- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.901
Burada günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Birbirimizin menülerine olumlu olumsuz söyleyecek birşey varsa yorumlarımızı yapıyoruz. Sporlarımızı da @fancynancy tutuyor ve yarışma gibi olmasa bile belli aralıklarla kim ne yapmış görmüş oluyoruz.sen de böyle paylaşabilirsin, yorum yapabilirsin :)
Eh pek istediğim gibi olmadı ama olsun yarın dışarda olucaz eşimle ondan sonra ev düzenime dönerim inşallahNaber canım nasıl geçiyor günün ?
Bende ekmeksiz beslenmeye geçmek istiyorum neler yaptın tam söyler misin benimde ne yapmam gerek örnek olsun banadaTamam canim tsk ederim
Hedef kilom 52, bakiyorum hemen kurallaraHoşgeldin :) öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor.
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım, evliyim. Şu an 70 kilosun anladığım kadarıyla. Hedef kilonu da yazar mısın kaydedeyim :)
Bende ekmeksiz beslenmeye geçmek istiyorum neler yaptın tam söyler misin benimde ne yapmam gerek örnek olsun banada
Yağ yakmak şart daha sıkı fit olabilmek icin yuruyus yapabilirsin disari cikmaya vaktin yok yada eriniyorsan youtube da leslie diye bir kadin var amerikam kalp vakfinin videosu disariya cikamayan insanlar icin cekilmis evde videodaki hareketleri yapiyosun 15 dakikada bir mil yuruyutuyor bir kilometreden fazla oluyor,bir kac karin bacak egzersizleride yapip gun gectikce arttirabilirsin.Sanirim benim asil sorunum spor yapamiyor olmam duzenli yapmiyorum cok yoruyor beni
Yağ yakmak şart daha sıkı fit olabilmek icin yuruyus yapabilirsin disari cikmaya vaktin yok yada eriniyorsan youtube da leslie diye bir kadin var amerikam kalp vakfinin videosu disariya cikamayan insanlar icin cekilmis evde videodaki hareketleri yapiyosun 15 dakikada bir mil yuruyutuyor bir kilometreden fazla oluyor,bir kac karin bacak egzersizleride yapip gun gectikce arttirabilirsin.
Neden bugun degilEwt bunu duymustum canim denemeyi dusunuyorum yarindan itibaren
Bu karisimi bende bi kac gundur uyguluyorum ama limon yerine tarcinla bi faydasini gordunuz mu[/QUOTE]- bu arada Yeşilçay, madensuyu limon yaptığım için ara öğünlerdeki bitki çaylarını çıkarmak gerekir sanırım. Bugün içmeyeceğim
Çok sevindim canım. En önemli şeyi başarmışsın, bunun yanında kilo ne ki? Kilo korksun senden yarından sonra :)Eh pek istediğim gibi olmadı ama olsun yarın dışarda olucaz eşimle ondan sonra ev düzenime dönerim inşallahherşeyide atlattık şükür :)
Ben mısıra bayılırım ama çok tüketmemeye çalışıyorum. ekmek değişiminde veriliyor mısır zaten. Ama Gdo lu gıdaların başında mısır ve pirinç geliyor. Bu nedenle çok sevmesem de ayrı düşüyoruz kendisiyle :)Ekmek hic yemedim sadece kahvalti da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum yogurdun icine marul maydonoz vs yesillik ne varsa yapiyordum biraz misir garnitur tursu tiksinene kadar aylarca boyle yedim yada corba salata yiyordum sade salata varsa 1 dilim eknek yiyordum karnim aciktiginda elma yiyip su iciyordum arada cikolata kacamagi vardi tabi
Katılıyorum vakit varsa ertelemeden hemen başlamak en iyisi. Bu durumda ben de bugün sporu ertelemeyeceğim yemek vakti yemekten yarım saat sonra kesin spor :))Neden bugun degilsadece 15 dakikani ayiricaksin vaktin varsa bugun ertrleme hemem basla:)
Hoşbulduk:)memnun oldum..Merhabalar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben takim kaptaniniz evli 2 cocuk annesiyim su aralar rapor vs evdeyim 46 yasindayim haftasonu oldugu icin sakin buralar haftabasi hareketlenir
Tam buğday ekmeğini kesmedin yani ben Karatay daki gibi komple kestin sandımEkmek hic yemedim sadece kahvalti da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum yogurdun icine marul maydonoz vs yesillik ne varsa yapiyordum biraz misir garnitur tursu tiksinene kadar aylarca boyle yedim yada corba salata yiyordum sade salata varsa 1 dilim eknek yiyordum karnim aciktiginda elma yiyip su iciyordum arada cikolata kacamagi vardi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?