- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.401
Canım senin için zor olmadı mı? akşama kadar pek birşey yok gibi..bu arada bazen cevizi suya koyup akşamdan sabah suyunu içip kendisini de yiyordum ben.. kolesterole iyi geliyor diyorlar ben de diyete başlarken yüksekti ara ara yapıyorum. Bir de bağırsakları çalıştırıyor galibaMenüm;
10:30
1 kupa sutlu filtre kahve
4 ceviZ
12:00
1 kibrit kutusu kadar karısık tost
14:00
1 t.kahvesi 3 ceviz
15:30
1 salatalık
18:00
1 h.yumurta
2 tk corek otlu tulum peyniri
4 zeytin
3 L uzeri su
3 buyuk t.kahvesi
Spor yok sadece klasik ev temiZligi yaptim.
---
Biraz sacma bir menu gibi gorunebilir ama kendimi toparlamaya calisyorum.
Yaaa bak iyi hatırlattın beter böceklerimle deneyeyim ben bunu yarın, hiç yoktan iyidir hem eğleniriz hem onlar da enerjilerini atarlar.Hepimizin bildiği gibi spor candır kızlar, spor yapınız,yapmayanlara yaptırınız. :)) hiç bir şey yoksa açın bir müzik dans edin. Zumba ne keyifli mesela :)
Menüm;
10:30
1 kupa sutlu filtre kahve
4 ceviZ
12:00
1 kibrit kutusu kadar karısık tost
14:00
1 t.kahvesi 3 ceviz
15:30
1 salatalık
18:00
1 h.yumurta
2 tk corek otlu tulum peyniri
4 zeytin
3 L uzeri su
3 buyuk t.kahvesi
Spor yok sadece klasik ev temiZligi yaptim.
---
Biraz sacma bir menu gibi gorunebilir ama kendimi toparlamaya calisyorum.
Uf ya ben de geleyim Türkiye'ye yeğenimle yakalamaca turlarına başlarım. Şaka maka çocuk oyunları epey kilo verdiriyor. Durmak bilmiyorlar ki :) ben pes edip "teyzem ben yaşlı bir insanım"diye seriliyorum bir köşeye, tepemde geziyor dinlendin mi diye. Dinlenince yeniden aynı koşturmaca :)Yaaa bak iyi hatırlattın beter böceklerimle deneyeyim ben bunu yarın, hiç yoktan iyidir hem eğleniriz hem onlar da enerjilerini atarlar.
Valla aşkla yedim desem yalan olmazTam bana göre ben asla 4 köfte ile doyan bir insan olmadım. Yani listede ne kadar hakkım varsa yiyip masadan kalkıyorum sorun yok ama beni bıraksan gerçekten ben de 7-8 köfte yemek isterim :)
Ay ben yetişemiyorum hızlarınaUf ya ben de geleyim Türkiye'ye yeğenimle yakalamaca turlarına başlarım. Şaka maka çocuk oyunları epey kilo verdiriyor. Durmak bilmiyorlar ki :) ben pes edip "teyzem ben yaşlı bir insanım"diye seriliyorum bir köşeye, tepemde geziyor dinlendin mi diye. Dinlenince yeniden aynı koşturmaca :)
T turkcedersidefterimcom biliyordum niye dört gözle beklediğiniiiiiiama tüm listeyle yazayım dedim. Haftanın spor kraliçesi oldun tebrik ederimmmmm
Evet bende duydum o dedigini sporda yapiyorsun dusmus olabilir kolestrolun.Canım senin için zor olmadı mı? akşama kadar pek birşey yok gibi..bu arada bazen cevizi suya koyup akşamdan sabah suyunu içip kendisini de yiyordum ben.. kolesterole iyi geliyor diyorlar ben de diyete başlarken yüksekti ara ara yapıyorum. Bir de bağırsakları çalıştırıyor galiba
insallah canım bugun az yiyince ve temizlikle ugrasinca spora halim kalmadı.Veee Özlem sahalara döner, spora da başladın mı tamam orticim.
Afiyet olsun canım. Şu an çok daha iyiyimEvet bende duydum o dedigini sporda yapiyorsun dusmus olabilir kolestrolun.
Aksam uzeri kendimi kotu hisedince hemen 1 yumurta hasladim ve kendime geldim canım.
Ay durun yeter köfteden bahsettiğiniz gece gece acıktım canımı çektirmeyin!!Valla aşkla yedim desem yalan olmaz
Benim taktiği uygula.. soyduğunda içi bir avuç olacak kadar yiyebilirsin. Daha fazlasını soy kenara bırak. Yemiş gibi yap beyin bu numarayı yiyor bende.. ya da benim beyin saftirik :)Şu an çiğdem yiyorum, kilo aliyorum bence
Su içiyoruz biz su. Gün boyu su içtik 8 kere su içtik 8 kere daha içip uyuyacağız :)Ay durun yeter köfteden bahsettiğiniz gece gece acıktım canımı çektirmeyin!!
Melemene bayılıyorum benim akşam yemegimde melemendiSelam günler sonra ilk menüm :)
Sabah domates biber peynir 2çatal yumurta
Ara sade Türk kahvesi 1kuru incir 5çiğ badem
Öğlen domates 1kase kadar börülce yemeği
Ara 2 gun kurusu kayısı bol tarçınlı 4çiğ badem sade Türk kahvesi
Akşam soğanlı biberli yumarta domates çiğ biber avuç içim kadar karpuz
Eki Görüntüle 2036662
Su 2 lt bitti 1lt ödem atıcı daha içerim
Ay durun yeter köfteden bahsettiğiniz gece gece acıktım canımı çektirmeyin!!
Benim taktiği uygula.. soyduğunda içi bir avuç olacak kadar yiyebilirsin. Daha fazlasını soy kenara bırak. Yemiş gibi yap beyin bu numarayı yiyor bende.. ya da benim beyin saftirik :)
Ay ben yapamadım bugun yaaa
Kolay gelsin canım. Umarım bir an önce bacaklarını uzatıp keyif yapacağın günler gelir :)Amann kızlar oku oku bitmedi. 200 mesaj okudum. Bugün çok yorucu geçti. Uzun zamandır tek öğün besleniyorum. Arada 2 öğün oluyor. Bundan dolayı sanırım biraz kilo almışım
Bugün Zeynep'le seksek oynadık. Ağrıyan bacaklarım koptu adeta. Saat 8de zıbardım. Kalktım ve geçmişi okumak yeni bitti. Şimdi yine kaldığım yerden devam edeceğim inşALLAH. Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?