- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.821
Beni demorordek çağırmıştı :) bu konuda da ortaklaştık :)
Günaydın güzel takımım
Dün bi ortalık karışmış, paylaşım alanına yazmışsınız, haha yerim sizi, cok tatlı olmuş cidden, kaptanımız toplamış
Bu arada ben de sizleri cok seviyorum
Aaa hadi ya ben tabi kimleri çağırdığımı unutuyorum dogal olarak :) ama aferin bana iyi secimler yapmışım
Ay tişkür ederim canım yaArada olur canım böyle şeyler. Ferah'ın mesajını görünce dayanamadım cvp verdim. Orada yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı
5. günden devam ediyorum tatlım. Bir aksilik olmazsafancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Ay inşallah canım yaÇok iyi düşünmüşsün başla bakalım nasıl olacak..fancynancy kuşana devam etmelisin 69 kapısını sana o aralayacak. Hem de bu hafta olacağına inanıyorum ben :) hem simit ye hem zayıfla süper iş daha ne olsun :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.416485/
Tamam canim sagol favorilere ekliyordum begendiklerimi bunu atlamisim. Bu listeylemi gitti bukadar? Insallah bu haftada guzel kilolar verirsin canimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.416485/
Tatlım burda tüm günlerin listesi var zaten 7 gün birbiriyle aynı 2 hafta.
Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @EgeliegeliTabi anca beraber kanca beraber :)
Başka neyle giderecek? Yoldan çıkarma herkesi
Olur mu hiç Ozlemcim senin sayende spor yapar oldu takım :) bir de senin metabolizma değişik, elden ne gelir :)
Şunu bi an 5 bardak papatya çayı diye okudum, naptin ya diyecektim :)
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.fancynancy Bu haftada Kushan'a devam edecekmisin? Bende dennisgo nun 3 gunluk diyetini yapim sonra senin Kushan'a gecim diyorum.
Umarım öyle düşünüyordur:)Ben de kendimi burada hiç yeni hissetmiyorum. Herkes geldiğim günden beri çok sıcak davrandı buraya ait gibiyim. Eminin @Egeliegeli de aynı düşünüyordur. Bir gün ara ile gelmiştik.
InşALLAHSen gayet iyi bir seçimsin.. herkesin inişleri çıkışları oluyor.ideal kilo olmaktan çok daha önemli olan şey hayatın akışına göre kilo dengelemeyi öğrenmek. Hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz. Sanırım emekleme evresindeyiz ama bir gün yürüyeceğiz, koşacağız her birimiz :)
Sen aslında ısteyince çok güzel spor yapıyorsun. Yediğine dikkat ediyorsun. Sabah olmaz öğlen olur olmadı akşam. Düzene girmek lazım.Bugün başladım artık diyete sabah şekerli çay içtim ama çokda umursamıyorum normal düzenime donmem gerek
Herkes kushan yapacak galibaBenimde kuşana başlamak için malzemem eksik merkeze inince alıp başlayacağım
Bak o da aklımda ama onu kür olarak yapıyorlar galiba. DukancıSimit al simit.. kuşan demek simit demek sanki :) benim o diyetten anladığım bu.
Ben de şu dukan birasına taktım içsek mi acaba diyorumwendy ne dersin ? Faydası olur mu bilmem ama Yeşilçay soda limon en azından zararı olmaz diye düşünüyorum
İşe yaradı mı?Ben çok yapıp içtim o kürden
Ay tişkür ederim canım ya
@Egeliegeli Hatice' nin etkisinde kalanlarBenim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli
Ben şimdi yeşil çay demleyerek başlayalım derim o zaman. Bakalım ne olacak :)
3. Cuma listeye donulebiliyor canim yanlis hatirlamiyorsam.Bende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.
Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)Benim de haticeye benzediğimi mi düşündün :) 5 elma değil de 5 kupa papatya çayı :) @Egeliegeli
Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki haftaBende öyle yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra listeye dönmem lazım. 3 haftaydı degilmi izinden dönme şartı.
Kushan da ara yok galiba. 800 kalorilik bir diyet galiba bu? Hesaplamadım ama...
Kız benim evdeki fareler bile açlıktan kaçtılar. Yiyecek tek şey çikolata buldum 1 paket oBen şimdi yeşil çay demleyerek başlayalım derim o zaman. Bakalım ne olacak :)
Hadi inşALLAH. O zaman haftaya listedeyim3. Cuma listeye donulebiliyor canim yanlis hatirlamiyorsam.Bir an once toparlanmamiZ lazim.
3 cuma sonra 4. Cuma mı?Evet benim beynim yandı Hatice'den sonra :)
Evet canım 3. hafta listeye dönebilirsin yani haftaya değil, sonraki hafta
Ama tabi ki izne ayrıldığın kiloda ya da daha az olmalısın
Canim 3. Cuma listeye donebiliyorsun3 cuma sonra 4. Cuma mı?
Biliyorum canım sapıtmayacağım diye çıktım izne. Sabit kalmaktan sıkıldım artık. 100gr 200gr la olmuyor bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?