- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.421
Benım tek derdım tatlıŞanslısın o zaman bazı insanlar ekmek yemeden doymaz onların işi diyet yaparken biraz zor oluyor o nedenle..
Aynen yada dısardaysam ekmek arası bıseybyıyeceksem yoksa yemıyorumBenim aklıma ekmek bi tost yaparken geliyo :) onda da 2 dilim gidiyo diye 1 dilimden yarım tost yapıyorum artık :)
Yarın yaparsın şekerim.Ay ben yapamadım bugun yaaa
Maşallah canım ilk günden oldu bile inşallah hedefine kısa sürede be kalıcı olarak ulasirsin. Bende -300 deyim ilk günden
En büyük sıkıntı da o oluyo işte, kendine ayrı, çocuğa ayrı, eşe ayrı
Beni geçtin ferah herkes ortinVeee Özlem sahalara döner, spora da başladın mı tamam orticim.
Olsun bu yoğunluğuna gore güzel menuBugün ki menüm
Sabah
Kk az peynir
7 zeytin
Yarım domates salatalık
1 dilim tb ekmegi
Ara öğün
1 armut
Öğlen
Salata
Yarım dilim kavun
Ara öğün
salatalık
Aksam
3 büyük köfte
Kozlenmis patlıcan salatası
Cok az yoğurt
Su 2 lt
Spor Leslie 2 mil yapabildim ancak ev o kadar dolu ki kosturmaktan vakit olmuyo
Kızlar mesaj geçmişini yeni okudum misafirden başımı alamıyorum valla küçük görümcemn bayram sonu düğünü var onun hazırlığı bi yandan büyük görümcem eşi ve çocuğu yatılı kalıyor onlar bi yandan yorgunluktan ölüyorum inşallah tartida eksi olarak döner hepsi amin
Ay nasıl kızıyorum kendime bir ara aynı kilodaydık sen 6'lı bildirim yapacaksınÜf 6 lı bildirim yapsam Bayram hedefim gelmiş olur ne güzel :)sabah 71,9 dum. bugün dahil 3 günde 2 kilo vermem lazım 6 lar için.. olur mu olur ben elimden geleni yapayım da mutlak bir şey olur :)
Günaydın sanada :)Günaydın :)
Hadi bakalım hayırla atlatın düğünü, menünü bende beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?