• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlle tam 10 kg farkı koruyacağım diyorsun :KK70: kuzu az baklava börek almıyor mu eniştem bu aralar :KK70: ben yetişmeye çalıştıkça o fark hep aynı kalıyor :KK70: şaka şaka maşallah :KK66: Rabbim ikimizinde eksilerini daim etsin de varsın fark 10 kg kalsın yüreği güzel arkadaşım :KK66: ben peşinden ufak ufak geliyorum nasılsa :KK66:
ahaha :KK70:Allah iyiliğini versin, 50 kilo olasıca:KK70::KK70::KK70:
nasıl denk geldi bende bilmiyorum:KK60:

21034582_1864446286915334_2978900521625550553_n.jpg

:KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar..:KK3: Gecmisi okurken listeleri birbirine karistirdim. En iyisi buraya yazim. Bugun tartıldım kilom 78.2o_O cuma hedefim 75.5.. :KK52:
Biraz fazla oldu ama hızlı alındıgı icin insallah hizli gider..:KK36:

inşallah canım, hadi bakalım maraton başlasın :)

Canim 3. Cuma listeye donebiliyorsun 0zlem 0zlem hadi sira sende sende gir artik listeye
Kaptan'ım oncelikle listedeki kilomda yani 73.2 olmam lazım. Aslında kırıldıgı için tartı degisikligi yaptım ama onu bahane etmek istemiyorum.

Kaptanım bana yazmayı unutma. Az kaldı bileti aldım :))) bu arada bayramın 1 günü Cuma'ya geliyor o gün yine yarışma olacak değil mi ?
Bu gelişimde çok özel bir kek yiyeceğim. Efendim Avrupa'da davetlerde ev hediyesi olarak götürülürmüş,bademli portakallı. Kuzen sayesinde yiyecekler ile Avrupa kültürü öğreniyorum :) diyetisyene daha önce sormuştum +1 gün sporla vermişti ama yine de onunla görüştükten sonra yiyeceğim..
canim yazacagim sana da bayramda ankara disinda olacagim sen ne zaman geri doneceksin kargoda bozulmasi aklima takildi da bayramda da kargolar calismiyor ya malum

Kaptan'ım oncelikle listedeki kilomda yani 73.2 olmam lazım. Aslında kırıldıgı için tartı degisikligi yaptım ama onu bahane etmek istemiyorum.
Ozlem yanlis mi hatirliyorum sende 2 tarti vardi biri yag olcen kirilan diger tartin di sanki

oo harikasın, bende dünkü artıların birazını atmışım üstümden, inşallah gerisi diğer fazla 10 kiloya :olamaz:
Kuşhan neler yapıyor gördük geçen hafta. Sen de simit yiyerek eksi göreceksin bence bu hafta :) koca diyetten aklımda kalan simit :)

canim yazacagim sana da bayramda ankara disinda olacagim sen ne zaman geri doneceksin kargoda bozulmasi aklima takildi da bayramda da kargolar calismiyor ya malum
Ben 15 Eylül'de döneceğim. Burası soğuk unutuyorum ama orada havalar sıcak ya kargoda birşey oluyor mu acaba ?

ay ben bunları taaaaa yıllar öncesi lost zamanından kıskanmıştım yaa, ahh sawyer ala ala bunu mu almış diye :)

çin mi japon mu ne büyüsüyse artık.
Barda ilk görüşte aşık oldum demişti adam yakın gözlüğü kullanması lazım :D:D:D ama meşhur olmadan önce tanışmışlar kadın çalışıyormuş borçlarını falan ödemiş helal olsun adama meşhur olunca bırakmamış çocuklarıda var Allah mutlu etsin ;)

]En Büyük TÜRKİYE25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> ?? >> ??

servey servey >> 69,2 >> 71

inatettimolacak inatettimolacak >> 59,9 >> 59,5 cok atmiym da sonra gafama vurmayın :KK67: aptal olurum sonra :110:

@moni >>86,4>>85,5

fancynancy fancynancy >> 71,4 >> 71 :KK59:

lydznp lydznp >> 82.2>> 82

dennisgo dennisgo >> 72,7>> 71

@Egeliegeli >> 64,5 >> 64,4

@morordek>> muaf

nilsub nilsub >> ?? >> ??

wendy wendy >> 68,6 >> 65,9

0zlem 0zlem >> 78,2 >> 75,5

btlbetul btlbetul >>?? >> ??

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5

B Belkizzz >> 70 >> 69,5

N Neva50 >> ?? >> ??

@Dirilisci hatun >> 85 >> 84

@Ay12live >>74>>73

@kaanin annesi >>59>>58

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:KK56:

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

HoppaKİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖREHoppa:KK200:

Nasıl kaçırmışım gözümden acaba? Dukan boyadı gözümü :)

Sen niye başlamıyorsun?
Hiç yeşillik kalmamış evde cumartesi gunu pazardan aldırırım o yüzden şimdi bahçelerde domates salatalık biber patlıcan börülce var marul tere yok pazardan almam lazım

Back
X