Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canim tsk ederim

- bu arada Yeşilçay, madensuyu limon yaptığım için ara öğünlerdeki bitki çaylarını çıkarmak gerekir sanırım. Bugün içmeyeceğim[/QUOTE]

Bu karisimi bende bi kac gundur uyguluyorum ama limon yerine tarcinla bi faydasini gordunuz mu

Hedef kilom 52, bakiyorum hemen kurallara

Bende ekmeksiz beslenmeye geçmek istiyorum neler yaptın tam söyler misin benimde ne yapmam gerek örnek olsun banada

Ekmek hic yemedim sadece kahvalti da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum yogurdun icine marul maydonoz vs yesillik ne varsa yapiyordum biraz misir garnitur tursu tiksinene kadar aylarca boyle yedim yada corba salata yiyordum sade salata varsa 1 dilim eknek yiyordum karnim aciktiginda elma yiyip su iciyordum arada cikolata kacamagi vardi tabi

Sanirim benim asil sorunum spor yapamiyor olmam duzenli yapmiyorum cok yoruyor beni
Yağ yakmak şart daha sıkı fit olabilmek icin yuruyus yapabilirsin disari cikmaya vaktin yok yada eriniyorsan youtube da leslie diye bir kadin var amerikam kalp vakfinin videosu disariya cikamayan insanlar icin cekilmis evde videodaki hareketleri yapiyosun 15 dakikada bir mil yuruyutuyor bir kilometreden fazla oluyor,bir kac karin bacak egzersizleride yapip gun gectikce arttirabilirsin.

Ewt bunu duymustum canim denemeyi dusunuyorum yarindan itibaren

- bu arada Yeşilçay, madensuyu limon yaptığım için ara öğünlerdeki bitki çaylarını çıkarmak gerekir sanırım. Bugün içmeyeceğim
Bu karisimi bende bi kac gundur uyguluyorum ama limon yerine tarcinla bi faydasini gordunuz mu[/QUOTE]
Ben de dün başladım. Henüz bir fayda görmedim. Sende bir fark var mı?

Eh pek istediğim gibi olmadı ama olsun yarın dışarda olucaz eşimle ondan sonra ev düzenime dönerim inşallah herşeyide atlattık şükür :)
Çok sevindim canım. En önemli şeyi başarmışsın, bunun yanında kilo ne ki? Kilo korksun senden yarından sonra :)

Ben mısıra bayılırım ama çok tüketmemeye çalışıyorum. ekmek değişiminde veriliyor mısır zaten. Ama Gdo lu gıdaların başında mısır ve pirinç geliyor. Bu nedenle çok sevmesem de ayrı düşüyoruz kendisiyle :)

Tam buğday ekmeğini kesmedin yani ben Karatay daki gibi komple kestin sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…