- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.941
Ohhhh yansın yağlarNeden bugun değil dedim bir saat yürüdüm. Yaz oradan bana bir saat sipor :)))
Hoşgeldin aramıza canım.
Hi
Oooo çok güzel kilo vermişsin valla. Tebrik ediyorum.
Sende hoşgeldin şekerim :KK25:[/QUOTE .!.:Hosbuldum tatlım
Aslında ağrı iyidir diyorlar egzersizlerde çalışmayan kasların çalıştığını anlıyormuşsun. Sakın bırakmayın devam edin diyorlar gün aşırı olacak şekilde orticim.Kimin ortisi :) ben de yürürüm bir saat kol bacak sırt falan yok. Dün ne yaptıysam öyle her yerim ağrıyor :)
Yaaa 5. Takım sevilmez mi kuzucum yaaa, bizde seni ve 4 yumurtanla, 5-6 elmanla ve hatta 21 zeytininle seviyoruzEvet, canim. Kesinlikle yabancılık çekmiyorum. Burda olmaktan çoooook memnunum. Keşke daha önceden keşfetseydim burayi. Seviyorum hepinizi.
Ya benimde kulaklarımın çekilmesi lazım. Hemde acileeeeennnnnBayram hedefim 69,9 du diyetisyene de bayramdan sonraki gün 69 gitmek istiyorum. Çünkü bu benim takılma kilom en azından onunla direk kırabilirim diye düşünüyorum.. Bu hedefe ulaşmak için 10 gün sıkı çalışmam lazım. Dondurma dersem, kaçamak dersem kulaklarımı çekin kızlar :)
Aslında ağrı iyidir diyorlar egzersizlerde çalışmayan kasların çalıştığını anlıyormuşsun. Sakın bırakmayın devam edin diyorlar gün aşırı olacak şekilde orticim.
Yaaa 5. Takım sevilmez mi kuzucum yaaa, bizde seni ve 4 yumurtanla, 5-6 elmanla ve hatta 21 zeytininle seviyoruz
Ya benimde kulaklarımın çekilmesi lazım. Hemde acileeeeennnnn
Yarın kendine gelmezsen kulak çekme işi bende. 6 lı kilolara hedeflerken 7 ler için çalışma yapmak neden?Aslında ağrı iyidir diyorlar egzersizlerde çalışmayan kasların çalıştığını anlıyormuşsun. Sakın bırakmayın devam edin diyorlar gün aşırı olacak şekilde orticim.
Yaaa 5. Takım sevilmez mi kuzucum yaaa, bizde seni ve 4 yumurtanla, 5-6 elmanla ve hatta 21 zeytininle seviyoruz
Ya benimde kulaklarımın çekilmesi lazım. Hemde acileeeeennnnn
İyi geceler canım yarın görüşürüzHayırlı geceler canlar Allaha emanetsiniz
İyi geceler canımİyı geceler canlarim
Sorma ya bende isyanlardayım.Yarın kendine gelmezsen kulak çekme işi bende. 6 lı kilolara hedeflerken 7 ler için çalışma yapmak neden?
Kulakları alalım bir de :)) Öğlen içli köfte var akşama daha neden pilav yiyorsun ki. İlk keseceğin şey ekmek grubu olmalı. Salataya da yağ dökmediğini varsayarak, döner salata yesen daha iyi olurdu. Neyse 60 dakika eliptik süper performans elimize aldığımız kulakları bu performans için usulca yere bırakıyoruz. Öğlen 1 içli köfte olsa, akşam pilav olmasa bu spor sana çok yarardı bana göre :) şimdi temiz bir sayfa açıyoruz ve kuşhan 2. Haftasına başlıyoruz yarından itibaren :)beklenmedik bir durum gelişirse de porsiyon ayarı yapıyoruz. Biz kimiz? 6 lı kiloların yakınındaki insanlar :)Aslında kuşhanıma devam edecektim ama olmadı. Dışarıdaydık akşama da misafirlerimiz olunca benim menü yandı.
Buyurun bugünkü menüm;
Eki Görüntüle 2035960
Eki Görüntüle 2035959
Eki Görüntüle 2035961
Eki Görüntüle 2035962
Ben de bu saat olmuş kendime ödem atıcı çay yaptım. Ananas yaprakları vardı çürüsün mü yani gece gece değerlendirdim.Su ve sporumu ayrıca yazcam.
Hadi bakalım bana mana buluyordun nilguş salıyo bende salıyorum diye şimdi deniz gibi motivasyon koçuyla niye salıyon gardaş hele bi anlatAslında kuşhanıma devam edecektim ama olmadı. Dışarıdaydık akşama da misafirlerimiz olunca benim menü yandı.
Buyurun bugünkü menüm;
Eki Görüntüle 2035960
Eki Görüntüle 2035959
Eki Görüntüle 2035961
Eki Görüntüle 2035962
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?