- 23 Ağustos 2012
- 14.783
- 39.097
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.381
Doğru canım aynen öyle.evet ama Türkiye'deki ekmeklere sağlık bakanlığı onayı ile kaktı maddesi koyma hakları var ve bu da bazı kanserlerin direk nedeniymiş. Mesela Avrupa birliğinde bu yasakmış. Ben burada daha rahat yiyorum ekmek. Kh için bakliyat ve bulgur pilavı da olabiliyor ya onları değerlendirmek lazım. Sporlardan önce kh önermeleri de bundan ya zaten. Ye kh git efor harca yak bitince yağ depolarına geçsin vucüt iç proteini kas yap.. böyle çalışmıyor mu o mekanızma ?
Akşam 8 köfte yiyeceğimi bilsem acaba öğlen salatanın yüzüne bakar mıyım :)
Hatice'nin 7 numara karşısındaki birinciliği kutlu olsun T turkcedersidefterimcom
Öğlen 2 yumurta tutmaz mı ama? Ben spor yapacağım günler sabah yumurta yersem o gün daha az acıktığımı hissediyorum.Doğru canım aynen öyle.
Sabah 1 dk ekmek 1 parça yağsız peynir yedin ama öyle bak bi de :)
Hatice'nin 7 numara karşısındaki birinciliği kutlu olsun T turkcedersidefterimcom
Ortim bu hafta aynı dakikada spor yapamasak da gayet iyi rakama ulaşmışız toplamda :)
wendy canım senin yürüyüşler başlar yavaş yavaş sanırım :) hamilelikte öneriyorlar diye biliyorum yanlış değilse.. gelecek aylarda bakalım nasıl olacak spor performansın
Öğlen 2 yumurta tutmaz mı ama? Ben spor yapacağım günler sabah yumurta yersem o gün daha az acıktığımı hissediyorum.
Hepimizin bildiği gibi spor candır kızlar, spor yapınız,yapmayanlara yaptırınız. :)) hiç bir şey yoksa açın bir müzik dans edin. Zumba ne keyifli mesela :)
Ooooo gözlerime inanamıyorum, menün bir Harika dostumSelam günler sonra ilk menüm :)
Sabah domates biber peynir 2çatal yumurta
Ara sade Türk kahvesi 1kuru incir 5çiğ badem
Öğlen domates 1kase kadar börülce yemeği
Ara 2 gun kurusu kayısı bol tarçınlı 4çiğ badem sade Türk kahvesi
Akşam soğanlı biberli yumarta domates çiğ biber avuç içim kadar karpuz
Eki Görüntüle 2036662
Su 2 lt bitti 1lt ödem atıcı daha içerim
Senin menün de süper canımSabah peynır domates salatalık, yarım yumurta,bıber,yesılcay
Ara 1 şeftali,3 ceviz,yoğurt
Filtre kahve
Ara 1 bardak tarcınlı kakaolu sut
Aksam kıymalı patlıcan yemegi, yoğurt
Sade tkahvesı
Soda
2lt su
Qfancynancy 1,5 saat yürüyüş 15 dakika kol 15 dakika bacak egzersizi
Sen geçen yaptın ya dedim ortimin gerisinde kalmayayım :) ama haklısın mantık tamamen o; yani mümkün olsa paZartesi 7 günlük spor yapıp tüm hafta yatarım :)Q
Oooo sende yapınca tam yapıyorsun orticim, benim 2 günlük sporum
Ortim bu hafta aynı dakikada spor yapamasak da gayet iyi rakama ulaşmışız toplamda :)
wendy canım senin yürüyüşler başlar yavaş yavaş sanırım :) hamilelikte öneriyorlar diye biliyorum yanlış değilse.. gelecek aylarda bakalım nasıl olacak spor performansın
Yiyemedim canım, kv deydim yumurtayla idare ettim. İşerim uzadı yoksa evde hazırdı salatam.Öğleyin salata yemedin mi?
7-8 tane galiba listede benimkiler biraz ufaktı da sorun olmaz dedimBen günde 3 dilim yiyorum. 75 ten sonra 3 e düştü. Öncesinde 4 dilimdi..
akşam 8 köfte mi var diyette. Ben bu diyeti giderek daha çok sevmeye başladım. :))
Tam bana göre ben asla 4 köfte ile doyan bir insan olmadım. Yani listede ne kadar hakkım varsa yiyip masadan kalkıyorum sorun yok ama beni bıraksan gerçekten ben de 7-8 köfte yemek isterim :)7-8 tane galiba listede benimkiler biraz ufaktı da sorun olmaz dedim
İşte buuuuuuHer gün 20 dk yürüsem bile kar valla. Bugün yürüdüm 20 dkfancynancy
Evet ya çok doyurucu oluyor.Valla öğleyi dört gözle bekledim :) tutmaz olur mu ne güzel tok tutuyo yumurta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?