Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hoşgeldiniz
Umarım beraberce en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız..

Hoşgeldiniz :)

Kendi çabanızla bayaa bi vermişsiniz zaten, gerisini de hep birlikte halledicez inşallah.

Hosbuldum,kucuklukten beri kiloyla cok probliyim en son 96 cikmistim suan 70 e kadar indim burayida gorunce motive olur diye katilmak istedim:)
Şu ana kadar gayet iyi vermişsin devamı da burada gelecektir umarım. Daha da önemlisi bundan sonra da kilo sorunun tamamen çözülür umarım

İnsallah :) sizde tanitirmisiniz bana kendinizi tanismis oluruz 19 yasindayim bu arada ogrenciyim:)
Ben 35 yaşında evliyim ismim deniz.. benim kilo sorunları da üniversiteye dayanır. Al ver al ver sıkıldım bu son 30 kilo verme maceram artık noktayı koyacağım. Uzaktayım 5 takım benim motivasyon kaynağım.. herşey kişinin kendisinde bitiyor mutlaka ama burada herkes birbirini destekler ve motive eder. Hepimiz birbirimizin çok faydasını görüyoruz, sen de dahil olup göreceksin bence

İnsallah :) sizde tanitirmisiniz bana kendinizi tanismis oluruz 19 yasindayim bu arada ogrenciyim:)

Merhaba canım, bende evliyim bi kızım var, izinli üyeyim :)

Burdan çok şey öğreniyoruz inşallah sana da yardımımız dokunur, senden de bişiler öğreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…