Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım senin için zor olmadı mı? akşama kadar pek birşey yok gibi..bu arada bazen cevizi suya koyup akşamdan sabah suyunu içip kendisini de yiyordum ben.. kolesterole iyi geliyor diyorlar ben de diyete başlarken yüksekti ara ara yapıyorum. Bir de bağırsakları çalıştırıyor galiba

Hepimizin bildiği gibi spor candır kızlar, spor yapınız,yapmayanlara yaptırınız. :)) hiç bir şey yoksa açın bir müzik dans edin. Zumba ne keyifli mesela :)
Yaaa bak iyi hatırlattın beter böceklerimle deneyeyim ben bunu yarın, hiç yoktan iyidir hem eğleniriz hem onlar da enerjilerini atarlar.

Veee Özlem sahalara döner, spora da başladın mı tamam orticim.

Yaaa bak iyi hatırlattın beter böceklerimle deneyeyim ben bunu yarın, hiç yoktan iyidir hem eğleniriz hem onlar da enerjilerini atarlar.
Uf ya ben de geleyim Türkiye'ye yeğenimle yakalamaca turlarına başlarım. Şaka maka çocuk oyunları epey kilo verdiriyor. Durmak bilmiyorlar ki :) ben pes edip "teyzem ben yaşlı bir insanım"diye seriliyorum bir köşeye, tepemde geziyor dinlendin mi diye. Dinlenince yeniden aynı koşturmaca :)

Ay ben yetişemiyorum hızlarına ev işi, yemek vs derken pek zaman da kalmıyor. Beraber kuduruyorlar işte, kavga dövüş geçinip gidiyorlar. Tek olmamasının avantajı ama bir süre sonra gürültüden dezavantaja dönebiliyor.

Evet bende duydum o dedigini sporda yapiyorsun dusmus olabilir kolestrolun.
Aksam uzeri kendimi kotu hisedince hemen 1 yumurta hasladim ve kendime geldim canım.

Melemene bayılıyorum benim akşam yemegimde melemendi
Afiyet bal olsun lop lop etler yok olsun

Benim taktiği uygula.. soyduğunda içi bir avuç olacak kadar yiyebilirsin. Daha fazlasını soy kenara bırak. Yemiş gibi yap beyin bu numarayı yiyor bende.. ya da benim beyin saftirik :)

Yaa, bu cuma kilo almiş olsam bile diger hafta dikkatli olacagimi umuyorum. Valla direkt yiyorum ben

Amann kızlar oku oku bitmedi. 200 mesaj okudum. Bugün çok yorucu geçti. Uzun zamandır tek öğün besleniyorum. Arada 2 öğün oluyor. Bundan dolayı sanırım biraz kilo almışım
Bugün Zeynep'le seksek oynadık. Ağrıyan bacaklarım koptu adeta. Saat 8de zıbardım. Kalktım ve geçmişi okumak yeni bitti. Şimdi yine kaldığım yerden devam edeceğim inşALLAH. Herkese iyi geceler

Kolay gelsin canım. Umarım bir an önce bacaklarını uzatıp keyif yapacağın günler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…