Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya yerim senin takviminiiii
Takımımızın bir bebeği daha olacak inşallah bu sefer güzel olacak, öyle düşün, öyle olsun

İnşallah canım, bende çok istiyorum İnan :)

Wayy Harika menü nilgüş, afiyet şeker olsun, bol eksi olsun :)

fancynancy 1,5 saat yürüyüş 15 dakika kol 15 dakika bacak egzersizi

Oo spor kraliçeliğine aday olmuşuz :) maşallah canım.

İnşallah canım, bende çok istiyorum İnan :)

Wayy Harika menü nilgüş, afiyet şeker olsun, bol eksi olsun :)

Oo spor kraliçeliğine aday olmuşuz :) maşallah canım.
Evet canım bugün yürüyüş kısmını biraz abarttım sanki. hedefler yüksek zaman dar diye gaza geldim sanırım :) günler ne kadar da hızlı geçiyor ya Cuma'ya kaldı 2 gün

Evet canım bugün yürüyüş kısmını biraz abarttım sanki. hedefler yüksek zaman dar diye gaza geldim sanırım :) günler ne kadar da hızlı geçiyor ya Cuma'ya kaldı 2 gün

Ay dimi zaman ne çabuk geçiyor, inşallah ucundan 6'lı bildirim yaparsın bu hafta.

Ay dimi zaman ne çabuk geçiyor, inşallah ucundan 6'lı bildirim yaparsın bu hafta.
Üf 6 lı bildirim yapsam Bayram hedefim gelmiş olur ne güzel :)sabah 71,9 dum. bugün dahil 3 günde 2 kilo vermem lazım 6 lar için.. olur mu olur ben elimden geleni yapayım da mutlak bir şey olur :)

wendy canim hamile misin? Çoook sevindim. Allah anali babali büyütsün

Eveet haticecim hamileyim :)

Çok teşekkür ederim canım, inşallah darısı sana olsun :)

bu aylar riskli sana Eylül'e doğsun da bi dönem okula gitme bari :) Doğum iznin boşa gitmesin :)

Öğleyin salata yemedin mi?

Şanslısın o zaman bazı insanlar ekmek yemeden doymaz onların işi diyet yaparken biraz zor oluyor o nedenle..

Geçen dahiliye uzmanımız her öğünde mutlaka kh olmalı dedi, tamam protein çok iyi fakat kısa zincirli kh olmalı menüde ki hemen enerjimiz de yerine gelsin dedi.

Tabi ben o arada haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyodum keşke yanına 1 dl tam buğday ekmeği alsan dedi.

Benim aklıma ekmek bi tost yaparken geliyo :) onda da 2 dilim gidiyo diye 1 dilimden yarım tost yapıyorum artık :)
Ben günde 3 dilim yiyorum. 75 ten sonra 3 e düştü. Öncesinde 4 dilimdi..
akşam 8 köfte mi var diyette. Ben bu diyeti giderek daha çok sevmeye başladım. :))

evet ama Türkiye'deki ekmeklere sağlık bakanlığı onayı ile kaktı maddesi koyma hakları var ve bu da bazı kanserlerin direk nedeniymiş. Mesela Avrupa birliğinde bu yasakmış. Ben burada daha rahat yiyorum ekmek. Kh için bakliyat ve bulgur pilavı da olabiliyor ya onları değerlendirmek lazım. Sporlardan önce kh önermeleri de bundan ya zaten. Ye kh git efor harca yak bitince yağ depolarına geçsin vucüt iç proteini kas yap.. böyle çalışmıyor mu o mekanızma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…