Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni de morordek çağırmıştı :) bu konuda da ortaklaştık :)

Arada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı
Ay tişkür ederim canım ya

Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli

fancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.

InşALLAH
Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerek
Sen aslında ısteyince çok güzel spor yapıyorsun. Yediğine dikkat ediyorsun. Sabah olmaz öğlen olur olmadı akşam. Düzene girmek lazım.
Benimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
Herkes kushan yapacak galiba fancynancy acayip örnek oldun tebrikler. Ben servey in yaptığı gibi 1gün önceden planlama işini de yapacağım kushandan sonr
Bak o da aklımda ama onu kür olarak yapıyorlar galiba. Dukancı wendy ne dersin?
Ben çok yapıp içtim o kürden
İşe yaradı mı?

Ay tişkür ederim canım ya

Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli
@Egeliegeli Hatice' nin etkisinde kalanlar

Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.
Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki hafta
Ama tabi ki izne ayrıldığın kiloda ya da daha az olmalısın

Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)

Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki hafta
Ama tabi ki izne ayrıldığın kiloda ya da daha az olmalısın
3 cuma sonra 4. Cuma mı?
Biliyorum canım sapıtmayacağım diye çıktım izne. Sabit kalmaktan sıkıldım artık. 100gr 200gr la olmuyor bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…