- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.961
Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah :)
Merhaba hatunlar bende doğum nedeniyle evrim gecirenlerdenim doğum sonrası 105 kiloydum bi azimle 85 oldum ama bu kilo yapıştı resmen birazda ucu kacinca veremedim hazır davet edilmisken bi umut belki gaza gelir devam ederim diye katılmak istedim araniza oglumun sunnet dugunune kadar 60 kilo olmak istiyorum
ve B Belkizzz takıma hoşgeldiniz. InşALLAH hepbirlikte istediğimiz kiloya kavuşacağız.Arkadaslar ben de katılmak istiyorum diğer sayfada 5. Takıma katılabilirsin yazdılar
Burada günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Birbirimizin menülerine olumlu olumsuz söyleyecek birşey varsa yorumlarımızı yapıyoruz. Sporlarımızı dafancynancy tutuyor ve yarışma gibi olmasa bile belli aralıklarla kim ne yapmış görmüş oluyoruz.sen de böyle paylaşabilirsin, yorum yapabilirsin :)
Çok şükür canım. Daha iyi ol inşALLAHEh pek istediğim gibi olmadı ama olsun yarın dışarda olucaz eşimle ondan sonra ev düzenime dönerim inşallahherşeyide atlattık şükür :)
Anladığım kadarıyla normal yemek adına hiçbirşey yememişsin. Bu tarz beslenme ile kilo verir. Ama normal beslenme şekline döndüğün zaman kilo almaya başlarsın. Asıl olan dengeli sağlıklı beslenmek. BenEkmek hic yemedim sadece kahvalti da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum yogurdun icine marul maydonoz vs yesillik ne varsa yapiyordum biraz misir garnitur tursu tiksinene kadar aylarca boyle yedim yada corba salata yiyordum sade salata varsa 1 dilim eknek yiyordum karnim aciktiginda elma yiyip su iciyordum arada cikolata kacamagi vardi tabi
Bende senin gibi düşünüyorum gdo dan uzak durmak gerek ama maalesef eşim ve kızım tam bir pirinç pilavı hastası. Oğlum ve bende bulgur :)Ben mısıra bayılırım ama çok tüketmemeye çalışıyorum. ekmek değişiminde veriliyor mısır zaten. Ama Gdo lu gıdaların başında mısır ve pirinç geliyor. Bu nedenle çok sevmesem de ayrı düşüyoruz kendisiyle :)
Hoşgeldin nevaKizlar bende geldim.buraya yonlendirildim.neler yapiyoruz.bana özet gecebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
3ü bir arada kombo oluyor. 5i bir araya gelirse de voltrani oluşturuyorPek cazip gelmedi bana tadı tatlım ya, ayrı ayrı gün içinde tüketiyorum zaten, gidip buluştukları yer aynıtabi ikisinin bir arada ekstra bir özelliği oluyor mu bilemem
Kendini böyle mi kandi kandırıyorsun elma güzeli HaticeN Neva50 B BelkizzzDirilisci hatun hoş geldiniz
Herkese iyi akşamlar . Menüü paylaşmadim birkaç gündür. Kilo almiş olabilirim. Tatilde metabolizmami şaşirtiyorum
Şimdi ağlayacağım amaValla yiyorum canım ya, onu yeme bunu yeme, herşeyde birşey var zaten. Her sabah ve öğünlerde yumurtalar uçuşuyor menülerimizde, onca hormon basılmış, antibiyotikli yemle beslenip havasız küçücük yerlerde yumurtlayan akşam civciv sabaha tavuk olmuş hayvaların yumurtaları. Güvendiğim markanın %100 dana olanını almaya çalışıyorum. Her zaman yemiyoruz zaten, ne yapayım vücudumuzda alışsın yani. O çocuklarımızın yediği çikolataların içinde, şekerlerin içinde neler var düşünmek istemiyorum.
Bebek mamalarında gdo ya izin verilmiş bir ülkede yaşamak kolay değil
Ekmekte gdo, pirinçte gdo, unda gdo, domateste patateste gdo. Amaaannn Of çok dertliyim kuzucum çok. Sırf bu yüzden Nilgüş gibi çiftlikte yaşamak istiyorum.
Yaaa 5. Takım sevilmez mi kuzucum yaaa, bizde seni ve 4 yumurtanla, 5-6 elmanla ve hatta 21 zeytininle seviyoruz
GuGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah :)
Aleyküm selâm BanucugumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün hava serin İstanbulda hatta her an yağacakmış gibişükür biraz serinledik
Hazır keyif kahvemi de yapmışken birde sizlere bakayım dedim
Kızlar bu sabah ucundan da olsa 95i gördüm95.9 görmemişin oğlu olmuş hesabı oldu benimki ama sabah beri sırıtıyorum bakalım cuma inşallah sibelde çok daha güzel bir rakam görürüm tabi birde ilk fırsatta pil almam lazım ikinci aşkıma yavrim ne çekti be benden arada ufak süprizlerle ilişkimizi taze tutayım
Günaydın kızlar
Güzel bir paZartesi olsun ve gelsin kilolar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar pazartesi takım içi tartı günümüz haftasonu kaçamağını azaltmak ve kontrol altında tutmak adına..
Çok şükür canım. Daha iyi ol inşALLAH
Anladığım kadarıyla normal yemek adına hiçbirşey yememişsin. Bu tarz beslenme ile kilo verir. Ama normal beslenme şekline döndüğün zaman kilo almaya başlarsın. Asıl olan dengeli sağlıklı beslenmek. Ben
Bende senin gibi düşünüyorum gdo dan uzak durmak gerek ama maalesef eşim ve kızım tam bir pirinç pilavı hastası. Oğlum ve bende bulgur :)
Hoşgeldin neva
3ü bir arada kombo oluyor. 5i bir araya gelirse de voltrani oluşturuyor
Kendini böyle mi kandi kandırıyorsun elma güzeli Hatice
Şimdi ağlayacağım ama
Günaydın kızlar
Güzel bir paZartesi olsun ve gelsin kilolar.. aramıza yeni katılan arkadaşlar pazartesi takım içi tartı günümüz haftasonu kaçamağını azaltmak ve kontrol altında tutmak adına..
Gu
Aleyküm selâm Banucugum
Tebrik ederim. Maşallah sana.moni beni geçecek zaten bari sana ezilmeyeyim
Bence yaz ki tüm hafta sana o kilonla seslenelim seni dürtelim..ben yazmasam olur mu?
deniz en çok dürtükleneceğim zamana geldim, kuşhandan ferah güzel sonuç alınca 15 gün denemeye karar verdim, bakalım nasıl olacak
umarım görürsün. Şimdi gözüme en güzel görünen sayı 6 larGünaydın, hoşbulduk arkadaşlar.72 kiloyla haftaya başlayacağım.bakalım ne olacak.6' lı sayıları görmek istiyorum inşallah
Bakalım bu hafta nasıl geçecek. Menü paylaşımı ve Leslie ve 5. Takım ile ne kadar eksi olacak :)85 yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?