- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.361
Haftaıcı mumkun oldugunca hayır canımHadi bekliyoruz sende ekmek yemiyosun dimi
Ya yerim senin takviminiiii
Takımımızın bir bebeği daha olacak inşallahbu sefer güzel olacak, öyle düşün, öyle olsun
Wayy Harika menü nilgüş, afiyet şeker olsun, bol eksi olsun :)Selam günler sonra ilk menüm :)
Sabah domates biber peynir 2çatal yumurta
Ara sade Türk kahvesi 1kuru incir 5çiğ badem
Öğlen domates 1kase kadar börülce yemeği
Ara 2 gun kurusu kayısı bol tarçınlı 4çiğ badem sade Türk kahvesi
Akşam soğanlı biberli yumarta domates çiğ biber avuç içim kadar karpuz
Eki Görüntüle 2036662
Su 2 lt bitti 1lt ödem atıcı daha içerim
fancynancy 1,5 saat yürüyüş 15 dakika kol 15 dakika bacak egzersizi
Evet canım bugün yürüyüş kısmını biraz abarttım sanki. hedefler yüksek zaman dar diye gaza geldim sanırım :) günler ne kadar da hızlı geçiyor ya Cuma'ya kaldı 2 günİnşallah canım, bende çok istiyorum İnan :)
Wayy Harika menü nilgüş, afiyet şeker olsun, bol eksi olsun :)
Oo spor kraliçeliğine aday olmuşuz :) maşallah canım.
Evet canım bugün yürüyüş kısmını biraz abarttım sanki. hedefler yüksek zaman dar diye gaza geldim sanırım :) günler ne kadar da hızlı geçiyor ya Cuma'ya kaldı 2 gün
Üf 6 lı bildirim yapsam Bayram hedefim gelmiş olur ne güzel :)sabah 71,9 dum. bugün dahil 3 günde 2 kilo vermem lazım 6 lar için.. olur mu olur ben elimden geleni yapayım da mutlak bir şey olur :)Ay dimi zaman ne çabuk geçiyor, inşallah ucundan 6'lı bildirim yaparsın bu hafta.
Eveet haticecim hamileyim :)
Çok teşekkür ederim canım, inşallah darısı sana olsun :)
bu aylar riskli sana Eylül'e doğsun da bi dönem okula gitme bari :) Doğum iznin boşa gitmesin :)
Benim ekmek yememek gıbı bıseyım yokSiz iki ekmek yemeyen diyetçiler bakalım bu hafta nasıl sonuçlar alacaksınız :)
Benim ekmek yememek gıbı bıseyım yok
Normalde cok aramam zaten
Şanslısın o zaman bazı insanlar ekmek yemeden doymaz onların işi diyet yaparken biraz zor oluyor o nedenle..Benim ekmek yememek gıbı bıseyım yok
Normalde cok aramam zaten
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Filtre kahve
1 dilim karpuz
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Ara
Yarım avuç tuzlu kavrulmuş fıstık
Akşam
8 köfte
2-3 yemek kaşığı piyaz
Salata
Su: 2 lt
Spor: yok
Şanslısın o zaman bazı insanlar ekmek yemeden doymaz onların işi diyet yaparken biraz zor oluyor o nedenle..
Ben günde 3 dilim yiyorum. 75 ten sonra 3 e düştü. Öncesinde 4 dilimdi..Benim aklıma ekmek bi tost yaparken geliyo :) onda da 2 dilim gidiyo diye 1 dilimden yarım tost yapıyorum artık :)
akşam 8 köfte mi var diyette. Ben bu diyeti giderek daha çok sevmeye başladım. :))Dünkü menümü yazmayı unutmuşum.
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Filtre kahve
1 dilim karpuz
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Ara
Yarım avuç tuzlu kavrulmuş fıstık
Akşam
8 köfte
2-3 yemek kaşığı piyaz
Salata
Su: 2 lt
Spor: yok
Ben günde 3 dilim yiyorum. 75 ten sonra 3 e düştü. Öncesinde 4 dilimdi..
akşam 8 köfte mi var diyette. Ben bu diyeti giderek daha çok sevmeye başladım. :))
evet ama Türkiye'deki ekmeklere sağlık bakanlığı onayı ile kaktı maddesi koyma hakları var ve bu da bazı kanserlerin direk nedeniymiş. Mesela Avrupa birliğinde bu yasakmış. Ben burada daha rahat yiyorum ekmek. Kh için bakliyat ve bulgur pilavı da olabiliyor ya onları değerlendirmek lazım. Sporlardan önce kh önermeleri de bundan ya zaten. Ye kh git efor harca yak bitince yağ depolarına geçsin vucüt iç proteini kas yap.. böyle çalışmıyor mu o mekanızma ?Geçen dahiliye uzmanımız her öğünde mutlaka kh olmalı dedi, tamam protein çok iyi fakat kısa zincirli kh olmalı menüde ki hemen enerjimiz de yerine gelsin dedi.
Tabi ben o arada haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyodum keşke yanına 1 dl tam buğday ekmeği alsan dedi.
Akşam 8 köfte yiyeceğimi bilsem acaba öğlen salatanın yüzüne bakar mıyım :)Öğleyin salata yemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?