- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.041
74 kiloyum, 1.69 boyundayım ç. 3 yillik evliyim hamile kalmak istiyorum. Hamilelik öncesi de ne kadar kilo verirsem kardır :) yanlız metabolizmam pek çalışmıyor kabızlık sorunu yasıyorum sürekli. Burda liste var mı yoksa herkes kendi mi yapıyor diyeti?hoşgeldin, biraz kendinden bahseder misin?
Hoşgeldin :)Bende varım :))
74 kiloyum, 1.69 boyundayım ç. 3 yillik evliyim hamile kalmak istiyorum. Hamilelik öncesi de ne kadar kilo verirsem kardır :) yanlız metabolizmam pek çalışmıyor kabızlık sorunu yasıyorum sürekli. Burda liste var mı yoksa herkes kendi mi yapıyor diyeti?
herkes kendi yapmak istediği diyeti/sağlıklı beslenme programını yapıyor canım. günlük olarak menümüzü ve sporumuzu paylaşıyoruz bizde. ilk sayfada kurallarımız var, okuyup kabul etmeni isticez burdan.
çok bi kilon yok, listeye bile girmeden verir hamile kalırsın inşallah :)
İnşallah canım inşallah. Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu sirkeli su ne ise yariyorBenim bu hafta hedefim 2 kilo vermek.elma sirkeli su bende içiyorum. Mide sorunu yaşayan arkadaşlar sirkenizi kendiniz yaparsanız ağritmak bir yana mideyi rahatlatıyor bile.kabızlık sorunu olan arkadaşlar sizin içinde işe yarıyor
Kabızlık için.üstelik metabolizmayı hızlandırıyor. Benim vazgecilmezimdir.Bu sirkeli su ne ise yariyor
21 ağustos pazartesi tartısı
servey >>71,4
moni >>85,9
fancynancy >>72,9
dennisgo >> 73
T turkcedersidefterimcom >>muaf
toplight >>muaf
wendy >>68,6
nilsub >>78,2
Cikilatacanavari >>
btlbetul >>
inatettimolacak >>
0zlem >>
lydznp >>
morordek >>muaf
B Belkizzz >>70
N Neva50 >>72
Dirilisci hatun >>85
Ay12live >>74
HERKES PAZARTESİ KİLOSUNU YAZSIN
unuttuğum,eksik gedik varsa ekleyin kızlar
Bende de var son zamanlarda kabizlik sorunu nasil hazirlicam bu suyuKabızlık için.üstelik metabolizmayı hızlandırıyor. Benim vazgecilmezimdir.
Bazen kahvaltıda yulaf ezmesi ve elma yiyorum bildiğim kadarıyla o da kabızlık sorununa iyi geliyor. Bende öyle bir sorun olmadığı için iyi geldi diyemem ama denenebilir belki.Kabızlık için.üstelik metabolizmayı hızlandırıyor. Benim vazgecilmezimdir.
Bende de var son zamanlarda kabizlik sorunu nasil hazirlicam bu suyu
Tesekkur ettimmm:)Evde elma sirkeli yapman uzun surer.2 ay bekleme zamanı var.hazır sirkelerden alıp sabah aç karnına sıcağa yakın suyla karıştırdıktan sonra icmelisin. Birde akşam yatarken bir bardak iç. Bir bardak suya bir çorba kaşığı koyarak hazırlayabilirsiniz.
Bugün menüde sabah saatleri biraz şaştı ama öğleden sonra toparlayacağım
Sabah 9,30
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım domates salatalık
Ara ; 12,30 filitre kahve
Öğlen ;13.30 da yapacağım
80 gr ton balıklı yağsız tuzsuz salata, 2 dilim tuzsuz etimek
Ara; 16.00 da yapacağım
1 bardak kefir, 5 badem
Akşam ; 18.00 olur sanırım
6 kaşık ıspanak, 1 dilim ekmek, 4 kaşık limonlu nane dereotlu yoğurt
Ara ; belki bir papatya çayı içerim
-3 litre su +1 litre kadar dukan birası
-Spor yok
Canım listemde 160 gr Light var ama ben Light değil zeytinyağlı almıştım. Yağını sürüyorum ve 80 gr yani yarım yiyorum Light olmadığı içinCanım ton balığın light mı yoksa yağını süzüyor musun?
tatlım midene dokunmaması için bulabilirsen üzerinde organik ibaresi ve logosu olan organik elma sirkesi al bulamassan cam şişede satılan kemal kükrer in elma sirkesini de alabilirsinTesekkur ettimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?