Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar ben de katılmak istiyorum diğer sayfada 5. Takıma katılabilirsin yazdılar
ve B Belkizzz takıma hoşgeldiniz. InşALLAH hepbirlikte istediğimiz kiloya kavuşacağız.
Ben Ayşe 2 çocuk annesiyim. 97den 82'ye indim. Ama daha çok yolumuz var. En son kilomdan haberim yok bu arada
Yılan hikayesine dönen bir taşınma işim vardı. Neyse hepbirlikte bol eksili günlere inşALLAH

fancynancy benim 3 gündür yaptığım milli ata sporumuzun saatini nasıl tutacağız?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün hava serin İstanbulda hatta her an yağacakmış gibi şükür biraz serinledik
Hazır keyif kahvemi de yapmışken birde sizlere bakayım dedim

Kızlar bu sabah ucundan da olsa 95i gördüm 95.9 görmemişin oğlu olmuş hesabı oldu benimki ama sabah beri sırıtıyorum bakalım cuma inşallah sibelde çok daha güzel bir rakam görürüm tabi birde ilk fırsatta pil almam lazım ikinci aşkıma yavrim ne çekti be benden arada ufak süprizlerle ilişkimizi taze tutayım

Eh pek istediğim gibi olmadı ama olsun yarın dışarda olucaz eşimle ondan sonra ev düzenime dönerim inşallah herşeyide atlattık şükür :)
Çok şükür canım. Daha iyi ol inşALLAH
Anladığım kadarıyla normal yemek adına hiçbirşey yememişsin. Bu tarz beslenme ile kilo verir. Ama normal beslenme şekline döndüğün zaman kilo almaya başlarsın. Asıl olan dengeli sağlıklı beslenmek. Ben
Bende senin gibi düşünüyorum gdo dan uzak durmak gerek ama maalesef eşim ve kızım tam bir pirinç pilavı hastası. Oğlum ve bende bulgur :)
Kizlar bende geldim.buraya yonlendirildim.neler yapiyoruz.bana özet gecebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Hoşgeldin neva
Pek cazip gelmedi bana tadı tatlım ya, ayrı ayrı gün içinde tüketiyorum zaten, gidip buluştukları yer aynı tabi ikisinin bir arada ekstra bir özelliği oluyor mu bilemem
3ü bir arada kombo oluyor. 5i bir araya gelirse de voltrani oluşturuyor
N Neva50 B Belkizzz Dirilisci hatun hoş geldiniz
Herkese iyi akşamlar . Menüü paylaşmadim birkaç gündür. Kilo almiş olabilirim. Tatilde metabolizmami şaşirtiyorum
Kendini böyle mi kandi kandırıyorsun elma güzeli Hatice
Şimdi ağlayacağım ama

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah :)
Gu
Aleyküm selâm Banucugum
Tebrik ederim. Maşallah sana. moni beni geçecek zaten bari sana ezilmeyeyim

Günaydın kızlar
Güzel bir paZartesi olsun ve gelsin kilolar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar pazartesi takım içi tartı günümüz haftasonu kaçamağını azaltmak ve kontrol altında tutmak adına..

ben yazmasam olur mu?

deniz en çok dürtükleneceğim zamana geldim, kuşhandan ferah güzel sonuç alınca 15 gün denemeye karar verdim, bakalım nasıl olacak

Ewet ramazandan beri normal yiyorum ama cok sukur kilo almadum bugun tekrar sıkı bi diyete başladım kahvaltim kk kadar peynir 7 zeytin 1 yumurta 1er salatalık domates olarak hazirladim ama sadece yarısını yiyebildm

Gu

Aleyküm selâm Banucugum
Tebrik ederim. Maşallah sana. moni beni geçecek zaten bari sana ezilmeyeyim

Biz Ayşeyle birer bahçivan kot içine birer çizgili thirt alıp sizleri kovalamaya başlayalım çaki gibi bak ondan sonra metabolizma bile korkudan nasıl depara kalkıyor
Şaka bir yana ama benim seni geçmem baya bir zor ama ne demişler imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır

Kuzum biz sizlerin izinden geliyoruz ufak ufak işte

ben yazmasam olur mu?

deniz en çok dürtükleneceğim zamana geldim, kuşhandan ferah güzel sonuç alınca 15 gün denemeye karar verdim, bakalım nasıl olacak
Bence yaz ki tüm hafta sana o kilonla seslenelim seni dürtelim..
Günaydın, hoşbulduk arkadaşlar.72 kiloyla haftaya başlayacağım.bakalım ne olacak.6' lı sayıları görmek istiyorum inşallah
umarım görürsün. Şimdi gözüme en güzel görünen sayı 6 lar
Bakalım bu hafta nasıl geçecek. Menü paylaşımı ve Leslie ve 5. Takım ile ne kadar eksi olacak :)

Günaydın hatunlarım
Malum yıllık izin hakkımı kullandım o yüzden onun acısını çıkartmak için it gibi çalıstırıyorlar hiç yazamadım ama hep okudum fancynancy servey dennisgo çok harika kilolar veriyorsunuz tebrik ederim çok
nilsub nilgusum kipada ananas var pazar pazarında da oluyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…