Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimin ortisi :) ben de yürürüm bir saat kol bacak sırt falan yok. Dün ne yaptıysam öyle her yerim ağrıyor :)
Aslında ağrı iyidir diyorlar egzersizlerde çalışmayan kasların çalıştığını anlıyormuşsun. Sakın bırakmayın devam edin diyorlar gün aşırı olacak şekilde orticim.

Evet, canim. Kesinlikle yabancılık çekmiyorum. Burda olmaktan çoooook memnunum. Keşke daha önceden keşfetseydim burayi. Seviyorum hepinizi.
Yaaa 5. Takım sevilmez mi kuzucum yaaa, bizde seni ve 4 yumurtanla, 5-6 elmanla ve hatta 21 zeytininle seviyoruz

Ya benimde kulaklarımın çekilmesi lazım. Hemde acileeeeennnnn

Yarın kendine gelmezsen kulak çekme işi bende. 6 lı kilolara hedeflerken 7 ler için çalışma yapmak neden?

Kulakları alalım bir de :)) Öğlen içli köfte var akşama daha neden pilav yiyorsun ki. İlk keseceğin şey ekmek grubu olmalı. Salataya da yağ dökmediğini varsayarak, döner salata yesen daha iyi olurdu. Neyse 60 dakika eliptik süper performans elimize aldığımız kulakları bu performans için usulca yere bırakıyoruz. Öğlen 1 içli köfte olsa, akşam pilav olmasa bu spor sana çok yarardı bana göre :) şimdi temiz bir sayfa açıyoruz ve kuşhan 2. Haftasına başlıyoruz yarından itibaren :)beklenmedik bir durum gelişirse de porsiyon ayarı yapıyoruz. Biz kimiz? 6 lı kiloların yakınındaki insanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…