Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben size bir şey soracağım.. Türkiyede gittiğimde 3 cuma orada tartılacağım.ilk hafta kuzenimde sonra evde tartılacağım. Kuzenimle türkiyede kendi evimdeki tartı farkını biliyorum,ama her iki tartın da belçikadaki şu an kullandığım tartı ile farkını bilmiyorum. Ben ne yapacağım :)

Tamam canim sagol favorilere ekliyordum begendiklerimi bunu atlamisim. Bu listeylemi gitti bukadar? Insallah bu haftada guzel kilolar verirsin canim
Evet valla o listeyle verdim ama sorma cuma cumartesi gümbürtüye gitti. Çok sinirliyim kendime. Sil baştan başladım bugün yine. Hadi hayırlısı.

Herkese iyi pazarlarrrrr. Henüz kaçamağım olmadı, Nutella ve simitler beni çok baştan çıkarmaya çalıştı ama kanmadım. Kahvemi yapcam şimdi. Ya da yeşil çay mı içsem kararsızım :)
Ben Yeşilçay soda limon kürüne başladım. Gün boyu içiyormuşsun..

Merhaba kızlar, paylaşım çoşmuş yine. Kimi 15 üyeyi kilosu az diye beğenmiyor kimi takım kapandı kapanacak diyor

Kaptanım bahar bence bu duruma bi alt limit getirmeli siz bilirsiniz ama toplight
Canim kilosu az diye begenmemek olmaz bastan almasaydin bende az once ihtiyacimiz var ama daha zor durumda olanlar oncelikli diye yazdim azimli birileri gelirse kapalim bizde

Merhaba hatunlar bende doğum nedeniyle evrim gecirenlerdenim doğum sonrası 105 kiloydum bi azimle 85 oldum ama bu kilo yapıştı resmen birazda ucu kacinca veremedim hazır davet edilmisken bi umut belki gaza gelir devam ederim diye katılmak istedim araniza oglumun sunnet dugunune kadar 60 kilo olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…