Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Ya şu ara mümkün değil geçmişe yetişmek benim için. Benle ilgili bi durum olursa etiketleyin kızlar. Burdan dönüşte daha iyi olacak, söz veriyorum
morordek canim ya bana uygun bir ceza versen. Spor olabilir mesela. Spor yapmiyorum.
@Neva50 canim aslinda geçen hafta çogu kişi cezaliydi da henüz ceza almadik.
Sen tatildeydin değil mi? Ne yapabilirsin? Yürüyüş yapma imkanın varsa her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalış. Ip atlayabiliyorsan 100-200 ip atla :)

yeni doğum yaptım demiştin sen dimi? emzirebiliyo musun? ne kadarlık oldu bebişin? Kaan sanırım adı
20 aylık oldu oğlum emzirmeyi 11 aylıkken bıraktı. Evet teyzesi adı kaan.
Doğumdan 1 yaşına kadar çok uslu bir bebekti şimdi küçük bir canavar
Çok yaramaz çok konuşuyor her dakika bana is çıkarıyor

Allah sağlık versin canım, tam yaramazlık zamanı 2,5 falan olunca karşılıklı konuşmaya başlayıp anlaşınca bi tık daha iyi oluyo ama 2 yaş sendromu diye bi gerçekle karşılaşmazsın umarım

ev hanımı mısın sen? çalışıyo musun? yaşın kaçtı bi de, aralarda kaynıyo yazılanlar kaçırdım kusura bakma. kilonm da pek yokmuş valla, ne güzel
Günaydın az kalorili bol hareketli günler
Dua mi oldu beddua mi bende anlamadım

Günaydın herkese
Uyandigimdan beri sayfaları okumaktan mesaj yazamadım sonunda oldu. Ne çok konusmussunuz
Herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim

evet biraz çenemiz düşüktür

Sanirim 2 yaş sendromuna giriyoruz tutturmaya başladı memnuniyetsiz dediği olmayınca ağlıyor
Ama çok sevimli cirtlak bir sesi var sürekli bişeyler anlatıyor bağırarak kuzum benim ya.
28 yaşındayım canım. 50 ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. Göbek iç bacaklar çok büyük. Özelde çalışıyordum oğlumu kendim büyütmek için ayrıldım isten. Biraz büyüsün tekrar çalışmayı düşünüyorum.

Birazdan domateslerim gelecek konserve yapicam. Baslamadan once guzel bir kahvaltı edeyim. Hadi bana kolay gelsin..
Kolay gelsin canım:
Günaydın canım tsk ederim elmden geldigince dikkat etmeye calisiyorum
Günaydın:)
Gunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Günaydın kaptanım. Seninde günün güzel olsun :)
Günaydın mördak:)
Günaydın herkese
Uyandigimdan beri sayfaları okumaktan mesaj yazamadım sonunda oldu. Ne çok konusmussunuz
Herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim
Günaydın. Sana da mutlu bir gün olsun :)

hiç sende onunla inatlaşma, onun istediğine tamam diyip kendin şöyle yapalım istersen de benim kızım öyle yapınca bi tık daha iyi olmaya başladı.

maşallah en tatlı zamanları ya, ne çabuk geçiyo zaman, küçücüklerdi koca adam oldular başımıza :) ay duygulandım ya

en güzelini yapmışsın işi bırakmakla, ben devlet memuruyum, 10 aylıkken başladım işe ama evde çok bunaldığımı hissetmiştim, koşa koşa geldim resmen işe

sen spora da ağırlık ver o zaman, squat falan yap iç bacak için iyi geliyo.

Günaydın canım, evi naaptın yerleştin mi iyice?
Gunaydin canim.
Yok hayatım neredeee.... dün saat 3de eve geldim. Zeynep'in odasını nin ve y.odasini bir miktar yerleştirdim. Mutfağa sığamadım. Ben az eşyam var sanıyordum. Ev çok büyükmüş ondan yok gibi görünüyormuş herşey
Bugün de hastanedeyim. Göz kontrolüm var. Sonra zeyneple yuva faslimiz başlayacak. InşALLAH alışır. Bir bakıcı olayı daha yaşamak istemiyorum

ilk gün biraz daha jeyifli geçiyor canım, 3,4 günü başlıyolar istememeye falan. zeynepin göz randevusu yok o zaman bugün?

bi de gece 3 te geldim eve derken? nerdeydin kız sen? 2 evi birden mi idare ediyosun hala? taşınmadın mı tamamen sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…