım ya bıktım zaten ömrümüz boyunca sorunsuz bir hayat geçirmek imkansız bari şişko kalmayalım
Sorunlarla kilom arasında hem bir doğru orantı oldu benim de.. ama artık bunu değiştirme vakti geldi :)şişko sorunlu çok olduk , bakalım zayıf sorunlu nasılmış :)
Ben çok yapıp içtim o kürden
faydasını gördün mü? Bana ödem atıcı gibi geldi ama diyetisyene gidenler yağ yaktım yazmış instegramda... sonunda hiç bir şey mucizevi şekilde kilo verdirmez ama spor diyete ek olarak yapıp fayda sağlar mıyız acaba

Bilmem bende pek işe yaramadı ama sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun sende muhakkak faydası olur

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 yeşil elma 4 kaşık yulaf ezmesi 1 çay kaşığı tarçın

Ara ; 1 filitre kahve

Öğlen ; 2 kepçe mercimek çorbası, 2 tuzsuz etimek, 250 ml kefir dereotlu naneli

Ara; 5 badem papatya çayı

Akşam : fırında etli patlıcan, yeşil salata

Ara ; Yeşilçay

3 litre su (1 litre ödem atıcı )

45 dakika Leslie , 45 dakika kol bacak karın egzersizi

Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı
Tabi anca beraber kanca beraber :)
Ay ya gıcıksın insan tatlı ihtiyacını yulaf elma tarçınlamı giderir
Başka neyle giderecek? Yoldan çıkarma herkesi
Ben o iyi secimlerr arasinda degilim.
Olur mu hiç Ozlemcim senin sayende spor yapar oldu takım :) bir de senin metabolizma değişik, elden ne gelir :)
Ara; 5 badem papatya çayı
Şunu bi an 5 bardak papatya çayı diye okudum, naptin ya diyecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…