- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.081
Evet ben de çocuk istiyorum.. Beklerken de kilo veriyorum daha yolun yarısındayım 15 kilo falan vereceğim.. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim umarım gerçek olur..Benim korumuyor 3 ayda bir kontrol var geçen hafta kontrolum vardı 30 olmuş değer. Ilk başlangıç değerim 120 ydi.
Sanırım sizde çocuk istiyorsunuz Rabbim sizede en hayırlı en kisa zamanda nasip etsin dua edeceğim inşallah
Bu sıcakta ütü yapıp tüm kiyafetim sırılsıklam oluyor acaba kaç kalori gidiyorAkşam menü de paylaşırsan gelir gelmez alkışlayalım seni :) bence ev işi de spor :)
Şimdilik gayet iyi gidiyor akşama bakalım ne olacak :)Bu sıcakta ütü yapıp tüm kiyafetim sırılsıklam oluyor acaba kaç kalori gidiyorher şeyin kalori hesabını hesabını yapmaya başladım.
Aksama karar vermedim henüz.
Kahvaltim 1 yumurtadan omlet biraz peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 kupa çay
Öğlen Yoğurtlu s3miz otu salatası içinde sarımsak ve pulbiber var
Sonra Türk Kahvesi az şekerli
2 lt su şimdilik bu kadar
Olur Allahın izniyle gerçek olur sen yeterki umut etmeye devam et. Ogün gelecek.Evet ben de çocuk istiyorum.. Beklerken de kilo veriyorum daha yolun yarısındayım 15 kilo falan vereceğim.. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim umarım gerçek olur..
Haklısın ve neyseki umut bende hiç eksik olmaz. Pozitif yaşamak daha kolay geliyor bana ayrıca insan daha güçlü hissediyor.Olur Allahın izniyle gerçek olur sen yeterki umut etmeye devam et. Ogün gelecek.
Elinize sağlık25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> ?? >> ??
@servey >> 69,2 >> ??
@inatettimolacak >> 59,9 >> ??
@moni >>86,4>>85,5
@fancynancy >> 71,4 >> ??
@lydznp >> 82.2>> 82
@dennisgo >> 72,7>> 71
@Egeliegeli >> 64,5 >> 64,4
@morordek>> muaf
nilsub >> ?? >> ??
@wendigo >> 68,6 >> 65,9
0zlem >> ?? >> ??
btlbetul >>?? >> ??
@Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5
B Belkizzz >> 70 >> 69,5
N Neva50 >> ?? >> ??
@Dirilisci hatun >> ?? >> ??
@Ay12live >>74>>??
@kaanin annesi >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE
Kizlar şimdi tartildim kiyafetlerimle üç farkli tartida. 65kg çiktim.Daha fazla çikar diye düşunmustum. İpin ucunu kacirmamaliyim.
Yok canım korunmuyorum. 2,5 senedir istiyoruz ama olmadı. 2 defa dış gevleşk geçirdim malesef. Hayırlısı böyleymiş demekki. Dualarınızı eksik etmeyin
Hahahaa kesinlikleeee.. yediğim pilav 2 çataldı Denizcim yaaaaa. Sporlarımı ekliyim dünkü.Kulakları alalım bir de :)) Öğlen içli köfte var akşama daha neden pilav yiyorsun ki. İlk keseceğin şey ekmek grubu olmalı. Salataya da yağ dökmediğini varsayarak, döner salata yesen daha iyi olurdu. Neyse 60 dakika eliptik süper performans elimize aldığımız kulakları bu performans için usulca yere bırakıyoruz. Öğlen 1 içli köfte olsa, akşam pilav olmasa bu spor sana çok yarardı bana göre :) şimdi temiz bir sayfa açıyoruz ve kuşhan 2. Haftasına başlıyoruz yarından itibaren :)beklenmedik bir durum gelişirse de porsiyon ayarı yapıyoruz. Biz kimiz? 6 lı kiloların yakınındaki insanlar :)
Hafta sonu manyaklığı işte. Kocam sağ olsun.Hadi bakalım bana mana buluyordun nilguş salıyo bende salıyorum diye şimdi deniz gibi motivasyon koçuyla niye salıyon gardaş hele bi anlat
Haftaiçi geldiğinde göre bugun harika bir gün geçiyoruz değil mi ortim :)Hafta sonu manyaklığı işte. Kocam sağ olsun.
Bence şu yaptığın çok önemli.. Tamam kaçamak var ama en azından telafisi de var. Tartıda kilo değişir ama bizim asıl öğrenmemiz gereken bu benceEki Görüntüle 2036257
Karın, iççbacak ve kol egzersizlerim toplamı
Eki Görüntüle 2036258
Eliptiğim 1 günde ilk kez bu rakama ulaştı
Eki Görüntüle 2036259
Dünün özeti
Bence de T turkcedersidefterimcom sonuçta gün ortası, kıyafertler düşünülünce gayet iyi gidiyorsunEe iyi, karnın da toktur senin.
Amin canim insallahhhAllahım en kısa sürede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah, takımda bebiş isteyen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?