- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.861
Merhaba hoşgeldinizMerhaba hatunlar bende doğum nedeniyle evrim gecirenlerdenim doğum sonrası 105 kiloydum bi azimle 85 oldum ama bu kilo yapıştı resmen birazda ucu kacinca veremedim hazır davet edilmisken bi umut belki gaza gelir devam ederim diye katılmak istedim araniza oglumun sunnet dugunune kadar 60 kilo olmak istiyorum
MerhabaArkadaslar ben de katılmak istiyorum diğer sayfada 5. Takıma katılabilirsin yazdılar
Merhaba hoşgeldiniz
Umarım beraberce en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız..
Bence kendi başına verdiğin kilo bile gayet iyi.. burada beraberce çok daha iyilerini yapabilirsin. Uyguladığın diyet spor var mı? Nasıl ilerliyorsun biraz bahsedebilir misin ?Hosbuldum inşallah bende öyle umuyorum zira mecburum
Merhaba hatunlar bende doğum nedeniyle evrim gecirenlerdenim doğum sonrası 105 kiloydum bi azimle 85 oldum ama bu kilo yapıştı resmen birazda ucu kacinca veremedim hazır davet edilmisken bi umut belki gaza gelir devam ederim diye katılmak istedim araniza oglumun sunnet dugunune kadar 60 kilo olmak istiyorum
Tesekkurlerr
Canim yeter mi uye daha yonlendirrelim miHoşgeldiniz :)
Kendi çabanızla bayaa bi vermişsiniz zaten, gerisini de hep birlikte halledicez inşallah.
Hoşgeldin aramızaTesekkurlerr
Tesekkurlerr
Canim yeter mi uye daha yonlendirrelim mi
Hosbuldum,kucuklukten beri kiloyla cok probliyim en son 96 cikmistim suan 70 e kadar indim burayida gorunce motive olur diye katilmak istedim:)Hoşgeldin aramıza
Beraberde ideal kilolara ulaşacağız umarım
biraz kendini tanıtır mısın ?
Şu ana kadar gayet iyi vermişsin devamı da burada gelecektir umarım. Daha da önemlisi bundan sonra da kilo sorunun tamamen çözülür umarımHosbuldum,kucuklukten beri kiloyla cok probliyim en son 96 cikmistim suan 70 e kadar indim burayida gorunce motive olur diye katilmak istedim:)
2 3 uye daha yonlendirelim ozmn :) bide bugun pazar ya yarin belli olur kim kalii kim gidici :)Valla henüz yazdıktan sonra 2. Mesajı yazan olmadı, ihtiyacı olan varsa onlara yönlendirelim ama pek umutlu değiliz :)
İnsallah :) sizde tanitirmisiniz bana kendinizi tanismis oluruz 19 yasindayim bu arada ogrenciyim:)Şu ana kadar gayet iyi vermişsin devamı da burada gelecektir umarım. Daha da önemlisi bundan sonra da kilo sorunun tamamen çözülür umarım
2 3 uye daha yonlendirelim ozmn :) bide bugun pazar ya yarin belli olur kim kalii kim gidici :)
Ben 35 yaşında evliyim ismim deniz.. benim kilo sorunları da üniversiteye dayanır. Al ver al ver sıkıldım bu son 30 kilo verme maceram artık noktayı koyacağım. Uzaktayım 5 takım benim motivasyon kaynağım.. herşey kişinin kendisinde bitiyor mutlaka ama burada herkes birbirini destekler ve motive eder. Hepimiz birbirimizin çok faydasını görüyoruz, sen de dahil olup göreceksin benceİnsallah :) sizde tanitirmisiniz bana kendinizi tanismis oluruz 19 yasindayim bu arada ogrenciyim:)
İnsallah :) sizde tanitirmisiniz bana kendinizi tanismis oluruz 19 yasindayim bu arada ogrenciyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?