Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyguladığın bir diet var mı spor yapıyor musun? Şu an nasıl devam ediyorsun biraz bahsedebilir misin
Gecen yil diyetisyen listesiyle 16 kilo verdim 3 ayda kalan kilomuda bir yila yayarak verdim bir sure diyette yapamadim son bir iki aydir glutensiz beslenmeye basladim cilt problemlemlerim nedeniyle,inanilmaz kilo verdim bir bucuk ayda 7 kilo verdim cevremde de cok fark edildi daha da motive oldum,spor olarak youtube da jillian micheals var onun 30 day programini yapiyodum suan spor yapamiyorum findik zamani findik topluyoruz fakat koyden donunce spor salonuna yazilicam sarkmamak adina :) bu kadar..

Oo harikasın :)

Glutensiz diyet Benin de ilgimi çekiyor, denem istiyorum aslında. Güzel de vermişsin sen. Kaçtan kaça düştün?

Fındık toplarken de spor yapıyor sayılırsın bence besleme düzenin sorun oluyor mu fındık zamanı?

Türkiye'ye gelmeden önceki gün oradaki tartınla tartıl, hemen ertesi gün de Türkiye'deki tartıda tartıl. Büyük bir fark varsa ona göre hesap yaparız. Tabi burada yolculuk ödemi falan olmadığını varsaymıs oluyorum :)

Merabalar bende araniza katilmaya geldim buraya gelebilcegimi soylediler:)
Hoşgeldin :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor.
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım, evliyim. Şu an 70 kilosun anladığım kadarıyla. Hedef kilonu da yazar mısın kaydedeyim :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 wasa ,2 dilim light karper peynir, 5 Zeytin, domates salatalık biber

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; yağsız tuzsuz ton balıklı ( 80 gr) salata, 2 dilim tuzsuz etimek

Ara ; bir bardak kefir , 2 ceviz

Akşam ; 6 kaşık fırında etli patlıcan, 4 kaşık limon nane dereotlu yoğurt, 1 dilim ekmek

- 3 litre su
-spor düşünüyorum ama bakalım ilerleyen saatlerde yapabilecek miyim

- bu arada Yeşilçay, madensuyu limon yaptığım için ara öğünlerdeki bitki çaylarını çıkarmak gerekir sanırım. Bugün içmeyeceğim

Hoşgeldiniz :)

Kendi çabanızla bayaa bi vermişsiniz zaten, gerisini de hep birlikte halledicez inşallah.

İnşallah canım

Bence kendi başına verdiğin kilo bile gayet iyi.. burada beraberce çok daha iyilerini yapabilirsin. Uyguladığın diyet spor var mı? Nasıl ilerliyorsun biraz bahsedebilir misin ?

Canim ben salata yoğurt çorba öyle yedim hep ekmek hic yemedim spor da ip atladm plates hareketleri felan yaptim

İnşallah canım

Canim ben salata yoğurt çorba öyle yedim hep ekmek hic yemedim spor da ip atladm plates hareketleri felan yaptim

Burada günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Birbirimizin menülerine olumlu olumsuz söyleyecek birşey varsa yorumlarımızı yapıyoruz. Sporlarımızı da fancynancy tutuyor ve yarışma gibi olmasa bile belli aralıklarla kim ne yapmış görmüş oluyoruz.sen de böyle paylaşabilirsin, yorum yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…