- 23 Ağustos 2012
- 14.796
- 39.132
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.881
Insallah memnun oldum ikinizlede tanistigimiza umarik hedeflerimize ulasiriz:)
Uyguladığın bir diet var mı spor yapıyor musun? Şu an nasıl devam ediyorsun biraz bahsedebilir misinInsallah memnun oldum ikinizlede tanistigimiza umarik hedeflerimize ulasiriz:)
Bu listede sosis vs var. Onu ne yapıyorsun.? Ben sosis salam tüketmiyorumSağol canımcım birde bende devam ettirebilseydim iyi olacaktı tabiiiiii
Hindi füme ye bence onun yerine.. hem hindi eti sağlıklıBu listede sosis vs var. Onu ne yapıyorsun.? Ben sosis salam tüketmiyorum
Gecen yil diyetisyen listesiyle 16 kilo verdim 3 ayda kalan kilomuda bir yila yayarak verdim bir sure diyette yapamadim son bir iki aydir glutensiz beslenmeye basladim cilt problemlemlerim nedeniyle,inanilmaz kilo verdim bir bucuk ayda 7 kilo verdim cevremde de cok fark edildi daha da motive oldum,spor olarak youtube da jillian micheals var onun 30 day programini yapiyodum suan spor yapamiyorum findik zamani findik topluyoruz fakat koyden donunce spor salonuna yazilicam sarkmamak adina :) bu kadar..Uyguladığın bir diet var mı spor yapıyor musun? Şu an nasıl devam ediyorsun biraz bahsedebilir misin
Olabilir. Sağol DenizHindi füme ye bence onun yerine.. hem hindi eti sağlıklı
Gecen yil diyetisyen listesiyle 16 kilo verdim 3 ayda kalan kilomuda bir yila yayarak verdim bir sure diyette yapamadim son bir iki aydir glutensiz beslenmeye basladim cilt problemlemlerim nedeniyle,inanilmaz kilo verdim bir bucuk ayda 7 kilo verdim cevremde de cok fark edildi daha da motive oldum,spor olarak youtube da jillian micheals var onun 30 day programini yapiyodum suan spor yapamiyorum findik zamani findik topluyoruz fakat koyden donunce spor salonuna yazilicam sarkmamak adina :) bu kadar..
Fındık toplarken de spor yapıyor sayılırsın bence besleme düzenin sorun oluyor mu fındık zamanı?Gecen yil diyetisyen listesiyle 16 kilo verdim 3 ayda kalan kilomuda bir yila yayarak verdim bir sure diyette yapamadim son bir iki aydir glutensiz beslenmeye basladim cilt problemlemlerim nedeniyle,inanilmaz kilo verdim bir bucuk ayda 7 kilo verdim cevremde de cok fark edildi daha da motive oldum,spor olarak youtube da jillian micheals var onun 30 day programini yapiyodum suan spor yapamiyorum findik zamani findik topluyoruz fakat koyden donunce spor salonuna yazilicam sarkmamak adina :) bu kadar..
Ben de tüketiyorum. Hindinin tükettiğim tek ürünü :)))Olabilir. Sağol Deniz
96 kilodan 70 e dustum gluteni soruyosan ona basladigim da 77 kiloydum bir bucuk ayda 70 e indim:)Oo harikasın :)
Glutensiz diyet Benin de ilgimi çekiyor, denem istiyorum aslında. Güzel de vermişsin sen. Kaçtan kaça düştün?
Yok herhangi bir sıknti olmuyor arada patates ve pilavda yiyorum pilavi ara sira ama karbndrihat almadigim icin bunlardan baska sknti olmuyor.Fındık toplarken de spor yapıyor sayılırsın bence besleme düzenin sorun oluyor mu fındık zamanı?
Gayet iyi vermişsin zaten. Kaç kilo olmak istiyorsun ?Yok herhangi bir sıknti olmuyor arada patates ve pilavda yiyorum pilavi ara sira ama karbndrihat almadigim icin bunlardan baska sknti olmuyor.
Türkiye'ye gelmeden önceki gün oradaki tartınla tartıl, hemen ertesi gün de Türkiye'deki tartıda tartıl. Büyük bir fark varsa ona göre hesap yaparız. Tabi burada yolculuk ödemi falan olmadığını varsaymıs oluyorum :)Ben size bir şey soracağım.. Türkiyede gittiğimde 3 cuma orada tartılacağım.ilk hafta kuzenimde sonra evde tartılacağım. Kuzenimle türkiyede kendi evimdeki tartı farkını biliyorum,ama her iki tartın da belçikadaki şu an kullandığım tartı ile farkını bilmiyorum. Ben ne yapacağım :)
Hoşgeldin :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor.Merabalar bende araniza katilmaya geldim buraya gelebilcegimi soylediler:)
Naber canım nasıl geçiyor günün ?Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz:)
Hoşgeldiniz :)
Kendi çabanızla bayaa bi vermişsiniz zaten, gerisini de hep birlikte halledicez inşallah.
Bence kendi başına verdiğin kilo bile gayet iyi.. burada beraberce çok daha iyilerini yapabilirsin. Uyguladığın diyet spor var mı? Nasıl ilerliyorsun biraz bahsedebilir misin ?
İnşallah canım
Canim ben salata yoğurt çorba öyle yedim hep ekmek hic yemedim spor da ip atladm plates hareketleri felan yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?