- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.921
Sağol canım inşallah verebilirim artıkÇok sevindim canım. En önemli şeyi başarmışsın, bunun yanında kilo ne ki? Kilo korksun senden yarından sonra :)
Hosgeldin ilk sayfada kurallar var oraya bak once istersen:)Kizlar bende geldim.buraya yonlendirildim.neler yapiyoruz.bana özet gecebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Pek cazip gelmedi bana tadı tatlım ya, ayrı ayrı gün içinde tüketiyorum zaten, gidip buluştukları yer aynıBen Yeşilçay soda limon kürüne başladım. Gün boyu içiyormuşsun..
Valla yiyorum canım ya, onu yeme bunu yeme, herşeyde birşey var zaten. Her sabah ve öğünlerde yumurtalar uçuşuyor menülerimizde, onca hormon basılmış, antibiyotikli yemle beslenip havasız küçücük yerlerde yumurtlayan akşam civciv sabaha tavuk olmuş hayvaların yumurtaları. Güvendiğim markanın %100 dana olanını almaya çalışıyorum. Her zaman yemiyoruz zaten, ne yapayım vücudumuzda alışsın yani. O çocuklarımızın yediği çikolataların içinde, şekerlerin içinde neler var düşünmek istemiyorum.Bu listede sosis vs var. Onu ne yapıyorsun.? Ben sosis salam tüketmiyorum
Hoşgeldin aramıza canım.Insallah memnun oldum ikinizlede tanistigimiza umarik hedeflerimize ulasiriz:)
Gecen yil diyetisyen listesiyle 16 kilo verdim 3 ayda kalan kilomuda bir yila yayarak verdim bir sure diyette yapamadim son bir iki aydir glutensiz beslenmeye basladim cilt problemlemlerim nedeniyle,inanilmaz kilo verdim bir bucuk ayda 7 kilo verdim cevremde de cok fark edildi daha da motive oldum,spor olarak youtube da jillian micheals var onun 30 day programini yapiyodum suan spor yapamiyorum findik zamani findik topluyoruz fakat koyden donunce spor salonuna yazilicam sarkmamak adina :) bu kadar..
Oooo çok güzel kilo vermişsin valla. Tebrik ediyorum.96 kilodan 70 e dustum gluteni soruyosan ona basladigim da 77 kiloydum bir bucuk ayda 70 e indim:)
Sende hoşgeldin şekerimİnşallah canım
Canim ben salata yoğurt çorba öyle yedim hep ekmek hic yemedim spor da ip atladm plates hareketleri felan yaptim
Neden bugun degilsadece 15 dakikani ayiricaksin vaktin varsa bugun ertrleme hemem basla:)
Neden bugun degilsadece 15 dakikani ayiricaksin vaktin varsa bugun ertrleme hemem basla:)
Merhaba hoşgeldin aramızaKizlar bende geldim.buraya yonlendirildim.neler yapiyoruz.bana özet gecebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Ben 60 dk eliptik yaptım daha da egzersizlerimi yapacaktım ama misafirlerimiz geldi. 3 günün acısını çıkarmam lazım, gitsinler bir 60 dk ve iç bacak karın kol nefes, artık Allah ne verdiyse ÇalışcamKatılıyorum vakit varsa ertelemeden hemen başlamak en iyisi. Bu durumda ben de bugün sporu ertelemeyeceğim yemek vakti yemekten yarım saat sonra kesin spor :))
Ben de bilmiyorum fayda görürsem sen de denersin. Kurban seçtim kendimi :)Pek cazip gelmedi bana tadı tatlım ya, ayrı ayrı gün içinde tüketiyorum zaten, gidip buluştukları yer aynıtabi ikisinin bir arada ekstra bir özelliği oluyor mu bilemem
Herşeyden az az yiyorsan bu tatil sana iyi bile gelebilir canım. Çok uzun zamandır tek yönlü bekleniyorsunN Neva50 B BelkizzzDirilisci hatun hoş geldiniz
Herkese iyi akşamlar . Menüü paylaşmadim birkaç gündür. Kilo almiş olabilirim. Tatilde metabolizmami şaşirtiyorum
Neden bugun değil dedim bir saat yürüdüm. Yaz oradan bana bir saat sipor :)))
hoşgelsinnn, her gün düzenli menü paylaşıyor, yapabildikçe spor yapıyor ve yoldan çıkmamaya çalışıyoruz. Kuralları okuyup okudum kabul ettim diye yazmalısın canım buraya.Kizlar bende geldim.buraya yonlendirildim.neler yapiyoruz.bana özet gecebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Ben mısıra bayılırım ama çok tüketmemeye çalışıyorum. ekmek değişiminde veriliyor mısır zaten. Ama Gdo lu gıdaların başında mısır ve pirinç geliyor. Bu nedenle çok sevmesem de ayrı düşüyoruz kendisiyle :)
Katılıyorum vakit varsa ertelemeden hemen başlamak en iyisi. Bu durumda ben de bugün sporu ertelemeyeceğim yemek vakti yemekten yarım saat sonra kesin spor :))
Tam buğday ekmeğini kesmedin yani ben Karatay daki gibi komple kestin sandım
Kimin ortisi :) ben de yürürüm bir saat kol bacak sırt falan yok. Dün ne yaptıysam öyle her yerim ağrıyor :)Ben 60 dk eliptik yaptım daha da egzersizlerimi yapacaktım ama misafirlerimiz geldi. 3 günün acısını çıkarmam lazım, gitsinler bir 60 dk ve iç bacak karın kol nefes, artık Allah ne verdiyse Çalışcam
Ben de kendimi burada hiç yeni hissetmiyorum. Herkes geldiğim günden beri çok sıcak davrandı buraya ait gibiyim. Eminin T turkcedersidefterimcom de aynı düşünüyordur. Bir gün ara ile gelmiştik.
Mezun olana kadar devam.. Biz buraya aitiz :)Evet, canim. Kesinlikle yabancılık çekmiyorum. Burda olmaktan çoooook memnunum. Keşke daha önceden keşfetseydim burayi. Seviyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?