- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.441
Şimdi geldim mutfakta masada oturdum geçmişe bakıyordum bir yandanda yumurta haşlıyorum şimdi aldım kümesten taptaze
Yürüyüşe gittin mi?
İnşallah ortim hadi bakalım herkes aldı yürüdü bizde sıraGünaydın kızlarBugün güne 76.8 kilo ile merhaba dedim. insallah yarında 76'nın altına inerim.
insallah canım..69'u gorebilsek super olucak..İnşallah ortim hadi bakalım herkes aldı yürüdü bizde sıra
Ay bilirim meşakkatli iş kolay gelsin sana :)Birazdan domateslerim gelecek konserve yapicam. Baslamadan once guzel bir kahvaltı edeyim. Hadi bana kolay gelsin..
Günaydın moniş hayırlı sabahlar :)Günaydın şekerlerim
Afiyet olsun canım, oh ne güzel :)Şimdi geldim mutfakta masada oturdum geçmişe bakıyordum bir yandanda yumurta haşlıyorum şimdi aldım kümesten taptaze
Birazdan domateslerim gelecek konserve yapicam. Baslamadan once guzel bir kahvaltı edeyim. Hadi bana kolay gelsin..
Olsun bu yoğunluğuna gore güzel menu
Günaydın :)
Hadi bakalım hayırla atlatın düğünü, menünü bende beğendim :)
Şimdi geldim mutfakta masada oturdum geçmişe bakıyordum bir yandanda yumurta haşlıyorum şimdi aldım kümesten taptaze[/QUOTE
ooo yumurtalar organik masallah afiyet olsun canm
Aynen öyle hiç is bitmiyor hele o mutfak hiç toplu ve temiz olmadı neyse bunlarda bir şükür sebebi.En büyük sıkıntı da o oluyo işte, kendine ayrı, çocuğa ayrı, eşe ayrı
Benim için bir rekor diyet yapıp pazartesiden beri tartılmamak:)
Birazdan domateslerim gelecek konserve yapicam. Baslamadan once guzel bir kahvaltı edeyim. Hadi bana kolay gelsin..
Benimde çikolataya zaafim çok büyüktü hergün yerdim. Ramazanda hem orucumu tuttum hemde cikolatayi bıraktım belki haftada bir yersem küçük bir ısırık.Benım tek derdım tatlı
Bana zararlı dedıgın an hukmedebılıyorum kendıme
Eskıden lısedeyken kola zararlındıye duydum bıtmıştır
Tavuk zararlı dıye cok sevdıgım halde bıtmıstır
Pılav bır kasık bıle yemem
Tatlı işini çözsem bıter bır tek onda zaafım var
Inşallah canım cumaya 58 olursam bayramdada 57 olurum kesin bayramlarda kilo veriyorumİnşallah cumaya da böyle eksilerle başlarız canım
Inşallah canım cumaya 58 olursam bayramdada 57 olurum kesin bayramlarda kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?