- 23 Ağustos 2012
- 14.782
- 39.093
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.461
Allah kolaylik versin canım en zor senin işin. Beraber mi yaşıyor sunuz yoksa düğün için mi geldilerBende kv kp 2 tanede görümce var ek olarak halinize sukredin
Sen tatildeydin değil mi? Ne yapabilirsin? Yürüyüş yapma imkanın varsa her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalış. Ip atlayabiliyorsan 100-200 ip atla :)
Sen tatildeydin değil mi? Ne yapabilirsin? Yürüyüş yapma imkanın varsa her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalış. Ip atlayabiliyorsan 100-200 ip atla :)
Aynen öyle hiç is bitmiyor hele o mutfak hiç toplu ve temiz olmadı neyse bunlarda bir şükür sebebi.
GünaydınGünaydın şekerlerim
20 aylık oldu oğlum emzirmeyi 11 aylıkken bıraktı. Evet teyzesi adı kaan.yeni doğum yaptım demiştin sen dimi? emzirebiliyo musun? ne kadarlık oldu bebişin? Kaan sanırım adı
Günaydın az kalorili bol hareketli günlerGunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Sağol Denizciğim:)Kolay gelsin canım. Umarım bir an önce bacaklarını uzatıp keyif yapacağın günler gelir :)
20 aylık oldu oğlum emzirmeyi 11 aylıkken bıraktı. Evet teyzesi adı kaan.
Doğumdan 1 yaşına kadar çok uslu bir bebekti şimdi küçük bir canavar
Çok yaramaz çok konuşuyor her dakika bana is çıkarıyor
Günaydın az kalorili bol hareketli günler
Dua mi oldu beddua mi bende anlamadım
Günaydın herkese
Uyandigimdan beri sayfaları okumaktan mesaj yazamadım sonunda oldu. Ne çok konusmussunuz
Herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim
Günaydın herkese hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah
Günaydın kızlarBugün güne 76.8 kilo ile merhaba dedim. insallah yarında 76'nın altına inerim.
Günaydin herkese
Herkese gunaydıııınGünaydın :)
Hadi bakalım hayırla atlatın düğünü, menünü bende beğendim :)
Herkese gunaydıııın
Sanirim 2 yaş sendromuna giriyoruz tutturmaya başladı memnuniyetsiz dediği olmayınca ağlıyorAllah sağlık versin canım, tam yaramazlık zamanı2,5 falan olunca karşılıklı konuşmaya başlayıp anlaşınca bi tık daha iyi oluyo ama 2 yaş sendromu diye bi gerçekle karşılaşmazsın umarım
ev hanımı mısın sen? çalışıyo musun? yaşın kaçtı bi de, aralarda kaynıyo yazılanlar kaçırdım kusura bakma. kilonm da pek yokmuş valla, ne güzel
evet biraz çenemiz düşüktür
Kolay gelsin canım:Birazdan domateslerim gelecek konserve yapicam. Baslamadan once guzel bir kahvaltı edeyim. Hadi bana kolay gelsin..
Günaydın:)Günaydın canım tsk ederim elmden geldigince dikkat etmeye calisiyorum
Günaydın kaptanım. Seninde günün güzel olsun :)Gunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Günaydın mördak:)Günaydın
Ya şu ara mümkün değil geçmişe yetişmek benim için. Benle ilgili bi durum olursa etiketleyin kızlar. Burdan dönüşte daha iyi olacak, söz veriyorum
Günaydın. Sana da mutlu bir gün olsun :)Günaydın herkese
Uyandigimdan beri sayfaları okumaktan mesaj yazamadım sonunda oldu. Ne çok konusmussunuz
Herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim
Sanirim 2 yaş sendromuna giriyoruz tutturmaya başladı memnuniyetsiz dediği olmayınca ağlıyor
Ama çok sevimli cirtlak bir sesi var sürekli bişeyler anlatıyor bağırarak kuzum benim ya.
28 yaşındayım canım. 50 ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. Göbek iç bacaklar çok büyük. Özelde çalışıyordum oğlumu kendim büyütmek için ayrıldım isten. Biraz büyüsün tekrar çalışmayı düşünüyorum.
Gunaydin canim.Günaydın canım, evi naaptın yerleştin mi iyice?
Gunaydin canim.
Yok hayatım neredeee.... dün saat 3de eve geldim. Zeynep'in odasını nin ve y.odasini bir miktar yerleştirdim. Mutfağa sığamadım. Ben az eşyam var sanıyordum. Ev çok büyükmüş ondan yok gibi görünüyormuş herşey
Bugün de hastanedeyim. Göz kontrolüm var. Sonra zeyneple yuva faslimiz başlayacak. InşALLAH alışır. Bir bakıcı olayı daha yaşamak istemiyorum
GüZellik uykusunda :) şimdi uyandım kalkıp kahvaltı edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?