- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.841
İnşallah bakalım ne olacak benim tartım yarın bugun hiç tartılmadım daha doğrusu cumadan beri tartılmadım:)Günaydın kızlar..
Herkese iyi pazarlar..bol eğlenceli sıfır kaçamaklı ve yarın tartıda eksileri göreceğimiz bir pazar olsun :)
Bak işte bu iyi haber. Kendini nasıl hissediyorsun? Ben tartılmadığımda daha iyi oluyorum kafa daha rahat daha az stres :)İnşallah bakalım ne olacak benim tartım yarın bugun hiç tartılmadım daha doğrusu cumadan beri tartılmadım:)
Evet valla o listeyle verdim ama sorma cuma cumartesi gümbürtüye gitti. Çok sinirliyim kendime. Sil baştan başladım bugün yine. Hadi hayırlısı.Tamam canim sagol favorilere ekliyordum begendiklerimi bunu atlamisim. Bu listeylemi gitti bukadar? Insallah bu haftada guzel kilolar verirsin canim
Sağol canımcım birde bende devam ettirebilseydim iyi olacaktı tabiiiiiiHerkes kushan yapacak galibafancynancy acayip örnek oldun tebrikler. Ben @servey in yaptığı gibi 1gün önceden planlama işini de yapacağım kushandan sonr
Evet ara yok ama ben birkaç güne ekleyeceğim sonra sapıtıyorum böyle.Kushan da ara yok galiba. 800 kalorilik bir diyet galiba bu? Hesaplamadım ama...
Ensendeyim unutma. Her kaçamakta bir konuşma balonu gelsin gözünün önüne "deniz ensende" desin sana :)Evet valla o listeyle verdim ama sorma cuma cumartesi gümbürtüye gitti. Çok sinirliyim kendime. Sil baştan başladım bugün yine. Hadi hayırlısı.
Ben Yeşilçay soda limon kürüne başladım. Gün boyu içiyormuşsun..Herkese iyi pazarlarrrrr. Henüz kaçamağım olmadı, Nutella ve simitler beni çok baştan çıkarmaya çalıştı ama kanmadım. Kahvemi yapcam şimdi. Ya da yeşil çay mı içsem kararsızım :)
Canim kilosu az diye begenmemek olmaz bastan almasaydin bende az once ihtiyacimiz var ama daha zor durumda olanlar oncelikli diye yazdim azimli birileri gelirse kapalim bizdeMerhaba kızlar, paylaşım çoşmuş yine. Kimi 15 üyeyi kilosu az diye beğenmiyor kimi takım kapandı kapanacak diyor
Kaptanım bahar bence bu duruma bi alt limit getirmeli siz bilirsiniz amatoplight
Arkadaslar ben de katılmak istiyorum diğer sayfada 5. Takıma katılabilirsin yazdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?