• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah:KK66:
78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)

78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)
İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yok;) hadi bakalım size yetişemesemde peşinizden gelirim

]En Büyük TÜRKİYE25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> ?? >> ??

servey servey >> 69,2 >> 71

inatettimolacak inatettimolacak >> 59,9 >> 59,5 cok atmiym da sonra gafama vurmayın :KK67: aptal olurum sonra :110:

@moni >>86,4>>85,5

fancynancy fancynancy >> 71,4 >> 71 :KK59:

lydznp lydznp >> 82.2>> 82

dennisgo dennisgo >> 72,7>> 71

@Egeliegeli >> 64,5 >> 64,4

@morordek>> muaf

nilsub nilsub >> 78.2>> 76,9 ( eski ortime ben hedef koydum )

wendy wendy >> 68,6 >> 65,9

0zlem 0zlem >> 78,2 >> 75,5

btlbetul btlbetul >>?? >> ??

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5

B Belkizzz >> 70 >> 69,5

N Neva50 >> ?? >> ??

@Dirilisci hatun >> 85 >> 84

@Ay12live >>74>>73

@kaanin annesi >>59>>58

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:KK56:

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

HoppaKİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖREHoppa:KK200:

nilsub nilsub

İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yok:KK66: hadi bakalım size yetişemesemde peşinizden gelirim
Canım biz bir vereceğiz sen bir buçuk bir yerde buluşacağız :) ama sonuçta hepimiz 6 ve 5 lerde buluşacağız :) sana cuma hedefi yazdım ama stres olma diye az yazdım, daha iyisi bile gelebilir diye düşünüyorum :)

Nilgunnnn yaaaaa
Dur azcık kızdırayım seni veysiş sabah topladım
WP_20170822_002.webp

Canım biz bir vereceğiz sen bir buçuk bir yerde buluşacağız :) ama sonuçta hepimiz 6 ve 5 lerde buluşacağız :) sana cuma hedefi yazdım ama stres olma diye az yazdım, daha iyisi bile gelebilir diye düşünüyorum :)
Ay canım sağol ne güzel düşünmüşsün öpüyorum seni :)

Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah:KK66:

ee iyisin o zaman, hadi 75'lere geç bu hafta, toparlamış olursun.

78.6kadar çıkmıştım geçen hafta 79.3 gördüm ay çok korkunçtu:)

8'lere doğru gidicekmişsin aman sakın :eek: bnde 7'lere doğru gidicektim ki yine gidicem maalesef :olamaz:

Back
X