Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Aramıza hoşgeldin. Kendini tanıtır mısın? Uyguladığın bir diyet ve Spor programın var mı?
Boyum 167 cm 65 kilo ile başladım diyete ilk etapta güzel kilo verdim özel bir diyet yok yaptığım ekmeği hamur işini tatliyi kestim sadece kahvaltıda ekmek. Leslie 5 mile yaptım sonra artık sıkıldım kaçamaklar oldu
1 gün kaçamak yaptım 1 hafta telafiyle geçti falan...
4 gündür tekrar dikkat etmeye başladım şimdi ip atliyorum hergün 100 artırmayı düşünüyorum.
Hamilelik kilolarim bunlar oğlum 20 aylık oldu. Ayrıca Hipotiroidi var ilaç kullanıyorum birde kansızlık var bunun içinde ilaç kullanıyorum

amin

ilk bebiş olacak sanırım, her an hamişlik haberi alabilir miyiz bu durumda senden? yoksa şimdilik korunuyo musunuz?
Yok canım korunmuyorum. 2,5 senedir istiyoruz ama olmadı. 2 defa dış gevleşk geçirdim malesef. Hayırlısı böyleymiş demekki. Dualarınızı eksik etmeyin

Eğer tiroid ilaç ile kontrol altına alındı ise senin için sorun olmaz. Bende de var benzer bir durum. Kullandığım ilaç ile 1,9 şu an o nedenle kilo vermeyi engellemiyor. Ama kan ilaçları galiba iştah açıyor. Çok kilon yok aslında kısa sürede burada verdiğini görebiliriz bence. günlük menü ve Sporlarımızı paylaşıp birbirimizin listelerini yorumluyoruz.Kaptan yardımcılarımız bilgilerini alıp kaydecektir.bu arada İlk sayfadaki bilgileri okuyup kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekmekte. Hoşgeldin tekrar.. Oğlunu güle güle büyütmen dileği ile :)

Yok canım korunmuyorum. 2,5 senedir istiyoruz ama olmadı. 2 defa dış gevleşk geçirdim malesef. Hayırlısı böyleymiş demekki. Dualarınızı eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda istediğiniz mucize gelir sizi bulur. Biz de bebek istiyoruz. Senin gibi ben de bu nedenle zayıflamaya başladım. Umarım ideal kiloda sağlıklı gebelik bizi bekliyordur.

Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu yasatsin.
Hoş buldum
Ilacla kontrol altına alınıyor evet ama arada dalgalanmalar oluyor bu yüzden ilacimin dozu hiç düşmedi nerdeyse 1 yıl olacak hala 150 mg sinir stres çok etkiliyor , ödem çok oluyor neyse umutsuzluk yok gidecek bu kilolar.

Benim de uzun zaman aynı doz gitti. İşe yarıyorsa değiştirmelerine gerek yok ki. 2,5 üstü tutuyordu doktorum ama hamilelik için 2,5 altı olması gerekiyormuş. O nedenle dozu değiştirdi ve şu an 1,9 devam ediyor. Ama 3 ayda bir kontrol ediliyor.
Umutsuzluk yok kararlılık çok :) gidecek diyorsan gidecek o kilolar :)

Benim korumuyor 3 ayda bir kontrol var geçen hafta kontrolum vardı 30 olmuş değer. Ilk başlangıç değerim 120 ydi.
Sanırım sizde çocuk istiyorsunuz Rabbim sizede en hayırlı en kisa zamanda nasip etsin dua edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…